Promosi Shaklee May 2015

Best sangat bulan ni boleh borong Omega, Phytocol dan Vitalea for children… Dan bulan ni juga masa terbaik buat mereka yang ada masalah kolestrol, yang nak kurus, yang banyak lemak, yang nak kawal kadar kolestrol, ibubapa yang mempunyai anak lemah sistem imunisasi, kurang fokus, sering batuk, selsema, lemah dsb untuk miliki vitamin2 ini dengan harga PROMOSI

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Anak Anda Mudah Selsema? Berhingus? Batuk? Demam? Jom atasi

shaklee shah alam set kanak-kanak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anda rasa anak anda mampu tak nak makan semua portion makanan kat atas tu dalam sehari?? atau adakah anda sendiri sebagai parents mampu nak menyediakan semua hidangan kat atas tu untuk memastikan anak anda dapat zat yang secukupnya??
.
.
.
.
.
.
Cara mudah dah ada kenapa perlu pening2 memikirkan lagi..tiru macam saya..saya berikan anak2 saya Vitalea & Chew Vita C untuk melengkapkan keperluan nutrisi mereka…eh jangan salah anggap lak ye…makan tetap kena makan..yang ini adalah “makanan tambahan” sebabnya iye lah kadang kita tak pasti apa yang anak kita makan tu adakah zatnya masih 100% ada pada makanan itu..kot2 lah kite terlebih suhu ketika memasak ke, cara penyedian yang salah ke dsb…
So saya pilih vitamin Shaklee untuk anak2 saya sebab ia semulajadi, terbukti berkesan dan selamat..Alhamdulillah anak2 pun suka malah dah jarang sangat terkena jangkitan penyakit contoh demam, selsema dan batuk…

Wakil Shaklee Shah Alam

Dapatkan vitamin untuk anak anda hari ini dari saya..harga special sebelum GST…calling2 cepat !!

____________________________________________

Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Multivitamin Pilihan Buat Anak Anda

Adakah anak-anak kecil kita memerlukan pun pengambilan vitamin/suplemen? 

” Pemakanan yang seimbang adalah perlu untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi dan kanak-kanak. Tabiat makan yang sihat adalah penting tanpa mengira peringkat umur dan tahap kecerdasan anda. Kekurangan zat makanan boleh merencatkan pertumbuhan mental dan fizikal. Ini mengakibatkan kanak-kanak menjadi terbantut, kurang berat badan dan terdedah kepada penyakit. Apabila kanak-kanak mencapai usia pra sekolah, lebih banyak tenaga diperlukan kerana mereka lebih aktif. Sarapan pagi penting untuk memulakan kehidupan seharian.” credit Info Sihat
vitamin vitalea untuk anak-anak
Multivitamin @ Vite-Lea For Children
Price : RM111
60 tabs
Order : sms/whatsapp 019-2003947
Shaklee telah memperkenalkan multivitamin pertama khusus buat anak-anak anda. Kalau korang nak tahu dah lama Vita-Lea for children ni menghilangkan diri. Bukan apa Shaklee tengah nak buat improvement formula kat vitamin tu…Nah kini Vita-Lea for children kembali dengan formula yang lebih lengkap dan terbaik buat anak-anak kita. 
Kenapa harga Vita-Lea sekarang makin mahal? Okay ini jawapannya yang lengkap dan munasabah…bukan suka2 naik harga tau…
“The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.

Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.


*** Ooopss…baby Razin pun dah memanggil nak susu…saya stop kat sini dulu uolss…kalau nak buat pesanan boleh sms/whatsapp saya ye 019-2003947

Perbandingan formula lama & yang baru


Vitalea For Children With Improved Formula

Selamat pagi buat semua pembaca blog ini…Alhamdulillah dah masuk hari ke 4 saya menyesuaikan diri sebagai ibu kepada 3 orang ahli syurga..so far semuanya terkawal cuma a bit tired lah sikit maklumlah dulu handle 2 orang je dan dah besar lak tu but now kena handle extra and still bf so paham je lah baby kalau masih bf ni kan…asik nak melekat aje…tapi saya suka 🙂

Seperti yang di janji kan ini lah review mengenai Vitalea untuk kanak-kanak tu.. Rasa macam anggur sedap sangat..saya tengah menyusukan Razin sambil bersarapan ni so limited sikit nak menulis. Btw uols boleh refer gambarajah di bawah ini untuk mengenali vitamin terbaik kanak-kanak ni..Boleh kunyah lagi tau…check it out !!

multivitamin untuk kanak-kanakvitalea shaklee

vitalea untuk kanak-kanak

Tunggu apa lagi…jom buat investment sikit belanja anak kita multivitamin improved formula ni..

Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183

Promosi Terhebat Januari 2015

Alhamdulillah kita semua berpeluang menjangkau ke tahun baru iaitu 2015. Meninggalkan pelbagai kenangan yang berlaku di tahun 2014 dan yang pastinya setiap orang pasti mempunyai azam tahun baru..ada yang nak kurus, yang nak kahwin, yang nak sambung belajar, yang baru dapat kerja dan macam2 lagi…semoga buku baru membawa kejayaan buat anda semua..Insyallah.
Secara rasminya saya masih merupakan Your Shaklee Independent Distributor ID 866183 serta membuat penghantaran secara COD sekitar Shah Alam. Orang Shah Alam boleh la sms/whatsapp me at 019-2003947 jika ingin mendapatkan vitamin Shaklee anda serta konsultasi ekslusif dari saya. 
Korang dah tahu tak PROMOSI bulan ini?? Sekali lagi Shaklee bikin gempak uollss..Sekali 3 produk dia bagi bulan ni…haa tu dia bukan 1 atau 2 tapi 3. Dan yang paling best tahun baru di mulakan dengan vitamin2 penting untuk proses detoks. Buang toksin bukan hanya dengan cara cuci darah je tau tapi hati, usus juga perlu kasi cuci baru lah segala makanan berkhasiat yang kita makan dapat di serap secara optimum oleh tubuh kita. 
PROMOSI SHAKLEE JAN 2015
PROMO 1 – BUY 6 FREE 1
PROMO 2 – BUY 2 GET 5% OFF
VITAMIN KANAK-KANAK SHAKLEE
PROMO 3 – BUY 3 FREE 1
Itu dia 3 produk promosi sepanjang Januari ini. Laa ni saya tengah pam susu so nanti saya update lebih details mengenai setiap satu produk ini ye. By the way uols bole juga search info mengenai produk-produk ini di sini:
KLIK VIVIX
See u next update !!
Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183

Meal Shakes Bantu Anda Dapatkan Kulit Cantik

Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee:
SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Penghantaran dengan Poslaju ke seluruh negeri.

Tips Atasi Masalah Anak Batuk & Selsema

Setelah menjadi ibubapa perasaan paling risau apabila anak kita kerap atau mudah di jangkiti masalah seperti batuk, selsema berhingus serta kerap demam. Hati mana yang tak risau kan? Saya sendiri bila anak terkena jangkitan virus2 ini saya akan berasa risau sgt mengalahkan doktor. Suami memang cool sepanjang masa..ye lah naluri seorang ibu ni lain kan…sang bapa tu konon je nampak cool tapi kadang2 cuak jugak..hahahaha
Inilah saya budak yang sangat aktif..next year dah pi school
Anak saya yang sulung, berusia 4 tahun Almira Afrina yg boleh di kategorikan dalam kalangan kanak2 yg sgt aktif. Happy go lucky dan mempunyai daya ingin tahu yang sangat tinggi. Selagi dia tak faham apa yang dia jumpa atau dia nampak dia akan asyik lah dok menanya kita sampai di boleh terima jawapan kita tu…haaa sampai cenggitu sekali sel2 otak dia berkembang ( Alhamdulillah ). 
Tapi dulu dia memang mudah terkena batuk2 dan selsema bila keadaan sesuatu tempat tu berhabuk, kotor, over makan makanan kekacang, penat yang melampau, makanan atau minuman sejuk. Kalau over dose memang batuk & selsema akan menyerang dia sekelip mata je…kalau bermain over sangat pun boleh sampai jadi batuk-batuk non-stop. Bila dah batuk lama2 dapat package selsema sekali..Haishhh memang pening kepala memikirkan tahap alergik dia ni since kecik lagi. JUmpa Doc and Doc cakap ini salah satu jenis Asma tapi tak serius. Ia boleh hilang jika semakin membesar. 
Tisp atasi masalah batuk, selsema, demam kanak-kanak
Kombinasi vitamin khas buat anak anda
Alhamdulillah since saya konsisten amalkan Meal Shakes & Omega Guard kat dia kini semakin kurang masalah batuk2..Maksudnya bukan hilang terus lah macam magik tu tapi dah berkurangan. Kalau dia dulu asal bermain yang terlebih sikit je dia akan mudah batuk tak berhenti. Kini sistem imun badan dia agak kuat berbanding sebelum ini. Tapi saya bukan ambil masa seminggu sebulan dua untuk mengatasi masalah ini ye saya, tapi mencuba dah bersabar hampir 6-12 bulan untuk dapatkan hasil macam sekarang. So kepada yang sedang memberikan anak mereka Shaklee atau sedang berkira2 untuk mencuba Shaklee sila jangan letak mindset NAK CEPAT BAIK..sel badan yang perlu di betulkan memerlukan masa yang tak kurang dari 3-4 bulan untuk kembali menjadi asal.
Kenapa?? Sebab Shaklee adalah suplemen dan bukan ubat tahan sakit atau ubat untuk menyembuh yang mungkin mengandungi bahan2 lain yg mana menghilangkan dan meredakan hanya untuk seketika. Konsep suplemen tu anda kena fahamkan betul2 sebelum decide nak amalkan suplemen pada anak2 dan diri sendiri.
Kenapa saya pilih Meal Shakes & Omega Guard?

Omega Guard – kerana kelebihan kandungan Omega 3 yang terdapat di dalamnya:
  • Ia mampu meningkatkan sistem imunisasi kanak-kanak dan ini secara tak langsung mampu membantu mengatasi masalah demam selsema dan batuk kerana Omega 3 yang terdapat di dalam Omega Guard bersifat panas yg mana bila di makan ia akan meninggalkan kesan panas ke dalam tubuh. (mencairkan)
  • Omega 3 – mempunyai sifat anti radang dan anti inflamasi jadi ianya amat berkesan untuk mengurangkan serangan asma pada kanak-kanak dan mengurangkan penggunaan inhaler
  • Membantu dalam perkembangan otak kanak-kanak, kajian pun telah di lakukan dan menunjukkan kanak-kanak yang mula mengambil omega 3 lebih awal ternyata otaknya lebih cergas berkembang.
  • Juga mampu membantu mengatasi masalah penyakit ekzema dr dalam kerana masalah ekzema ni perlu di rawat dari dalam bukan sekadar sapuan krim2 di luaran sahaja.
  • Pengambilan Omega 3 didapati menjadikan kanak-kanak lebih cergas dan aktif serta membantu meningkatkan fokus kanak-kanak ketika belajar (fokus)

Meal Shakes

  • Meal Shakes merupakan makanan segera yang rendah lemak serta rendah indeks glisemik.
  • Rasanya yg sgt enak dan boleh dibancuh dengan mana-mana hidangan atau snek lain. 
  • Ia mengandungi 19 vitamin utama dan mineral tambahan dan ia diperkaya dengan sumber kalsium dan protein yang amat diperlukan oleh kanak-kanak untuk membesar, kuat dan sihat. 

Sekian saja perkongsian saya mengenai Tips kesihatan dan kecantikan berdasarkan pengalaman saya sebagai pengguna Shaklee. Kenapa saya asyik dok promote pasal Shaklee, yes saya memang menjalankan bisnes Shaklee tapi selepas saya sendiri mencuba dan yakin dengan apa yang vitamin Shaklee berikan kepada saya dan famili kini saya giat BERKONGSIKAN manfaat vitamin Shaklee kepada anda semua. Tak tumbuh tak melata tak sungguh orang tak kata kan…( eh betul tak pepatah ni?? ada hati nak bermadah pulak..kiki ) OK sekian untuk entri kali ini. 
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee:
Bazlia Amoza 
Pengedar Sah Shaklee ID 866183
SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Melalui POS MALAYSIA ke seluruh negeri.