Pengedar Shaklee Shah Alam, Selangor, Malaysia

bazliaamoza.com Shaklee Shah Alam Selangor

Jika anda tinggal ataupun bekerja di Shah Alam anda boleh dapatkan produk2 Shaklee dari saya. Saya merupakan Shaklee Independent Distributor anda bagi kawasan penghantaran ke seluruh Shah Alam serta kawasan2 sekitarnya.
Hubungi saya 019-2003947 jika ingin membuat pesanan dan konsultasi yang berterusan.
Advertisements

SHAKLEE – Selamat, Berkesan & Semulajadi

bazliaamoza.com
Bila ingin membuat pilihan terutamanya benda-benda yang kita nak makan biasanya kita akan mengambil kira faktor kekukuhan sesuatu jenis jenama itu betul tak? Begitu juga dengan supplemen Shaklee. Sejak lebih 50 tahun di pasaran Shaklee telah membantu jutaan keluarga untuk menjalani kehidupan yang lebih sihat yang tidak dapat ditandingi oleh syarikat lain – iaitu dengan menghasilkan produk semula jadi yang selamat DAN terbukti berkesan. Setiap produk yang dihasilkan oleh Shaklee dirumus khusus untuk meningkatkan kesihatan, dengan rumusan yang terbukti berkesan dan tidak memudaratkan alam sekitar.

Dan Shaklee telah menjanjikan 3 jaminan apabila anda memilih jenama Shaklee – ia sentiasa selamat, sentiasa berkesan dan sentiasa mesra alam (credit to laman web shaklee.com.my)

SENTIASA SELAMAT

Keselamatan dan standard produk Shaklee dijamin tiada tandingannya. Ini kerana Shaklee telah melaburkan lebih $250 juta untuk tujuan pembangunan, ujian klinikal serta penyelidikan. Shaklee juga menjalankan 350 ujian bagi setiap kandungan dan 100,000 ujian kualiti produk serta 23,000 ujian keaslian dan keselamatan setiap tahun. Shaklee juga hanya memilih bahan semulajadi paling asli dan paling tulen untuk di gunakan sebagai ramuan dalam produknya. Paling penting Shaklee memberikan jaminan bahawa semua produk-produk Shaklee adalah tidak mengandungi sebarang bahan tiruan dan bahan kimia berbahaya  seperti  parabens, triklosan, phthalates, natrium lauril sulfat (SLS), natrium lauryl eter sulfat (SLES), 1, 4 dioksana, atau propilena glikol sepertimana yang terdapat di dalam produk pesaing. Shaklee telah bekerjasama dengan ahli toksikologi bagi mengembangkan senarai bahan kimia yang berpotensi berbahaya kepada manusia dan pihak Shaklee juga mengemaskini senarai ini bagi memastikan bahan-bahan kimia ini tidak mencemari sebarang produk Shaklee.



SENTIASA BERKESAN

Shaklee menjamin keberkesanan produknya dengan bukti saintifik dan klinikal. Bukti klinikal ini boleh di perolehi di dalam 100 laporan saintifik. Salah satu kajian yang di jalankan ialah Kajian Landmark tahun 2007 dimana menunjukkan bahawa kesihatan di kalangan pengguna suplemen Shaklee ternyata lebih baik berbanding mereka yang mengambil satu multivitamin atau tidak mengambil suplemen langsung.
bazliaamoza.com shaklee shah alam
Antara senarai laporan sintifik yang di lakukan oleh Shaklee
Keberkesanan produk Shaklee bukan hanya terbukti melalui kajian klinikal sahaja malah ia juga di buktikan oleh beberapa orang Penjelajah Bertaraf Dunia dan atlet terhebat yang juga merupakan pengguna tegar produk Shaklee. Atlet terhebat, ahli sukan Olimpik dan pengembara dunia mengakui kehebatan suplemen Shaklee dalam memberi tenaga dan membantu mereka memperolehi pencapaian luarbiasa. Pencapaian fizikal yang terhebat hasil pengambilan produk Shaklee ditonjolkan dalam projek Daeadelus pada 1987, yang merupakan penerbangan manusia paling jauh merentasi Laut Aegean. Ia melibatkan usaha getir seorang lelaki yang nekad mengayuh basikal untuk menghasilkan kuasa bagi menghidupkan kipas dan terbang merentasi 72 batu. Oleh itu demi untuk menjayakan misi ini Shaklee telah berganding bahu dengan Universiti MIT dan mencipta formula yang boleh dimanfaatkan oleh atlet ini untuk memperoleh tenaga yang berterusan. Produk ini, yang dinamakan Shaklee Performance, boleh didapati pada hari ini dan menjadi sebahagian daripada rangkaian produk sukan kami.

bazliaamoza.com shaklee shah alam
bazliaamoza.com shaklee shah alam


SENTIASA MESRA ALAM
Dr. Shaklee adalah pelopor Shaklee Corporation yang mengamalkan prinsip Living in Harmony with Nature. Oleh itu Shaklee meneruskan legasi ini dan menjamin produk Shaklee sentiasa semulajadi. Shaklee amat berbangga kerana terpilih menjadi syarikat diiktiraf Climate Neutral yang pertama di dunia pada tahun 2000 kerana berjaya mengimbangi pelepasan karbon dalam setiap aktivitinya bagi menjana impak sifar bersih terhadap alam sekitar – dan kami melakukannya sebelum ia dipraktikkan secara meluas. Kami telah menghasilkan pencuci biorosot yang pertama, dan terus berusaha untuk menyediakan produk mampan yang Safe for You, Your Home and Your Planet. 
Shaklee telah menanam hampir 800,000 pokok bagi kempen A Million Trees. A Million DreamsTM dengan kerjasama pemegang The Green Belt Movement yang diasaskan pada tahun 2004 dan pemenang Nobel Peace Laureate Dr. Wangari Maathai. 
Berikut adalah beberapa lagi kejayaan Shaklee yg mementingkan alam sekitar:
  • Mengitar semula lebih 1,000,000 pauns kertas kadbod 
  • Menghapuskan 10,200,000 pauns sampah pembungkusan 
  • Menghapuskan 23,000,000 pauns gas rumah hijau 
  • Shaklee merupakan penerima anugerah alam sekitar yang berprestij bagi anugerah-anugerah berikut:
  • 2008: Anugerah Stevie bagi Program Tanggungjawab Korporat Terhadap Alam Sekitar Terbaik
  • 2007: Anugerah Rekabentuk Organisasi Hijau Global Amerika
  • 2003: Anugerah Kecemerlangan Alam Sekitar Kebangsaan daripada Persatuan Alam Sekitar Professional Kebangsaan
  • 2002: Anugerah Agensi Melindungi Alam Sekitar bagi Perlindungan Climate
  • 2001: Anugerah Kepimpinan Gabenor Ekonomi dan Alam Sekitar- Sijil Penghargaan daripada Agensi Perlindungan Alam Sekitar California
bazliaamoza.com Wakil Shaklee Shah Alam

Berdasar 3 point penting ini terbukti yang jenama Shaklee bukanlah hanya sekadar jenama pengeluar produk makanan tambahan/vitamin tapi Shaklee sangat mementingkan kehidupan yang lebih sihat dan terjamin kebersihannya. Selain memberikan khasiat nutrisi kepada tubuh manusia Shaklee juga membantu manusia mengubah nasib hidup dengan peluang pendapatan yang di perolehi hasil dari perkongsian mengenai kebaikan produk Shaklee kepada rakan-rakan dan saudara mara anda. Jadi apa tunggu lagi?

Mari sertai saya sebagai Shaklee Independent Distributor dengan pendaftaran serendah RM70 sahaja. 
.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Mudahnya Bisnes Di Hujung Jari

Mudah tak kalau uruskan bisnes semuanya di hujung jari?? Apa lagi alasan nak di bagi? sambil basuh baju pun still boleh teruskan biz anda…yer tak..tinggal nak 1000 daya je kan..
Sebab apa saya masih setia menjadi Pengedar Shaklee kawasan COD Shah Alam & Kota Kemuning? Ini lah antara penyebabnya..sekarang dah mudah sesangat kalau nak di bandingkan tahun 2010 dulu masa saya mula join Shaklee..dulu semua kena walkin sendiri kalau nak beli stok kdg2 by call tapi punyalah susah nak dapat sebab line busy, kalau nak check prestasi anak-anak Shaklee pun kena by call or walkin ke HQ/branch minta printkan GE Statement. Laa ni semua main klik2 je..sambil menyusukan anak pun boleh je berbisnes…
bazliaamoza.com Shaklee Shah Alam Malaysia
10 KEBAIKAN MENDAFTAR JADI AHLI SHAKLEE

Sekarang semua mudah dah…sesiapa je boleh mula kan bisnes Shaklee ni sebab sejak sepenuhnya beroperasi secara Online bermula 2013 semua urusan boleh secara online. Mudah sangat…tiada alasan untuk saya malas2 lagi..dulu kalau encik shuben tak dapat pergi beli kan stok mula lah gelisah sebab customer nak brg urgent laa ni setel dah masalah tu…klik2 kat web Shaklee lepas tu tunggu GDex mai then boleh COD ke customer…again SANGAT MUDAH… 

Kekuatan jenama Shaklee adalah pada PRODUKnya…betul lah kan..kalau produk tak bagus masakan orang mencari yer tak?? Jadi jangan lepaskan peluang untuk berkongsi dengan rakan-rakan anda, saudara-mara anda, family anda kebaikan produk2 Shaklee. 

Sekarang pun desakan untuk ada pendapatan kedua dah semakin terasa kan kan….so apa lagi mulakan lah langkah anda dengan mendaftar sebagai SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR di bawah payung JUTAWAN SHAKLEE…hubungi saya untuk info lanjut 019-2003947 

2 CARA MUDAH PENDAFTARAN KEAHLIAN SHAKLEE: 

  1. Bayar yuran ahli sebanyak  ( TERMASUK POSTAGE ) untuk dapatkan memberkit ( bayaran hanya sekali seumur hidup) 
  2. Dengan pembelian mana-mana produk Shaklee bernilai 200point akan dapat FREE MEMBERSHIP 

Mana satu pilihan anda?? Mulakan hari ini dengan Shaklee !!!!

Help others to help others !!!

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Jom Tukar Government Service Tax Kepada Get Shaklee Today (GST)

Dua hari lepas saya pergi membeli belah di sebuah pasaraya untuk stock up barang2 dapur yang dah habis (biasalah kan aktiviti famili setiap hujung bulan )..terkejut tau bila sana sini terpampang tanda harga warna kuning tulis SALE..Mungkin ini semua gara-gara GST dah semakin dekat so penjual pun ambil kesempatan buat promosi.. Ye lah mesti pengguna akan risau lepas ni semua harga naik jadi sebagai persedian mungkin akan ada yang berbelanja sehabis mungkin konon untuk jimat…tapi jangan lupa banyak lagi bulan nak hidup kan….so bagi saya no point spend berhabis-habisan sebelum GST…( mungkin dapat jimat sikit je lah tapi bagaimana nasib 3 bulan akan dtg )

Bagi saya ada baiknya juga kedatangan GST ni..ye lah bukan apa (bukan menyokong bukan membangkang)..kalau tak ada GST ni mungkin masih ramai yang akan kekal duduk di dalam zone selesa dengan gaji RM 2000, RM5000 sebulan yer tak…memang amat menguji kita tapi ini secara tak langsung akan menuntut kita berusaha lebih sikit dari biasa demi untuk memastikan gaji hakiki kita mampu menanggung kenaikan harga barangan.
Jadi apa perlu buat?? Kalau anda tanya saya jawapan saya carilah peluang untuk tambah pendapatan kita. Dengan cara apa?? Tak kira lah apa cara pun janji ia halal, tidak menyalahi undang2 dan tidak merugikan...( jangan main skim cepat kaya udah lah yer…no no no )

GST tetap akan berkuatkuasa bermula 1 April ini..so terima lah hakikat. Sekarang tanya diri anda perlu kita terus menerus blame sana sini menyalahkan apa yang akan terjadi atau kita cuba mencari peluang bagi menambahbaik taraf kehidupan kita?
Pilihan saya?? Saya memilih jana pendapatan dengan Shaklee. Shaklee bukan sahaja membayar CASH BONUS malah Shaklee juga menyediakan CAR BONUS dalam bentuk CASH serta FREE TRIP UMRAH/jalan2 oversea yang di taja sepenuhnya oleh Shaklee. 
.
.
.
.
.
.
.
Jom GET SHAKLEE TODAY !!! Membership hanya RM79.50 sahaja atau dapatkan FREE MEMBERSHIP dengan pembelian 200UV sahaja. Bisnes Shaklee memang BEST…anda buat anda dapat. ” HELP OTHERS TO HELP OTHERS “


Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Pengedar Shaklee KLANG : Testimoni Vitalea Untuk Tenaga dan Kecergasan

Sekejap je rasa weekend..tahu-tahu harini dah hari Isnin..kalau dulu masa kerja hari Isnin adalah hari permulaan yang sangat busy untuk tempoh 5 hari yang akan datang..yer lah time tu kena kembali bekerja, dan juga kena sarung topi sebagai ibu, isteri dan student part time on weekend..tapi kini Alhamdulillah hampir masuk tahun ke 3 saya dah pun selamat bergelar SURI RUMAH SEPENUH MASA (saya sentiasa berdoa agar status surirumah ini mampu kekal selamanya namun kita hanya mampu merancang kan…selebihnya berserah pada yang maha ESA )
Walaupun saya dah resign tapi kini saya bukan lah hanya seorang surirumah sepenuh masa yang duduk di rumah setakat uruskan anak-anak dan rumah tangga je tau tapi saya ambil kesempatan untuk bekerja dari rumah..bekerja macamana tu? Masing-masing ada pilihan bisnes sendiri dan saya memilih untuk melakukan Bisnes Online dari rumah dan memilih MLM Shaklee sebagai sumber pendapatan saya..Yes Shaklee is MLM tapi langsung tak sama macam MLM lain yang tumbuh bak cendawan di Malaysia..nak tahu kenapa MLM Shaklee berbeza? ( boleh refer entri saya sebelum ini )
Hari ini saya tak nak bercerita menegnai bisnes tapi saya nak share kan pengalaman “anak Shaklee” saya yang telah jatuh cinta dengan Vitalea Shaklee dan akhirnya kini mengambil peluang menjana pendapatan dengan Shaklee. Jom ikuti kisah beliau dan Shaklee

pengedar shaklee klang

Itu lah kisah Yani dan Vitalea Shaklee. Beliau adalah seorang suri rumah sepenuh masa mempunyai 2 cahaya mata dan kini aktif menjalankan bisnes Online Shaklee. So kepada mereka yang tinggal di sekitar KLANG jika berminat untuk mendapatkan vitamin Shaklee serta konsultasi percuma dari beliau boleh hubungi beliau seperti alamat di bawah:
pengedar shaklee klang
JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENYERTAI TEAM KAMI DI BAWAH SUPPORT GROUP JUTAWAN SHAKLEE ( THE BEST SUPPORT GROUP IN MALAYSIA ) 
BERKONGSI KEBAIKAN PRODUK SHAKLEE SERTA MEREBUT PELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN SHAKLEE SEGERA HUBUNGI SAYA BAZLIA AMOZA DI TALIAN 019-2003947

Kembara Shaklee Di Bumi Batu Pahat

vitamin shaklee parit raja
Hehehe..gempak tak tajuk tu?? dah macam tajuk rancangan kat TV lak yer tak….actually sempena cuti sekolah ni ( yer lah dah nama pun bercuti kan ) so kedai vitamin Shaklee saya pun berjalan-jalan lah bercuti bersama2 mengikut tuan kedainya…makanya sepanjang musim cuti persekolahan ini TERUTAMANYA WARGA BATU PAHAT, AYER HITAM, YONG PENG, KLUANG, SIMPANG RENGGAM kalau ada yang berminat nak mencuba atau nak repeat order vitamin Shaklee tu boleh lah hubungi saya…
Pada sesiapa pula yang berminat nak buat bisnes online macam saya sambil2 duduk rumah jaga anak tu boleh juga hubungi saya untuk kita dating…eh bukan dating gatal-gatal tu yer ni dating ilmiah belajar cara-cara nak jana pendapatan dengan cara ONLINE…buat bisnes Shaklee ni ( actually apa jua bisnes pun ) bukan harini join esok lusa or bulan depan terus leh jadi jutawan yer…NO NO NO…..kalau anda USAHA 200% mungkinlah who knows kan rezeki Allah nak bagi…tapi awal2 saya nak bagitahu mereka yang berjaya tu semuanya BERUSAHA SEHABIS BAIK..USAHA SUNGGUH-SUNGGUH…TAKDE MASA NAK CIPTA ALASAN….haa baru lah berjaya…mentor saya dalam Shaklee ni pun Puan Shareeza tu pun amek masa 2 tahun berhempas pulas berusaha untuk selesa jana INCOME 6 ANGKA sekarang ( 6 angka tau dengan bisnes Shaklee )…so takkan lah korang yang baru sebulan dua or setahun dah nak give up kan….so jom mula sekarang…selagi tak mula kita tak tahu….
Batu Pahat, Parit Raja, Ayer hitam,
ANDA SEDANG MENCARI PELUANG JANA PENDAPATAN SAMPINGAN SECARA FULL TIME/ PART TIME? DAH CUBA SHAKLEE???
Tahun 2014 dapat bawa family menginap di hotel 5 star dengan tajaan sepenuhnya oleh Shaklee
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut: 
SID Bazlia Amoza – 866183 
No Tel : 019-2003947
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

Kelas Asas Jutawan Bersama Mamafaiz

Wakil Shaklee Pengedar Shaklee

Alhamdulillah pada 22 Jan 2015 saya telah berjaya menghadirkan diri ke Kelas Asas Jutawan anjuran Faizworld Training Centre yang di kendalikan oleh siapa lagi kalau bukan mentor Shaklee saya iaitu Kak Cery. Kelas selama 3 jam ini basically mengajar perkara-perkara asas as SID ( Shaklee Independent Distributor ).
Bertuah betul SID sekarang kerana semua dah ada tersedia. Sistem Shaklee pun dah boleh view online, order barang pun boleh online. Selain itu ilmu2 asas as SID pun senang nak dapat. Kelas2  banyak di sediakan sebagai contoh kelas Asas ini. Beruntung sangat2 kepada anda yang join Shaklee bisnes hari ini terutama di bawah group Jutawan Shaklee…kita bukan hanya di ajar cara-cara berniaga malah kita juga di didik secara tak langsung bagaimana menjadikan diri ini istimewa among others. Back to basic juga antara salah satu ilmu yang sangat bermanfaat bagi saya yang mana saya dapat perolehi hasil menyertai Jutawan Shaklee. Nak berjual ni semua orang boleh jual beli tapi “skill” tu penting sebab produk Shaklee produk yang bagus dan rugi rasanya kalau tak di sharekan kepada umum mengenai kelebihan produk Shaklee. Sharing is caring kan…
Last but not least jim layman pic saya sekejap…
Bergambar kenangan dengan PM Cery serta LeadertoB saya

Jika anda berminat ingin menyertai bisnes Shaklee dan telah bersedia untuk sharekan kepada orang ramai mengenai kehebatan produk2 Shaklee , anda boleh hubungi saya seperti di bawah :

KENAPA BEST JADI AHLI SHAKLEE ( klik di sini… )


Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183