Promosi ESP Bakal Berakhir Buat Tahun 2014

HELO…HELO….
Kepada pengemar soya jangan lupa untuk dapatkan ESP Shaklee anda dengan harga “SUPER JIMAT” sebelum 31hb Oktober ini. Lepas tu sekian sahaja promosi untuk tahun 2014. Nak harga special kenalah tunggu Shaklee announce lagi tahun 2015 nanti. Bulan bila tak tahu lagi….
Promosi Terakhir Soya ESP Shaklee

Advertisements

Promosi Akan Tamat!!! Shaklee Collagen Powder

Hari ini adalah HARI TERAKHIR PROMOSI Shaklee Collagen Powder uolss…sehingga tepat jam 11.59pm malam ni anda layak untuk mendapatkan kolagen Shaklee dengan harga promosi..lepas tu harga kembali ke asal RM298 untuk sekotak/15 sachet. Jangan lengah2 lagi… kolagen Shaklee ni adalah antara kolagen terbaik kerana beberapa sebab berikut:
  • Pilih kolagen dari sumber ikan laut dalam kerana ia hampir sama dengan kolagen asal tubuh manusia —-> Shaklee √ checked
  • Pilihlah kolagen yang mempunyai saiz sekurang2nya 1000 dalton ke bawah untuk penyerapan unggul. Haa Shaklee Collagen adalah 1000 dalton tau! —-> Shaklee √ checked
  • Sebaiknya pilih di dalam bentuk makanan berbanding suntikan —-> Shaklee √ checked
  • Pastikan setiap Kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin. —-> Shaklee √ checked
  • Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan —-> Shaklee √ checked
INFO LANJUT KLIK DI SINI

Kelebihan Shaklee Collagen Powder
Kajian Klinikal Shaklee Collagen Powder
Collagen & Vivix Shaklee ternyata bagus untuk anti penuaan
Baca je ke…tak rasa rugi ke uols tak beli sekarang??? saya dah simpan stok siap2..sebab harga time promo ni jauh bezanya ..saya yang distributor pun simpan untuk diri sendiri bila ada promosi…bagaimana pula dengan anda?? jangan tunggu2 lagi…mungkin anda pengamal kolagen dari jenama lain tapi since dah ada info ni apa kata cuba bandingkan kolagen anda dengan Shaklee collagen powder?? apa yang saya share kan dia atas adalah berdasarkan kajian terperinci serta ujian klinikal yang di buat oleh Shaklee serta di published. 
Kepada yang berminat boleh hubungi saya seperti nombor tertera di bawah ini.
Hubungi saya 019-2003947 | Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

Membeli Meal Shakes Sambil Beramal..

Sepanjang bulan September & Oktober ini adalah bulan promosi beli 3 percuma 1 hanya untuk produk Meal Shakes. Seronok tu beli 3 dapat 4 dan dapat jimat RM113.75 lagi untuk tin ke 4 itu..Ada lagi best apabila Shaklee announce yang mana setiap pembelian Meal Shakes Set Promosi ini, 10% akan di ambil oleh Shaklee daripada hasil jualan tersebut untuk di salurkan kepada lebih kurang anggaran 2000 buah rumah yang mempunyai kanak-kanak kurang berkemampuan dan ia akan berterusan selama setahun..

Bestnye lah kan..untung siapa yang beli set ini sebab secara tak langsung anda dapat 2 keuntungan iaitu 1 tin free dan dapat juga menambah pahala menolong orang susah…jom kawan2 kita membeli sambil beramal…ajak kawan2 ofis kumpul beli 3 percuma 1 tin..ini lah masa yang paling sesuai utk kita menjadi lebih peka dengan keadaan di sekeliling kita..bantu mereka yang memerlukan..jom sahut program charity ini!

Beli Meal Shakes Sambil Beramal

INFO LANJUT MENEGANI MEAL SHAKES KLIK SINI



Sebarang pesanan boleh hubungi saya di sini:
Puan Bazlia Amoza
SID 866183
Tel/SMS/Whatsapp: 019-2003947
Email : 019-2003947

** Wakil Sah Shaklee anda di Malaysia. Penghantaran terus/COD ke Shah Alam & kawasan sekitarnya. Juga membuat penghantaran melalui courier ke semua tempat.

Promosi August 2014 – GLA Complex Shaklee


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
  1. Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  2. Membantu meningkatkan kesuburan
  3. Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  4. Membantu dalam menangani menopus
  5. Menguatkan kuku dan rambut
  6. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  7. Membantu menangai ekzema
  8. Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  9. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  10. Menguatkan imuniti tubuh
  11. Memperlahankan proses penuaan
  12. Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  13. Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  14. Mengawal kolesterol
  15. Untuk fungsi saraf
INGIN MEMBELI SECARA ONLINE TANPA MENDAFTAR KEAHLIAN?….. KLIK DISINI

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.


Promosi August 2014 – GLA Complex Shaklee


Apakah kelebihan dan khasiat Shaklee GLA Complex ni
  1. Membantu mengawal dan mengatur kitaran haid
  2. Membantu meningkatkan kesuburan
  3. Melegakan PMS (sindrom pra-haid)
  4. Membantu dalam menangani menopus
  5. Menguatkan kuku dan rambut
  6. Menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri
  7. Membantu menangai ekzema
  8. Melegakan simptom akibat artritis reumatoid
  9. Mengandungi vitamin E untuk menguatkan dinding arteri
  10. Menguatkan imuniti tubuh
  11. Memperlahankan proses penuaan
  12. Mengurangkan blood-clot yang boleh menyebabkan serangan jantung
  13. Mengawal kencing manis dan darah tinggi
  14. Mengawal kolesterol
  15. Untuk fungsi saraf
INGIN MEMBELI SECARA ONLINE TANPA MENDAFTAR KEAHLIAN?….. KLIK DISINI

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.


Kelebihan & Khasiat Alfalfa

Wahhh bestnya bulan Januari ni Shaklee buat PROMOSI ALFALFA BELI 6 PERCUMA 1. Teringat kembali zaman menyusukan si Qisya dulu. Alfalfa ni lah best buddy..Tahu tak uols Alfalfa adalah merupakan RAJA SEGALA TUMBUHAN. Ia merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya mengunjur sedalam 6 meter ke bawah dan mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah. Manakala daunnya pula mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.


KENAPA ANDA PERLU PILIH ALFALFA SHAKLEE?
Shaklee Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin (It is-organically grown, using the tender green leaves not the stems of the plant.The raw powder is pressed into easy-to-swallow tablets (with very low heat to preserve natural enzyme activity).

Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid, bakteriosid, hormon2 sintetik, pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.


APA KELEBIHAN & KHASIAT ALFALFA 

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian 
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang. 
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
  4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). 
  5. Merawat arthitis 
  6. Bagus untuk elergi dan ekzema 
  7. Merawat athma 
  8. Meningkatkan stamina seorang suami 
  9. Melegakan sembelit 
  10. Membuang angin dalam badan 
  11. Milk booster
  12. Mencuci usus bagi membuang toksik 
  13. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita). 
  14. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita). 
  15. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). 
  16. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita). 
  17. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
  18. Meneutralkan asid dalam badan 
  19. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 
Anda ingin dapatkan suplemen kesihatan semulajadi & HALAL ?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?
Hubungi Bazlia Amoza | call/sms/whatsApp 019-2003947 | ailzab@yahoo.com
Wakil Shaklee di Seksyen 16  COD Area Shah Alam

Kelebihan & Khasiat Alfalfa

Wahhh bestnya bulan Januari ni PROMOSI ALFALFA. Teringat kembali zaman menyusukan si Qisya dulu. Alfalfa ni lah best buddy..Tahu tak uols Alfalfa adalah merupakan RAJA SEGALA TUMBUHAN. Ia merupakan pusat pengumpulan segala nutrien. Akar tunjangnya mengunjur sedalam 6 meter ke bawah dan mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah. Manakala daunnya pula mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi. Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi.


KENAPA ANDA PERLU PILIH ALFALFA SHAKLEE?

Shaklee Alfalfa Complex merupakan satu formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s. Shaklee hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat termasuk kalsium fosforus ,zat besi dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral dan vitamin (It is-organically grown, using the tender green leaves not the stems of the plant.The raw powder is pressed into easy-to-swallow tablets (with very low heat to preserve natural enzyme activity).


Shaklee Alfalfa Complex tidak mengandungi perasa tiruan, pemanis, pewarna, bahan pengawet tambahan, fungisid, bakteriosid, hormon2 sintetik,pengawalatur tumbesaran atau bahan2 kimia.


APA KELEBIHAN & KHASIAT ALFALFA 

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian 
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang. 
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan. 
  4. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita). 
  5. Merawat arthitis 
  6. Bagus untuk elergi dan ekzema 
  7. Merawat athma 
  8. Meningkatkan stamina seorang suami 
  9. Melegakan sembelit 
  10. Membuang angin dalam badan 
  11. Milk booster
  12. Mencuci usus bagi membuang toksik 
  13. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita). 
  14. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita). 
  15. Bertindak seperti kacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita). 
  16. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita). 
  17. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor 
  18. Meneutralkan asid dalam badan 
  19. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan 

    Anda ingin dapatkan suplemen kesihatan semulajadi & HALAL ?

    Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

    Hubungi Bazlia Amoza | call/sms/whatsApp 019-2003947 | ailzab@yahoo.com
    Wakil Shaklee di Seksyen 16  COD Area Shah Alam