Promosi Shaklee May 2015

Best sangat bulan ni boleh borong Omega, Phytocol dan Vitalea for children… Dan bulan ni juga masa terbaik buat mereka yang ada masalah kolestrol, yang nak kurus, yang banyak lemak, yang nak kawal kadar kolestrol, ibubapa yang mempunyai anak lemah sistem imunisasi, kurang fokus, sering batuk, selsema, lemah dsb untuk miliki vitamin2 ini dengan harga PROMOSI

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Advertisements

Promosi Shaklee Bulan April 2015

Yeay..setiap bulan promosi yang Shaklee lakukan semakin BEST..bayangkan bulan ini sampai 5 jenis produk ada promosi…Best ke tak best tu??? Dah..dah…jom lupakan pasal GST kerana “harga” dari saya semestinya masih tidak melebihi harga di katalog ini ( KLIK )…pendek kata masih AFFORDABLE lah…
www.bazliaamoza.com
Haa tu dia item promosi di sepanjang bulan April ini..memang sangat sesuai buat yang ingin menjaga berat badan mahupun yang tgh turunkan berat badan tu. 
Oklah memandangkan saya ada kerja sekejap so saya stop kat sini dulu. nanti saya update lagi di entri lain untuk share kan dengan anda kebaikan setiap produk dalam promo list ini ye. Buat masa ni cuba klik link di bawah ini dahulu:

Till then…..
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Anak Anda Mudah Selsema? Berhingus? Batuk? Demam? Jom atasi

shaklee shah alam set kanak-kanak
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Anda rasa anak anda mampu tak nak makan semua portion makanan kat atas tu dalam sehari?? atau adakah anda sendiri sebagai parents mampu nak menyediakan semua hidangan kat atas tu untuk memastikan anak anda dapat zat yang secukupnya??
.
.
.
.
.
.
Cara mudah dah ada kenapa perlu pening2 memikirkan lagi..tiru macam saya..saya berikan anak2 saya Vitalea & Chew Vita C untuk melengkapkan keperluan nutrisi mereka…eh jangan salah anggap lak ye…makan tetap kena makan..yang ini adalah “makanan tambahan” sebabnya iye lah kadang kita tak pasti apa yang anak kita makan tu adakah zatnya masih 100% ada pada makanan itu..kot2 lah kite terlebih suhu ketika memasak ke, cara penyedian yang salah ke dsb…
So saya pilih vitamin Shaklee untuk anak2 saya sebab ia semulajadi, terbukti berkesan dan selamat..Alhamdulillah anak2 pun suka malah dah jarang sangat terkena jangkitan penyakit contoh demam, selsema dan batuk…

Wakil Shaklee Shah Alam

Dapatkan vitamin untuk anak anda hari ini dari saya..harga special sebelum GST…calling2 cepat !!

____________________________________________

Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Promosi Mac 2015 Yang Gempak

Kepada mereka yang memang gemar amalkan ESP, Zinc dan Vitalea for Children haa ini lah masa terbaik untuk anda dapatkan stok anda. Sebab sepanjang Mac Shaklee menawarkan harga “luarbiasa” yang sangat best !! Bagi yang dah lama pasang niat nak join membership Shaklee tu haa ini lah masa yang sesuai….Grab 1 set promo ESP – Buy 6 free 1 tu terus boleh claim FREE MEMBERSHIP dan layak dapat CASH REBATE lagi next month..
esp, zinc dan vitalea for children

INFO PRODUK

ESP – Soy Protein Isolate Powder

Membekalkan tenaga berpanjangan dengan kebaikan protein berkualiti tinggi daripada tumbuhan
(850g)

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap, iaitu 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk sembilan asid amino penting yang diperlukan untuk proses sintesis protein tubuh.
Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP juga mengandungi kandungan lemak yang rendah tanpa laktosa dan kolesterol.
Shaklee ESP:
  • Menyediakan sumber tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada Nilai Harian kalsium, serta isoflavon soya. Kajian menunjukkan bahawa soya dapat membantu menyeimbangkan semula hormon semasa tempoh peralihan menopaus*
  • Protein soya bukan GMO ini dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP), di mana proses penanaman hingga pemprosesan kacang soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal

Zinc Complex

(120 tablet)
Zink ialah mineral penting yang terkandung dalam setiap sel tubuh kita. Ia mengaktifkan tindakan hampir100 jenis enzim, iaitu bahan-bahan pencetus tindak balas biokimia dalam tubuh anda.
Menyokong dan Mengekalkan Kesihatan
Zink Complex Shaklee membekalkan zink, bahan utama untuk kesihatan yang sempurna dan amat diperlukan untuk metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zinc Complex juga merupakan sumber kalsium yang berkualiti untuk kesihatan keseluruhan badan anda.

Vitalea For Children

(60 tablet)
Kini Vitalea for children Shaklee kembali dengan new dan improved formula yang mana sebanyak 14 jenis nutrien telah di gandakan. Vitalea for Children menyediakan 18 jenis vitamin dan mineral yang di perlukan oleh kanak-kanak. Ia nya merupakan multivitamin terbaik yang mana mengandungi 100% sumber khasiat vitamin C, D, E termasuk 8 jenis vitamin B penting bagi mengawal fungsi tubuh dengan betul.
Formula terkini juga menawarkan lebih 200mg kalsium, magnesium, zinc, dan copper penting untuk kesihatan tulang, otak dan gigi. Setiap tablet di jamini tidak merosakkan gigi anak anda kerana Vitalea for children ini tidak mengandungi gula di dalam formulanya. 
sumber Shaklee Malaysia.
Jangan tunggu lama-lama..nanti stok di ambil orang habis lah korang..Kalau berminat nak order ke repeat order cepat2 hubungi saya di 019-2003947. 

Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Promosi Sepanjang Bulan Februari 2015

Bagi yang bercuti hari ini selamat bercuti dan bagi yang bekerja jangan stress2 okay..lakukan kerja anda dengan senyuman pasti semuanya indah…haa gituew. Korang dah tau tak bulan ni Shaklee buat promosi apa?? Promosi sepanjang Februari 2015 adalah…jeng..jeng..jeng…
promo shaklee
Memang best giler promosi bulan Februari ni kan sebab sampai 4 produk sekaligus Shaklee buat promosi. Bukan selalu tau Shaklee buat offer mcm ni so baik uols rebut segera sementara ada peluang. Kalau refer pada poster yang saya tempel kan tu anda boleh lihat produk yang di tawarkan adalah terdiri daripada :
Ok meh saya buat sedikit review mengenai setiap satu produk ini. Tapi kalau korang nak info lebih lanjut boleh je klik pada nama2 produk di atas tu ok..
1. VITA-LEA with IRON FORMULA – Merupakan multivitamin yang mengandungi 28 vitamin & mineral yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang. Pendek kata siapa nak jaga kesihatan amalkan lah Vitalea setiap hari.
2. OSTEMATRIX – Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral. Cuba cek kalsium yang anda makan sekarang ni cukup tak formulanya?
3. ADVANCED JOINT HEALTH TABLET – Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi – sendi
4. VITA-LEA FOR CHILDREN – Formula terkini yang mengandungi 19 multivitamin dan multimineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. Ia di datangkan dalam bentuk tablet yang mudah di kunyah/hisap oleh kanak-kanak. 
Best kan sekali 4 produk Shaklee tawarkan tau dengan harga yang super jimat pulak tu. Kalau nak tahu jimat ke tidak apa lagi hubungi saya segera untuk membuat pesanan produk-produk promosi sepanjang Februari 2015 ini. Memang kalau membeli dengan harga promosi ni jauh lebih jimat kan..kan…so berbelanja lah dengan bijak ….
Luv,

Bazlia Amoza
SMS/whatsapp: 019-2003947
SID 866183
Kawasan Cash On Delivery (COD) sekitar Shah Alam
Pengeposan seluruh Malaysia

Vitamin Untuk Kanak-Kanak ( Multivitamin Lengkap )

Kebanyakan ibu bapa yang mempunyai anak bermasalah dengan selera makan/picky eater akan berasa risau mengenai tahap kesihatan anak mereka. Ini kerana anak-anak mereka terlalu cerewet bab memilih makanan. Amalan pemakanan diet yang sihat serta seimbang dalam pengambilan buah-buahan & sayuran, bahan tenusu rendah lemak, serat, mampu membekalkan sumber vitamin dan mineral yang lengkap kepada tumbesaran kanak-kanak. 
Pengambilan vitamin tambahan adalah merupakan langkah bijak bagi memastikan anak-anak anda tidak terus kekurangan vitamin dan mineral. Walaubagaimanapun, ia perlu di ambil dengan dos dan cara yang betul agar mampu memberikan nutrisi yang di perlukan oleh anak anda. 
ketahui keperluan vitamin anak anda
TETAPI………
Mencari vitamin tambahan yang TEPAT adalah perkara yang paling mencabar bagi ibu bapa. Ini kerana memandangkan label vitamin tidak melalui proses pengesahan dari Food and Drug Administration jadi kebarangkalian pengusaha2 makanan tambahan akan cuba mengambil kesempatan mengaburi mata ibu bapa dengan produk2 mereka dengan menyatakan info palsu di label produk mereka seperti ” vitamin lengkap ” walhal ia masih tidak mengandungi jumlah vitamin yang di perlukan oleh setiap kanak-kanak.
Cara terbaik mengetahui keperluan nutrisi anak anda adalah bawalah mereka berjumpa dengan pakar kesihatan kanak-kanak bagi mengetahui apakah keperluan anak anda.Ia penting terutamanya bagi kanak-kanak yang mengalami selain masalah selera makan. 
Vitamin tambahan pilihan saya

Saya memilih jenama Shaklee sebagai jenama untuk vitamin tambahan anak saya. Bukan tak nak support produk sunnah atau produk bumi tapi saya memilih Shaklee adalah berdasarkan prestasi jenama ini di dalam bidang suplemen tambahan. Yes, dengan usia di pasaran yang sudah melebihi 50 tahun sudah pasti ia menunjukkan bahawa jenama Shaklee adalah satu2nya jenama yang kukuh dan di percayai. Maybe ada juga jenama lain yang telah bertapak lama akan tetapi semua vitamin Shaklee mempunyai ribuan kajian dan laporan klinikal yang di lakukukan sebelum satu2 end produk tersebut keluar di pasaran.
Sebagai contoh Vita-Lea for Children ini. Masa zaman saya join Shaklee dulu in 2011 vitamin ini telah wujud di pasaran. Namun pengeluarannya di berhentikan seketika sebab apa??? Apa lagi sebab penambahbaikkan formula lah..itulah yang bestnya Shaklee ni..sentiasa membuat kajian terkini dan sentiasa perbaiki mutu produk mereka.
Vitamin Untuk Kanak-kanak – Vita-Lea For Children
Ia merupakan MULTIVITAMIN yang sesuai buat kanak-kanak. Vita-Lea for children ini menyediakan 100% keperluan harian yang di perkaya dengan sumber vitamin B, C, E, lengkap dengan kalsium, magnesium.
Formula Vita-Lea for Children yang baru ini juga lengkap dengan 400IU vitamin D yang sangat baik untuk tulang dan gigi yang kuat. Manakala 2500IU Vitamin A bagus untuk mata yang sihat. Formulanya juga turut di lengkapi dengan zat besi @ Iron untuk formulasi darah yang baik. Ia di datangkan dalam bentuk tablet yang boleh di hisap dan tidak mengandungi sebarang perasa dan pewarna tiruan. 
Vitamin Kanak-kanak
Perbandingan sumber vitamin Shaklee dengan beberapa jenama lain
Jadi..kenapa masih sanggup memberikan anak2 anda dengan vitamin yang belum pasti khasiatnya masih terjamin? Bukan over claimed ye sebab setiap vitamin Shaklee yg di hasilkan perlu  mempunyai kajian klinikal yg sgt2 terperinci sebelum di pasarkan. 
Buat lah pilihan serta pelaburan yg bijak !!
Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183

Multivitamin Pilihan Buat Anak Anda

Adakah anak-anak kecil kita memerlukan pun pengambilan vitamin/suplemen? 

” Pemakanan yang seimbang adalah perlu untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi dan kanak-kanak. Tabiat makan yang sihat adalah penting tanpa mengira peringkat umur dan tahap kecerdasan anda. Kekurangan zat makanan boleh merencatkan pertumbuhan mental dan fizikal. Ini mengakibatkan kanak-kanak menjadi terbantut, kurang berat badan dan terdedah kepada penyakit. Apabila kanak-kanak mencapai usia pra sekolah, lebih banyak tenaga diperlukan kerana mereka lebih aktif. Sarapan pagi penting untuk memulakan kehidupan seharian.” credit Info Sihat
vitamin vitalea untuk anak-anak
Multivitamin @ Vite-Lea For Children
Price : RM111
60 tabs
Order : sms/whatsapp 019-2003947
Shaklee telah memperkenalkan multivitamin pertama khusus buat anak-anak anda. Kalau korang nak tahu dah lama Vita-Lea for children ni menghilangkan diri. Bukan apa Shaklee tengah nak buat improvement formula kat vitamin tu…Nah kini Vita-Lea for children kembali dengan formula yang lebih lengkap dan terbaik buat anak-anak kita. 
Kenapa harga Vita-Lea sekarang makin mahal? Okay ini jawapannya yang lengkap dan munasabah…bukan suka2 naik harga tau…
“The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.

Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.


*** Ooopss…baby Razin pun dah memanggil nak susu…saya stop kat sini dulu uolss…kalau nak buat pesanan boleh sms/whatsapp saya ye 019-2003947

Perbandingan formula lama & yang baru