Pengedar Shaklee Shah Alam, Selangor, Malaysia

bazliaamoza.com Shaklee Shah Alam Selangor

Jika anda tinggal ataupun bekerja di Shah Alam anda boleh dapatkan produk2 Shaklee dari saya. Saya merupakan Shaklee Independent Distributor anda bagi kawasan penghantaran ke seluruh Shah Alam serta kawasan2 sekitarnya.
Hubungi saya 019-2003947 jika ingin membuat pesanan dan konsultasi yang berterusan.

Vitamin SEMULAJADI Yang Patut Anda Pilih

Kurangkan makan yang di proses SEGERA.
Oleh kerana ini lah para saintis Shaklee sentiasa sibuk dalam menitikberatkan KETULENAN & KUALITI bahan-bahan semulajadi yang bakal di konsumi oleh para jutaan pengguna sentiasa terjaga. NO DRUGS FOUND IN SHAKLEE SUPPLEMEN!!
Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee:
Bazlia Amoza 
Pengedar Sah Shaklee ID 866183
SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Melalui POS MALAYSIA ke seluruh negeri. 

Suplemen Asas Buat Mereka Yang Ingin Sihat & Cantik

Selamat pagi semua…happy weekend!! Apa plan hari ini? duduk rumah habiskan masa dengan famili atau keluar bersiar-siar? Saya duduk rumah je lah sebab tgh sarat 35 weeks dah ni..sambil2 tu layan anak2 buatt aktiviti mereka. Encik suami pulak sedang sibuk menyiapkan kambing & ayam marinated dia yang nak di bawa ke Pulau Tioman nanti..layannn…
Sihat tak uols hari ni? anak-anak saya tengah batuk pula..tapi takpe diorang dah pun ambil Nutriferon..pantang lepa sekarang ni Nutriferon kat rumah..Diorang buat kenduri macam makan sagun  (kelapa goreng ) pulak. Terpaksa lah saya sembunyikan sebab now stok memang limited memandangkan satu Shaklee Malaysia semua tengah kehabisan stok..haa tu dia Shaklee Effect sampai licin stok hokay…kena lah tunggu kapal sampai bawa stok baru tah bila agaknya. 
Nutriferon Tingkat Sistem Imun Tubuh
Layan Sepeket Nutriferon sambil tunggu kereta Ibu kena wash
Lupakan pasal Nutriferon sebab fokus saya hari ini ingin berkongsi dengan anda semua apakah antara Suplemen asas atau terpenting yang perlu di amalkan untuk menjaga kesihatan dan kecantikan. Kenapa di panggil Suplemen asas? Ini kerana badan yang sihat memerlukan sumber nutrisi yang di perkaya dengan B Complex, Vitamin C, Multivitamin serta Protein yang cukup.
Suplemen Asas Kesihatan
SET ASAS – KESIHATAN
SMS/WHATSAPP 019-2003947
Haa inilah dia 4 jenis vitamin yang paling basic khusus bagi mereka yang dah mulai ada kesedaran untuk menjaga kesihatan & kecantikan. Jangan tunggu dah ada sakit baru nak cari suplemen sebab masa tu suplemen tak mungkin mampu merubah apa2 kerana vitamin bukan ubat yang boleh merawat. Lagi pun vitamin Shaklee TIDAK mengandungi sebarang dadah atau pun steroid yang boleh melegakan sakit anda. 
Info Ringkas mengenai setiap Suplemen:
  • ESP (PROTEIN) – Protin adalah bahan utama pembentukan tisu & organ serta komponen utama kpd hormon manusia. ESP adalah satu-satunya produk yang menjamin penyedian 9 asid amino penting yang tidak dapatkan di hasilkan oleh tubuh. Protein juga merupakan makanan utama untuk sel yang sihat. Bila sel badan tak sihat itulah punca terjadinya penyakit dan macam2 lagi.
  • B COMPLEX – Ia adalah penting untuk membantu menukarkan makanan kepada tenaga, melawan tekanan ( sgt bagus buat mereka yang sering stress), memelihara rambut, kuku & kulit, pelihara jantung, mencegah anemia.
  • VITALEA (MULTIVITAMIN) – Ia membekalkan 28 jenis vitamin dan mineral. Haa tu dia bukan 1 atau 2 jenis aje tau..sebab itu ia di panggil multivitamin
  • VITAMIN C – Ia sgt di perlukan tubuh bagi pembesaran & pembaikan tisu. Selain itu ia juga membentuk kolagen ( bagus utk siapa yang nak kulit cantik), utk merawat luka dan membaiki tulang rawan & gusi. Jangan tak percaya tau vit c Shaklee mampu memerangi kanser peringkat awal kerana ia membantu meningkatkan kadar imun badan seseorang.
Untuk mendapatkan lebih info mengenai setiap satu vitamin yang saya senaraikan di atas anda boleh terus klik pada nama vitamin tersebut. Ok lah masa pun dah time..hihihi..sekarang tugas saya perlu ke dapur sarung topi chef pulak…jumpa di entri seterusnya ye…see youu!!
ENTRI selanjutnya mengenai VITAMIN ASAS:
Hubungi saya Bazlia | 019-2003947 untuk sebarang pesanan Shaklee. 
Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com