Promosi Shaklee May 2015

Best sangat bulan ni boleh borong Omega, Phytocol dan Vitalea for children… Dan bulan ni juga masa terbaik buat mereka yang ada masalah kolestrol, yang nak kurus, yang banyak lemak, yang nak kawal kadar kolestrol, ibubapa yang mempunyai anak lemah sistem imunisasi, kurang fokus, sering batuk, selsema, lemah dsb untuk miliki vitamin2 ini dengan harga PROMOSI

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Promosi Shaklee Bulan April 2015

Yeay..setiap bulan promosi yang Shaklee lakukan semakin BEST..bayangkan bulan ini sampai 5 jenis produk ada promosi…Best ke tak best tu??? Dah..dah…jom lupakan pasal GST kerana “harga” dari saya semestinya masih tidak melebihi harga di katalog ini ( KLIK )…pendek kata masih AFFORDABLE lah…
www.bazliaamoza.com
Haa tu dia item promosi di sepanjang bulan April ini..memang sangat sesuai buat yang ingin menjaga berat badan mahupun yang tgh turunkan berat badan tu. 
Oklah memandangkan saya ada kerja sekejap so saya stop kat sini dulu. nanti saya update lagi di entri lain untuk share kan dengan anda kebaikan setiap produk dalam promo list ini ye. Buat masa ni cuba klik link di bawah ini dahulu:

Till then…..
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

5.8 Juta Rakyat Malaysia Menghidap Penyakit Darah Tinggi

Info ini saya dapat dari FB Page Kementerian Kesihatan Malaysia ( credit ). Anggaran sebanyak 5.8 juta rakyat Malaysia menghidap penyakit darah tinggi?? wow angka yang sangat banyak tu..tak takut ke??
Cegah darah tinggi

Penyebab-penyebab
Penyebab hypertensi selalunya tidak diketahui walaupun selepas pemeriksaan doktor.
Walau bagaimanapun hypertensi boleh disebabkan oleh:
  • Penyakit buah pinggang
  • Ubatan seperti steroid, ubat antiradang bukan steroid
  • Faktor keturunan
  • Alkohol dan merokok boleh meningkatkan risiko komplikasi hypertensi (termasuk penyakit jantung dan strok/angin ahmar)
Tanda & dan gejala
  • Selalunya, hypertensi tidak menunjukan sebarang tanda dan gejala.
  • Kadang-kadang pesakit mungkin mengalami tanda-tanda yang tidak spesifik seperti pening atau sakit kepala.
  • Periksa tekanan darah anda secara berkala di Klinik Kesihatan berdekatan. Doktor akan menasihatkan anda tentang kekerapan untuk memeriksa tekanan darah.
Jom cegah sebelum terpaksa mengubati !!



Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Minyak Ikan Pilihan Ramai – Omega Guard Shaklee

Hi semua!! ada berita baik sempenan bermulanya NOV bagi tahun 2014 ini…saya dah bersalin??? ehhh bukan2.. saya belum bersalin lagi.. ada lagi 33 hari to go…Ni nak habaq mai promosi terkini Shaklee sepanjang bulan November adalah VITAMIN OMEGA GUARD…bestnyeeee…..baru semalam COD Omega Guard pada customer yang nak jaga jantung & paras kolestrol beliau..
Saya pulak sejak pregnant ni sebulan mesti kena restok 2 botol Omega Guard sebab share sekali makan dengan cik-cik tuan puteri berdua tu..Ibu hamil bagus tau amalkan Omega Guard kerana ia membantu perkembangan otak bayi semasa di dalam kandungan. Kanak-kanak pula memang sangat di galakkan untuk mengambil minyak ikan kerana ia membantu meningkatkan perkembangan otak serta memori mereka. Kanak-kanak yang sering mendapat alahan/alergik adalah di galakkan untuk mengambil Omega/Minyak Ikan.
Beli Omega Guard Shaklee Harga Murah
Jom apa tunggu lagi…pakat2 lah dengan kawan2 ke, adik beradik ke untuk share beli Omega Guard Shaklee dengan “HARGA PROMOSI” bulan ini sahaja. Selain itu anda juga layak mendapatkan “KEAHLIAN PERCUMA” dengan setiap pembelian 6 botol Omega Guard berserta cash rebate anggaran RM33 pada pertengahan bulan Disember nanti apabila Shaklee mengeluarkan BONUS kepada semua ahli2 nya.
JANGAN TUNGGU LAGI!!
Hubungi saya Bazlia | 019-2003947 untuk sebarang pesanan Shaklee. 
Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen 18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning., Batu Pahat, UTHM Johor, Parit Raja, Ayer Hitam, Sri Gading
Email : ailzab@yahoo.com

Shaklee Sasar Jualan Berganda

sumber Shaklee sasar jualan berganda

Fokus pada 6 dari kiri…hihi
KUALA LUMPUR 7 Jun – Pengeluar produk kesihatan, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee) optimis untuk menambah bilangan pengedar bagi meningkatkan keuntungan jualan sebanyak dua kali ganda menjelang 2015.

Presiden Shaklee Malaysia, Victor Lim berkata, pihaknya positif dengan perkembangan syarikat jualan langsung itu yang sudah bertapak di negara ini dalam tempoh lebih sedekad.

“Pada tahun lepas, kami mencatatkan pertumbuhan jualan seba nyak 1,000 peratus sejak 2008 dan untuk tahun 2015, kami menjangkakan peningkatan dua kali ganda mengatasi tahun lalu.

“Hal ini berikutan ramai yang menjadikan perniagaan jualan langsung sebagai sumber pendapatan sampingan kerana efisien dari segi kos, fleksibel dan tidak melibatkan risiko serta memerlukan modal yang minimum,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap dalam persidangan kebangsaan tahunan Shaklee di Pusat Konvensyen Sunway Pyramid di sini hari ini.

Yang turut hadir Presiden Antarabangsanya, Bradford Richardson; Pengerusi merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Coorporation, Roger Barnett dan kira-kira 4,000 ahli dari seluruh negara.
Dalam majlis sama, Shaklee turut melancarkan produk baharu untuk menurunkan kadar koles trol secara semula jadi yang di sempurnakan Timbalan Presiden dan Ketua Pegawai Sains Shaklee, Dr. Bruce Daggy.

Produk yang dinamakan Phytocol-ST itu dapat membantu melindungi pengguna daripada penyakit kardiovaskular yang menjadi pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat negara ini.

Sementara itu, kira-kira 1,000 ahli Shaklee menerima anugerah atas kejayaan serta pencapaian masing-masing dalam rangkaian penjualan produk kesihatan berkenaan.

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



Testimoni Turunkan Kolestreol LDL Dengan Phytocol-ST

Setiap individu yang amat mementingkan kesihatan diri pasti akan rasa terganggu apabila mendapati mempunyai masalah kolesterol. Terutamanya kepada golongan mereka yang sudah berusia dan berisiko mendapat penyakit. Namun zaman sekarang bukan mereka yang berusia sahaja berisiko malah yang muda remaja juga ada yang sudah mempunyai masalah tinggi kolesterol di dalam badan terutamanya Kolesterol Jahat. Tahukah anda rakyat Malaysia adalah golongan paling mudah terdedah kepada masalah kolesterol. 
Kini terdapat produk baru yang di hasilkan oleh Shaklee untuk membantu anda terutamanya mereka yang mempunyai masalah kolesterol ini. Produk ini ni namakan PHYTOCOL-ST yang mana akan di lancarkan pada 7 June bersempena dengan National Conference Shaklee yang berlangsung selama 2 hari di Sunway Pyramid Convention Centre. Jangan ketinggalan!!

TESTIMONI SELEPAS MENGGUNAKAN PHYTOCOL-ST SELAMA 2 BULAN

Di sini saya sharekan Testimoni Mr. Ethan Wang yang merupakan Sales Coordinator Shaklee Malaysia. Beliau telah mengamalkan produk ini selamat 2 bulan dan hasilnya……


Tahukah anda kolesterol terbahagi kepada 2 jenis:
  • HDL ( high density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTEROL BAIK. Fungsinya adalah mengangkut koleterol keluar dari salur darah dan di bawa ke hati untuk di singkirkan. Ia juga membantu membersihkan salur darah
  • LDL ( low density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTEROL JAHAT. Fungsinya adalah mengakibatkan pembentukan plak dalam salur darah. Selain itu ia juga menghalang dan menghentikan pengaliran darah. Akibatnya ia menyebabkan kerosakkan arteri,  sakit jantung dan juga angin ahmar.
Jadi fungsi utama produk terbaru ini adalah :
  1. MENCEGAH penyerapan kolesterol LDL
  2. Menurunkan paras kolesterol LDL
Kenapa anda perlu memilih Phytocol-ST ini? 

Produk ini telah di hasilkan dari adunan mantap FITOSTEROL yang mana telah di buktikan oleh 80 jenis kajian. 
Jom rebut peluang untuk dapatkan produk terbaru ini pada 7hb & 8hb June bertempat di Sunway Convention Centre. Anda juga boleh hubungi seperti no tertera di bawah.
REBUT PROMOSI UNTK DAPATKAN:
1. KEAHLIAN PERCUMA
2. Beli 6 dan percuma 1 botol

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Testimoni Turunkan Kolestrol LDL Dengan Phytocol-ST

Setiap individu yang amat mementingkan kesihatan diri pasti akan rasa terganggu apabila mendapati mempunyai masalah kolesterol. Terutamanya kepada golongan mereka yang sudah berusia dan berisiko mendapat penyakit. Namun zaman sekarang bukan mereka yang berusia sahaja berisiko malah yang muda remaja juga ada yang sudah mempunyai masalah tinggi kolesterol di dalam badan terutamanya Kolesterol Jahat. Tahukah anda rakyat Malaysia adalah golongan paling mudah terdedah kepada masalah kolesterol. 
Kini terdapat produk baru yang di hasilkan oleh Shaklee untuk membantu anda terutamanya mereka yang mempunyai masalah kolesterol ini. Produk ini ni namakan PHYTOCOL-ST yang mana akan di lancarkan pada 7 June bersempena dengan National Conference Shaklee yang berlangsung selama 2 hari di Sunway Pyramid Convention Centre. Jangan ketinggalan!!

TESTIMONI SELEPAS MENGGUNAKAN PHYTOCOL-ST SELAMA 2 BULAN

Di sini saya sharekan Testimoni Mr. Ethan Wang yang merupakan Sales Coordinator Shaklee Malaysia. Beliau telah mengamalkan produk ini selamat 2 bulan dan hasilnya……


Tahukah anda kolestrol terbahagi kepada 2 jenis:
  • HDL ( high density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTROL BAIK. Fungsinya adalah mengangkut koleterol keluar dari salur darah dan di bawa ke hati untuk di singkirkan. Ia juga membantu membersihkan salur darah
  • LDL ( low density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTROL JAHAT. Fungsinya adalah mengakibatkan pembentukan plak dalam salur darah. Selain itu ia juga menghalang dan menghentikan pengaliran darah. Akibatnya ia menyebabkan kerosakkan arteri,  sakit jantung dan juga angin ahmar.
Jadi fungsi utama produk terbaru ini adalah :
  1. MENCEGAH penyerapan kolestrol LDL
  2. Menurunkan paras kolestrol LDL
Kenapa anda perlu memilih Phytocol-ST ini? 

Produk ini telah di hasilkan dari adunan mantap FITOSTEROL yang mana telah di buktikan oleh 80 jenis kajian. 
Jom rebut peluang untuk dapatkan produk terbaru ini pada 7hb & 8hb June bertempat di Sunway Convention Centre. Anda juga boleh hubungi seperti no tertera di bawah.
REBUT PROMOSI UNTK DAPATKAN:
1. KEAHLIAN PERCUMA
2. Beli 6 dan percuma 1 botol

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease