Apa Kata Mereka Tentang Cinch Shake

bazliaamoza.com

Haa mcma mana agak2 rasa teruja tak rasa nak cuba Cinch Shake ni sendiri? Memang tersangat2 best. Ibu yang masih menyusukan baby pun sesuai amalkan Cinch Shake terutama yang nak kawal berat badan. Cinch ni salah satu cara untuk kita dapat kan sumber protein yang selamat, sihat dan semulajadi. 

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Advertisements

Set Bajet Diet & Kurus Shaklee

Semua pun nak cantik nak kurus nak slim nak kawal berat badan…tak kira lah perempuan ke mahupun lelaki…ada tu yang sanggup pergi ke mana2 body center untuk menjalani treatment nak kurus..ni bagi yang berduit lah..ada pulak tu yang suka terpengaruh dengan iklan2 dari seller yang selalu pampang gambar sebelum dan selepas mengamalkan satu2 jenis produk…AWAS! jangan mudah terpedaya dengan marketing strategy mereka…
Ok tak salah korang nak kurus nak letiuuup macamana sekali pun tapi nasihat saya jangan lah pilih cara yang salah sebagai contoh memilih pil kurus yang tidak di kenal pasti kandungannya samada selamat untuk kesan jangka panjang atau pun tidak.
Sebagai Shaklee Independent Distributor anda, saya sering mendapat sms/whatsapp/email dari mereka yang ingin kurus dan ingin mengawal berat badan tapi ramai antara mereka yang telah tersilap memilih produk..rata-rata mereka ini adalah golongan yang kebiasaannya nak hasil cepat…contoh makan dalam 3 hari dah turun 10kg…( ni contoh aje lah ye )…sayang2 semua..bahaya tau kalau ambil ubat-ubatan sembatangan tanpa memikirkan kesan panjang…yes u boleh selim melim now buat siapa tahu apa akan terjadi lagi 20, 30 tahun akan datang kan….
Dah tu cemana nak kurus ni??? itu tak boleh ini tak boleh….
Okey2..saya tak halang anda untuk memilih apa saja jenis ubat atau suplemen untuk kurus tapi lagi sekali saya ingatkan anda supaya jangan terlalu ghairah sangat nak slim tanpa membuat usul periksa terhadap jenama pilihan anda.
Kepada yang ingin membuang lemak2 atau ingin menurunkan berat badan dengan cara pengambilan suplemen anda mungkin boleh menganmalkan 3 jenis vitamin seperti yang saya sarankan di bawah ini. Ini kerana setiap satu jenis vitamin tersebut mempunyai FUNGSI KHUSUSNYA yang tersendiri.
  • Lecithin – ia membantu membakar lemak dalam badan dan bertindak membersihkan salur darah. 
  • Alfalfa Complex – membuang toksin dah membuang lemak yang di oecahkan oleh Lecithin tadi. 
  • Herb-Lax – fungsinya hampir sama dengan Alfalfa tadi tapi ia lebih power. Siapa yg ada masalah sembelit amat di galakkan mengambil Herb-Lax seminggu 1 atau 2 kali. 
Shah Alam, Shaklee, set diet

BONUSSSS….jika anda add on ESP sebagai sumber protein ketika sedang berdiet…

Kenapa Protein penting?
harga runtuh shaklee ESP
Ambillah protein sebelum bersarapan pagi dan pastikan JANGAN SKIP SARAPAN PAGI jika anda ingin kurus letiupp dan hotzz…ESP memberikan kesan kenyang yang lebih panjang jadi memang elok di ambil ketika sebelum sarapan dan lepas tu bersarapan lah tapi harus di ingatkan kawal nilai kalori makanan pilihan anda. 
____________________________________________
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Cara Paling Jimat Beli ESP Shaklee

Hari ni dah 18hb Mac ini bermakna tinggal 10 hari saja lagi promosi bulan Mac bakal berakhir…paling terkesan bermula 1st April harga semua vitamin akan termasuk 6% GST ( bukan saya suka2 up kan harga ye )..jadi agak2nya anda tahu tak kenapa kalau beli ESP bulan ini lebih jimat??? ye memang lepas ni nak tak nak kena jugak bayar harga GST tapi selagi boleh cuba kurang kan tak salah kita simpan stok sebotol dua kan…lagi pun setin ESP boleh tahan hampir 2 bulan so kalau anda ada 2 tin extra ini bermakna anda boleh jimat 6& selama 4 bulan…jimat tak jimat?
Bazlia Amoza Shaklee Shah Alam
Namun ini hanya pandangan saya..sebab saya pun lakukan perkara yang sama terutama vitamin2 asas seperti ESP, Meal Shakes, Vivix, Vitalea, Vitamin C, B Complex dan Omega Guard..simpan pun bukan lah sampai sealmari penuh..kikiki…saya simpan setakat sebotol dua je…
Semalam ada 2 orang customer saya yang berada di Perak Darul Ridzuan telah selamat memesan ESP mereka..masing2 grab promosi beli dua dapat 5% diskaun…katanya JIMAT SESANGAT….
Macamana dengan korang yang belum re-stok atau belum pernah cuba lagi ESP ni?? Jangan dengar desas desus berbaur negatif sebelum anda sendiri mencubanya..Rasa ESP tak boleh di terima tekak?? Ala standard lah..minuman kesihatan ada ke yang sesedap Fresh Orange or Pepsi ek?? Actually ada cara nak buat bagi air ESP anda tu jadi sedap sesedap-sedapnya..sampai kadang tu rasa nak minum banyak kali je dalam sehari..
Pendek kata jangan berani kondem kalau anda sendiri belum mencubanya…saya yakin sekali cuba pasti uols tak keruan kalau sehari tak minum secawan ESP selepas meihat hasil akibat konsisten mengamalkan ESP…

TESTIMONI……TESTIMONI….TESTIMONI

Jom saya belanja anda dengan beberapa TESTIMONI mereka yang telah JATUH CINTA DENGAN ESP:
ESP BANTU HILANGKAN STRETCHMARK, KURANG PROTEIN, MILK BOOSTER, HAMIL & BF, KENCING MANIS
Bazlia Amoza Shaklee Shah Alam
TESTIMONI ESP BUAT KULIT WAJAH BERSERI, PARUT MEMUDAR
Bazlia Amoza Shaklee Shah Alam
ESP BUAT PARUT PUDAR, PULIHKAN TUMIT KAKI MEREKAH, JAGA RAMBUT, BERTENAGA

Bazlia Amoza Shaklee Shah Alam
ESP BANTU ATASI GASTRIK, MAINTAIN BERAT BADAN

Bazlia Amoza Shaklee Shah Alam


Testimoni ni semua fresh dari oven tau…dan tidak sama sekali testimoni yang di ada-adakan..ini semua adalah mereka yang telah merasa sendiri KESAN DAN AKIBAT KONSISTEN MENGAMALKAN ESP SHAKLEE. Bak kata pepatah ” tak kenal maka tak cinta “

Kini tiba giliran anda pula untuk bercinta dengan ESP Shaklee..cubalah..ESP ni adalah merupakan sumber protein berasaskan kacang soya yang tinggi dengan khasiat sumber protein yang sangat2 di perlukan bagi sistem tubuh yang sihat ( makan utama sel yang sihat)

Jom order dengan saya sekarang !!

_____________________________________________________________

Bazlia Amoza | Shaklee Independent Distributor di Shah Alam, Bukit Bandaraya, Padang Jawa, Glenmarie, & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Tips Jaga Kesihatan

Jom mula mencegah Penyakit Kronik Sebelum Terlambat
Tips penjagaan kesihatan 

1. Gaya Hidup Sihat & Piramid Makanan
Menjalani kehidupan dengan gaya yang sihat mampu berikan anda tahap kesihatan yang baik. Maksudnya kat sini jagalah kebersihan diri, corak pemakanan anda, pengurusan masa yang baik selain mengambil makanan yang berkhasiat. Di zaman yang serba moden ini masyarakat kita Malaysian terutamanya lebih mudah untuk mengambil jalan singkat dengan membeli makanan segera, makanan dalam tin, kicap, sos, serbuk perasa dsb. Sekali sekala tu takpelah tapi kalau dalam seminggu hari2 nak makan yang “fast” so better berhati2 mulai sekarang…kebiasaanya penyakit serius takkan dapat di kesan dalam jangka masa yang singkat…hanya sekadar peringatan dari saya….
Carta Piramid Makanan Yang Di sarankan
2. Jaga Berat Badan
Selain dari cara pengambilan makanan yang sihat, kita juga di sarankan agar menjaga berat badan. Rakyat Malaysia adalah antara golongan yang paling mudah mendapat Diabetes..ye lah negara kita kan “syurga” makanan..sebut je nak makan apa ha bersepah kedai menjualnya termasuk online. Jadi jaga lah berat badan anda agar sentiasa berada di tahap yang IDEAL…ok now jom kira BMI uols pulak…saya dah 🙂
Cara kira berat badan Ideal:

BMI  = Berat Badan (kg) / Tinggi (m) x Tinggi (m)
Contoh = 55kg / 1.61m x 1.61m
             = 55kg / 2.5921m
             = 21.218
Indikasi:

< 18.5 = Kekurangan berat badan

18.5 – 24.9 = Berat badan unggul …..yeay!!!! hooyeah!!!

25 – 30 = Kegemukan
30 atau lebih = Kelebihan berat badan

3. Tingkatkan kadar Metabolisme 
Metabolisme adalah jumlah tenaga atau kalori dibakar untuk mengekalkan fungsi tubuh yang asas dan ia memang berhubungan dengan berat badan tapi bukan penyebab utama pertambahan berat badanFaktor yg mempengaruhi kadar penurunan atau peningkatan metabolisme adalah komposisi badan sebab individu yang mempunyai otot berlebihan dapat membakar kalori lebih walaupun dua individu memiliki berat badan sama.
Berikut beberapa cara tingkatkan metabolisme anda:
Bersenam
Nak tahu tak bersenama selama 30 minit dalam sehari anda akan meningkatkan kadar metabolisme dalam tempoh 24 jam berikutnya. Contohnya berjalan lebih jauh shopping, guna tangga daripada menggunakan lif dan lakukan lebih banyak aktiviti di sekitar rumah termasuk bercucuk tanam, menyapu, menyiram pokok bunga dsb. Mana yang duduk atas angin tu kemas rumah selama 30min pun di kira bersenam…untung suri rumah ni hari2 sure tak miss bersenam 🙂

Membina otot
Lebih banyak otot, lagi tinggi kalori terbakar. Cuba gabungkan senaman aerobic atau latihan berat badan. 

Vitamin tambahan
Vitamin C juga penting kerana ia adalah rakan baik dengan kalsium dalam peningkatan metabolisme. Kalsium dapat mempercepatkan metabolisme, manakala vitamin C membantu tubuh dalam penyerapan mineral. 

Makanan tidak terlalu berat secara berulangan
Cuba pastikan tubuh anda dapat cukup 800 kalori setiap hari untuk mengekalkan kecerdasan. Makan 4 hingga 6 kali makanan seimbang atau diet setiap 2 hingga 3 jam bermula dengan sarapan. Dgn cara ini anda boleh meningkatkan kadar metabolisme, menstabilkan kadar gula dalam darah, membekalkan sumber tenaga dan membantu mengelak makan terlalu banyak tanpa dikawal…haa banyak kebaikan kita dapat…

Mengamalkan diet sihat
Untuk mengekalkan otot yang baik kita perlu pastikan mendapat hidangan protein secara optimum selain mengambil makanan mengandungi kadar serat tinggi dan makanan pembakar lemak untuk meningkatkan kadar metabolisme. Saya pilih Cinch Shake perisa Cafe Latte…wallah rasanya…Minum air sekurang-kurangnya lapan gelas sehari. Tidak dapat air yg mencukupi, akan melambatkan semua sistem badan termasuk kadar metabolisme… pegi check dah berapa gelas anda minum hari ini??

Tidur cukup
Tidur sekurang-kurang 7 @ 8 jam setiap malam penting untuk mengekalkan metabolisme sihat. Kekurangan tidur boleh mengganggu tubuh untuk membakar kalori. Tapi kalau tidur berlebihan pun tidak memberikan kesan sama. Cara terbaikkan kekal waktu bangun yang sama setiap hari secara konsisten. 

Hindari tekanan
Kortisol adalah hormon yang memberitahu tubuh untuk menyimpan lemak sebagai persediaan sekiranya dalam situasi tekanan tinggi tatkala anda mengalami gangguan emosi…so sila jauhi STRESS..amalkan B Complex macam saya..nanti senyum je…

Kesan matahari
Sinar matahari baik untuk kesihatan dan metabolism anda. Kajian menunjukkan menghabiskan masa lama dalam persekitaran tertutup dan gelap mempunyai kesan fisiologi sama seperti apabila anda tidur atau menambahkan berat badan. Dapatkan sedikit sinar matahari untuk menaikkan kadar degupan jantung dan menghirup udara segar.

Makanan pedas
Ia mampu membakar kalori sejurus 30 minit selepas makan…tapi jangan lah makan pedas sampai sakit perut tuu…

Kesegaran teh hijau
Gantikan kopi atau teh tarik dengan pengambilan teh hijau kerana teh itu diperkaya dengan polifenol bertindak meningkatkan kadar metabolisme…saya amalkan Cinch Tea je
Shape Set / Set Kurus Shaklee yang ternyata berkesan! 
So sekarang macamana? agak2 mampu tak jaga kesihatan? Tips dah bagi jom sahut cabaran saya untuk menjaga kesihatan anda mulai hari ini selebihnya kita serah kan kepada yang MAHA ESA untuk menentukannya…yang penting kita perlu berusaha untuk menjaga kesihatan agar dapat meneruskan hidup dan dapat menjalan ibadah dengan sempurna…Wallahualam…
Hubungi saya 019-2003947 | Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

Jaga Berat Badan Mampu Hindari Masalah Diabetes?

Picture credit to Shaklee Malaysia
Betul ke? kalau turunkan or maintain berat badan mampu jauhi kita dari penyakit Diabetes?? Actually kalau BMI badan kita berada pada tahap normal segala jenis dapat dielakkan…mencegah sebelum terkena..Oleh itu kenapa tak jaga berat badan anda mulai sekarang???

5 faedah apabila anda JAGA BERAT BADAN ANDA antaranya:

#1 – Mengurangkan masalah ketidakselesaan
  • kebiasaannya apabila seseorang itu mempunyai berat badan yang berlebihan akan menyebabkan mereka susah utk bergerak kan? so apabila anda berjaya kawal berat badan anda sekaligus masalah ini dapat di selesaikan. Kehilangan walaupun 5 hingga 10% daripada berat badan anda akan membantu dalam mengurangkan pelbagai sakit. Biasanya berat tambahan menyebabkan tekanan lebih pada sendi, tulang dan otot, menyebabkan mereka untuk bekerja lebih kuat daripada biasa hanya untuk bergerak. Ini bermakna mengurangkan berat badan ke atas bahagian-bahagian badan yang membolehkan mereka untuk bekerja dengan lebih cekap dan mengurangkan kerosakan.
#2 – Jantung semakin sihat
  • tahukah anda apabila anda mempunyai berat badan yang berlebihan ini secara tak langsung akan menambah beban kepada jantung anda untuk berkerja. Oleh itu, mengawal berat badan mampu mengurangkan risiko seperti serangan sakit jantung dan tekanan darah tinggi.
#3 – Merendahkan Risiko Diabetes

  • Kajian telah membuktikan bahawa mereka yang mempunyai berat badan berlebihan adalah paling berisiko kepada Diabetes tahap 2. Dan jika anda telah di sahkan mengidap Diabetes tahap 2 cara menurunkan berat badan adalah salah satu langkah mengawal Diabetes anda. Manakala bagi mereka yang belum di sahkan mengidap Diabetes adalah amat di sarankan agar anda mengawal berat badan anda bagi mengurangkan risiko. 
#4 – Mengurangkan Peluang Kanser
  • Salah satu manfaat menjaga berat badan anda;ah dapat menguruangkan risiko anda terdedah kepada masalah kanser. Golongan wanita yang mempunyai berat badan berlebihan adalah paling berisiko kepada masalah seperti kanser rahim, payudara, ovari. 
#5 – Mengelakkan Osteoartritis 
  • Osteoartritis adalah penderitaan sendi dan tekanan tambahan kepada tubuh badan yang di sebabkan oleh berat badan berlebihan. Oleh itu kita perlu mengekalkan berat badan ideal agar tidak membeban tubuh kita.
JOM KAWAL BERAT BADAN ANDA DENGAN SHAKLEE!
*******************************************

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:

SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 
Email : ailzab@yahoo.com


SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.


Jaga Berat Badan Mampu Hindari Masalah Diabetes?

Picture credit to Shaklee Malaysia
Betul ke? kalau turunkan or maintain berat badan mampu jauhi kita dari penyakit Diabetes?? Actually kalau BMI badan kita berada pada tahap normal segala jenis dapat dielakkan…mencegah sebelum terkena..Oleh itu kenapa tak jaga berat badan anda mulai sekarang???

5 faedah apabila anda JAGA BERAT BADAN ANDA antaranya:

#1 – Mengurangkan masalah ketidakselesaan
  • kebiasaannya apabila seseorang itu mempunyai berat badan yang berlebihan akan menyebabkan mereka susah utk bergerak kan? so apabila anda berjaya kawal berat badan anda sekaligus masalah ini dapat di selesaikan. Kehilangan walaupun 5 hingga 10% daripada berat badan anda akan membantu dalam mengurangkan pelbagai sakit. Biasanya berat tambahan menyebabkan tekanan lebih pada sendi, tulang dan otot, menyebabkan mereka untuk bekerja lebih kuat daripada biasa hanya untuk bergerak. Ini bermakna mengurangkan berat badan ke atas bahagian-bahagian badan yang membolehkan mereka untuk bekerja dengan lebih cekap dan mengurangkan kerosakan.
#2 – Jantung semakin sihat
  • tahukah anda apabila anda mempunyai berat badan yang berlebihan ini secara tak langsung akan menambah beban kepada jantung anda untuk berkerja. Oleh itu, mengawal berat badan mampu mengurangkan risiko seperti serangan sakit jantung dan tekanan darah tinggi.
#3 – Merendahkan Risiko Diabetes
  • Kajian telah membuktikan bahawa mereka yang mempunyai berat badan berlebihan adalah paling berisiko kepada Diabetes tahap 2. Dan jika anda telah di sahkan mengidap Diabetes tahap 2 cara menurunkan berat badan adalah salah satu langkah mengawal Diabetes anda. Manakala bagi mereka yang belum di sahkan mengidap Diabetes adalah amat di sarankan agar anda mengawal berat badan anda bagi mengurangkan risiko. 
#4 – Mengurangkan Peluang Kanser
  • Salah satu manfaat menjaga berat badan anda;ah dapat menguruangkan risiko anda terdedah kepada masalah kanser. Golongan wanita yang mempunyai berat badan berlebihan adalah paling berisiko kepada masalah seperti kanser rahim, payudara, ovari. 
#5 – Mengelakkan Osteoartritis 
  • Osteoartritis adalah penderitaan sendi dan tekanan tambahan kepada tubuh badan yang di sebabkan oleh berat badan berlebihan. Oleh itu kita perlu mengekalkan berat badan ideal agar tidak membeban tubuh kita.
JOM KAWAL BERAT BADAN ANDA DENGAN SHAKLEE!
*******************************************

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:

SID Bazlia Amoza – 866183 

Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 
Email : ailzab@yahoo.com


SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.


Bagaimana Elak Berat Berlebihan Ketika Hamil

Perkara paling di takuti sepanjang hamil adalah KENAIKAN berat badan yang sangat melampau..Kalau buat checkup dekat private klinik diorg tak berapa nak kesah kan sangat tapi kalau buat dekat gomen klinik ha siapla…naik lebih sikit je mula lah suspect itu ini..

BMI Sihat di kala Hamil/Mengandung
Dah kira berapa BMI anda sewaktu hamil?
BMI = Berat (kg) / Tinggi (m) x Tinggi (m)
Pengalaman saya ketika anak pertama dari awal preggy berat hanya 46kg..sampai nak due dah lebih kurang 62kg…apa lagi membebel la nurse2 kat gomen klinik tu…siap ade yg nak suh saya minum air gula lagi…tapi check punya check selamat…ye la masa br preggy kalau ikutkan berat badan saya tak ideal kot..check guna kalkulator BMI pun baru 19 kan ke normal tu…over tau gomen ni…

Tapi sebenarnya ada kebaikannya…ini kerana berat badan yang berlebihan boleh menyebabkan pelbagai risiko komplikasi kepada ibu dan bayi. So kat sini saya nak share kan beberapa tips menjaga berat badan while preggy…

1. Jangan makan untuk dua orang
Kebanyankan kita mula berfikir kena makan untuk 2 org..Tanggapan ini silap ye..Elakkan makanan yang kaya dengan lemak tepu. Sama juga dengan makanan ringan yang kaya dengan sodium dan lemak. Garam menakung air yang akan menambah lebih banyak berat badan.

2. Makan secara sihat
Ambil makanan yang kaya dengan vitamin, kalsium, asid folik, besi mineral penting lain. Minum 8 hingga 12 gelas air sehari. Say NO to minuman berperisa dan soda kerana ia hanya menambah kalori dan bukannya nutrien yang sepatutnya.

3. Sediakan makanan sendiri
Makan makanan yg dimasak sendiri adalah lebih baik..Masak makanan dengan cara membakar dan memanggang. Elakkan daripada menggoreng kerana ia menambah lemak pada makanan. Jika perlu menggoreng, gunakan minyak zaitun.

4. Lakukan senaman khas untuk kehamilan
Senaman di kala preggy mmg amat2 digalakkan. Ia mampu memejalkan susuk tubuh, memperbaiki postur dan menguatkan otot pelvik tanpa memudaratkan bayi. Untuk itu, senaman melibatkan aktiviti berjalan dan berenang amat digalakkan.

5. Makan suplemen
Suplemen membantu anda melengkapkan nutrien pemakanan yang kurang dalam menu seharian. Untuk ibu hamil Shaklee ada menyediakan supplemen yg selamat utk di amalkan..

Trimester 1: di galakkan consume Vitalea, B Complex, Vitamin C & Ostematrix (kalsium)
Trimester 2: tambah Omega Guard.  Ini adalah kerana Omega Guard/ Minyak Ikan mampu membantu perkembangan otak bayi.
sumber: PA&MA

Untuk mendapatkan konsultasi percuma secara berterusan anda perlu membuat pembelian sah dari saya dahulu.Begitu juga tips2 terkini.
Puan Bazlia [ID 866183]
Shaklee Independent Distributor di Shah Alam
[COD Area Shah Alam & by POS to all over Malaysia & overseas]
019-2003947|ailzab@yahoo.com
FB: Bazlia Amoza
Page:AilzabBlogspotCom

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.