Promosi April Ada 3 Hari Lagi !!

bazliaamoza.com shaklee shah alam

ITEM PROMOSI:

Korang-korang kalau nak order mana-mana produk promo untuk bulan April boleh hubungi saya di 019-2003947 ye..ada 3 hari saja lagi jangan ketinggalan !!!

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Promosi Shaklee Bulan April 2015

Yeay..setiap bulan promosi yang Shaklee lakukan semakin BEST..bayangkan bulan ini sampai 5 jenis produk ada promosi…Best ke tak best tu??? Dah..dah…jom lupakan pasal GST kerana “harga” dari saya semestinya masih tidak melebihi harga di katalog ini ( KLIK )…pendek kata masih AFFORDABLE lah…
www.bazliaamoza.com
Haa tu dia item promosi di sepanjang bulan April ini..memang sangat sesuai buat yang ingin menjaga berat badan mahupun yang tgh turunkan berat badan tu. 
Oklah memandangkan saya ada kerja sekejap so saya stop kat sini dulu. nanti saya update lagi di entri lain untuk share kan dengan anda kebaikan setiap produk dalam promo list ini ye. Buat masa ni cuba klik link di bawah ini dahulu:

Till then…..
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Promosi Sepanjang Bulan Februari 2015

Bagi yang bercuti hari ini selamat bercuti dan bagi yang bekerja jangan stress2 okay..lakukan kerja anda dengan senyuman pasti semuanya indah…haa gituew. Korang dah tau tak bulan ni Shaklee buat promosi apa?? Promosi sepanjang Februari 2015 adalah…jeng..jeng..jeng…
promo shaklee
Memang best giler promosi bulan Februari ni kan sebab sampai 4 produk sekaligus Shaklee buat promosi. Bukan selalu tau Shaklee buat offer mcm ni so baik uols rebut segera sementara ada peluang. Kalau refer pada poster yang saya tempel kan tu anda boleh lihat produk yang di tawarkan adalah terdiri daripada :
Ok meh saya buat sedikit review mengenai setiap satu produk ini. Tapi kalau korang nak info lebih lanjut boleh je klik pada nama2 produk di atas tu ok..
1. VITA-LEA with IRON FORMULA – Merupakan multivitamin yang mengandungi 28 vitamin & mineral yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang. Pendek kata siapa nak jaga kesihatan amalkan lah Vitalea setiap hari.
2. OSTEMATRIX – Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral. Cuba cek kalsium yang anda makan sekarang ni cukup tak formulanya?
3. ADVANCED JOINT HEALTH TABLET – Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi – sendi
4. VITA-LEA FOR CHILDREN – Formula terkini yang mengandungi 19 multivitamin dan multimineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. Ia di datangkan dalam bentuk tablet yang mudah di kunyah/hisap oleh kanak-kanak. 
Best kan sekali 4 produk Shaklee tawarkan tau dengan harga yang super jimat pulak tu. Kalau nak tahu jimat ke tidak apa lagi hubungi saya segera untuk membuat pesanan produk-produk promosi sepanjang Februari 2015 ini. Memang kalau membeli dengan harga promosi ni jauh lebih jimat kan..kan…so berbelanja lah dengan bijak ….
Luv,

Bazlia Amoza
SMS/whatsapp: 019-2003947
SID 866183
Kawasan Cash On Delivery (COD) sekitar Shah Alam
Pengeposan seluruh Malaysia

Promosi Terhebat Januari 2015

Alhamdulillah kita semua berpeluang menjangkau ke tahun baru iaitu 2015. Meninggalkan pelbagai kenangan yang berlaku di tahun 2014 dan yang pastinya setiap orang pasti mempunyai azam tahun baru..ada yang nak kurus, yang nak kahwin, yang nak sambung belajar, yang baru dapat kerja dan macam2 lagi…semoga buku baru membawa kejayaan buat anda semua..Insyallah.
Secara rasminya saya masih merupakan Your Shaklee Independent Distributor ID 866183 serta membuat penghantaran secara COD sekitar Shah Alam. Orang Shah Alam boleh la sms/whatsapp me at 019-2003947 jika ingin mendapatkan vitamin Shaklee anda serta konsultasi ekslusif dari saya. 
Korang dah tahu tak PROMOSI bulan ini?? Sekali lagi Shaklee bikin gempak uollss..Sekali 3 produk dia bagi bulan ni…haa tu dia bukan 1 atau 2 tapi 3. Dan yang paling best tahun baru di mulakan dengan vitamin2 penting untuk proses detoks. Buang toksin bukan hanya dengan cara cuci darah je tau tapi hati, usus juga perlu kasi cuci baru lah segala makanan berkhasiat yang kita makan dapat di serap secara optimum oleh tubuh kita. 
PROMOSI SHAKLEE JAN 2015
PROMO 1 – BUY 6 FREE 1
PROMO 2 – BUY 2 GET 5% OFF
VITAMIN KANAK-KANAK SHAKLEE
PROMO 3 – BUY 3 FREE 1
Itu dia 3 produk promosi sepanjang Januari ini. Laa ni saya tengah pam susu so nanti saya update lebih details mengenai setiap satu produk ini ye. By the way uols bole juga search info mengenai produk-produk ini di sini:
KLIK VIVIX
See u next update !!
Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183

Kelebihan Vitamin C Shaklee Berbanding Jenama Lain

Hai semua…lama saya tak mengupdate apa2 di blog kesayangan ini…tengah berpantang sambil menguruskan 2 lagi orang anak di bawah usia 5 tahun adalah antara perkara paling mencabar dalam hidup saya…Tapi setakat ini Alhamdulillah kakak2 baby Razin semuanya bagaikan memahami ibu mereka sedang dalam fasa “berpantang” cuma kadang2 je diorang buat hal dah nama budak2 kan layankan aje lah…

Vitamin C Shaklee Pilihan Ramai
Sementara baby tengah tido saya ambil kesempatan untuk update pasal vitamin C shaklee yang tengah HOT sekarang ni…tanya je pasal vitamin C semua kata vitamin C Sustained Release Shaklee best…tak caya cuba korang GOOGLE sat pasal vitamin C…hehehe
Kalau tanya saya pun memang jawapan saya pun sama mcm diorang jugak sebab hanya vitamin C SR Shaklee je yang ada mempunyai sifat pelepasan secara berperingkat (sustained release)…maknanya sekali telan vitamin C Shaklee ia akan di larutkan kedalam badan untuk di serap secara perlahan2…Di sebabkan vitamin C adalah merupakan vitamin larut air jadi ia mudah “termusnah” apabila sudah masuk kedalam badan. So dengan adanya teknologi pelepasan secara berperingkat yang macam Shaklee ciptakan ini maka khasiat vitamin C itu tadi akan kekal di dalam badan kita selama lebih kurang 5 jam yang mana ia di lepaskan secara berperingkat untuk penyerapan yang lebih optimum…haaa gituuewww…faham tak?? sebab itulah vitamin C Shaklee ini menjadi pilihan ramai…kalau cakap bab keberkesanan tu hmmm tak perlu nak di sangkal lagi lah…memang superb !!
Jika ada sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee hubungi saya melalui:

SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Penghantaran dengan Poslaju ke seluruh negeri.

Promosi Berganda Disember 2014 Vitamin C & Vitamin E

Alhamdulillah selesai closing November semalam sebelum jam 12am dengan jayanya..semoga Disember akan lebih cemerlang dan dapat membantu lebih ramai untuk menjana pendapatan dengan Shaklee…Aamiin….
Ramai yang tak yakin dengan biz Shaklee ni tapi percaya lah once dah buat dan ia di buat dengan niat dan minat yang mendalam akan membuatkan anda ingin terus berkongsi pengalaman dan detik2 manis bersama bisnes Shaklee. Cepat ke lambat untuk berjaya bukanlah ukuran yang penting kepuasaan dapat membantu itu lebih penting…bila ikhlas baru lah income pun semakin mencanak2 naik..percaya tak anda mampu jana >RM500k sebulan hanya dengan Shaklee???? ( AWAS!! Shaklee bukan skim cepat kaya k ) tapi itu adalah realiti dan dah ramai yang buktikan…( wish my dream & doa come true soon )
Ok lah pot pet terpanjang pulaknya…walhal nak buat announcement Promosi sepanjang Disember 2014…Nak tahu tak…ada 2 produk promosi bulan ini tau…dan both of it memang power!!
Vitamin C dan Vitamin e, beli 6 free 1 atau beli 2 dengan 5% diskaun hebat
FAKTA RINGKAS MENGENAI KELEBIHAN PRODUK ( klik nama produk )

Sustained Release Vitamin C 500mg

Vitamin E Complex


Hubungi saya untuk sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee:
SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Penghantaran dengan Poslaju ke seluruh negeri.

Ciri-Ciri Wanita Bekerjaya Yang Berjaya

Selamat pagi semua….dah mulakan hari anda dengan senyuman tak?? Jom take five second untuk SMILE :)….
Actually saya amat tertarik dengan beberapa post dari FB Prof Muhaya ini (refer gambar bawah) khusus buat wanita-wanita yang ingin berjaya dalam kerjaya begitu juga buat anak-anak Shaklee WSM saya yang suri rumah, yang bekerja sepenuh masa, yang single, yang dah berkahwin…Kita semua wanita bukan golongan yang lemah..kita juga boleh berjaya dan membanggakan suami, ibu bapa & anak2… bulan baru jom mulakan sesuatu yang baru..ikut tips ini okay…
prof Dr. Muhaya
Prof Dr Muhaya
Prof Dr Muhaya

Jom “TERBANG” lebih tinggi menuju kejayaan. 
STATUS anda bukan penghalang KEJAYAAN anda

JANGAN KETINGGALAN DAPATKAN OMEGA TWIN PROMO BULAN INI!

KLIK BANNER UNTUK PESANAN ONLINE

Minyak Ikan Shaklee Harga Diskaun

Hubungi saya Bazlia | 019-2003947 untuk sebarang pesanan Shaklee. 
Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen 18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning, Batu Pahat, UTHM Johor, Parit Raja, Ayer Hitam, Sri Gading
Email : ailzab@yahoo.com