Promosi Shaklee May 2015

Best sangat bulan ni boleh borong Omega, Phytocol dan Vitalea for children… Dan bulan ni juga masa terbaik buat mereka yang ada masalah kolestrol, yang nak kurus, yang banyak lemak, yang nak kawal kadar kolestrol, ibubapa yang mempunyai anak lemah sistem imunisasi, kurang fokus, sering batuk, selsema, lemah dsb untuk miliki vitamin2 ini dengan harga PROMOSI

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Advertisements

Shaklee Sasar Jualan Berganda

sumber Shaklee sasar jualan berganda

Fokus pada 6 dari kiri…hihi
KUALA LUMPUR 7 Jun – Pengeluar produk kesihatan, Shaklee Products (M) Sdn. Bhd. (Shaklee) optimis untuk menambah bilangan pengedar bagi meningkatkan keuntungan jualan sebanyak dua kali ganda menjelang 2015.

Presiden Shaklee Malaysia, Victor Lim berkata, pihaknya positif dengan perkembangan syarikat jualan langsung itu yang sudah bertapak di negara ini dalam tempoh lebih sedekad.

“Pada tahun lepas, kami mencatatkan pertumbuhan jualan seba nyak 1,000 peratus sejak 2008 dan untuk tahun 2015, kami menjangkakan peningkatan dua kali ganda mengatasi tahun lalu.

“Hal ini berikutan ramai yang menjadikan perniagaan jualan langsung sebagai sumber pendapatan sampingan kerana efisien dari segi kos, fleksibel dan tidak melibatkan risiko serta memerlukan modal yang minimum,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap dalam persidangan kebangsaan tahunan Shaklee di Pusat Konvensyen Sunway Pyramid di sini hari ini.

Yang turut hadir Presiden Antarabangsanya, Bradford Richardson; Pengerusi merangkap Ketua Pegawai Eksekutif Shaklee Coorporation, Roger Barnett dan kira-kira 4,000 ahli dari seluruh negara.
Dalam majlis sama, Shaklee turut melancarkan produk baharu untuk menurunkan kadar koles trol secara semula jadi yang di sempurnakan Timbalan Presiden dan Ketua Pegawai Sains Shaklee, Dr. Bruce Daggy.

Produk yang dinamakan Phytocol-ST itu dapat membantu melindungi pengguna daripada penyakit kardiovaskular yang menjadi pembunuh nombor satu dalam kalangan rakyat negara ini.

Sementara itu, kira-kira 1,000 ahli Shaklee menerima anugerah atas kejayaan serta pencapaian masing-masing dalam rangkaian penjualan produk kesihatan berkenaan.

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



Testimoni Turunkan Kolestreol LDL Dengan Phytocol-ST

Setiap individu yang amat mementingkan kesihatan diri pasti akan rasa terganggu apabila mendapati mempunyai masalah kolesterol. Terutamanya kepada golongan mereka yang sudah berusia dan berisiko mendapat penyakit. Namun zaman sekarang bukan mereka yang berusia sahaja berisiko malah yang muda remaja juga ada yang sudah mempunyai masalah tinggi kolesterol di dalam badan terutamanya Kolesterol Jahat. Tahukah anda rakyat Malaysia adalah golongan paling mudah terdedah kepada masalah kolesterol. 
Kini terdapat produk baru yang di hasilkan oleh Shaklee untuk membantu anda terutamanya mereka yang mempunyai masalah kolesterol ini. Produk ini ni namakan PHYTOCOL-ST yang mana akan di lancarkan pada 7 June bersempena dengan National Conference Shaklee yang berlangsung selama 2 hari di Sunway Pyramid Convention Centre. Jangan ketinggalan!!

TESTIMONI SELEPAS MENGGUNAKAN PHYTOCOL-ST SELAMA 2 BULAN

Di sini saya sharekan Testimoni Mr. Ethan Wang yang merupakan Sales Coordinator Shaklee Malaysia. Beliau telah mengamalkan produk ini selamat 2 bulan dan hasilnya……


Tahukah anda kolesterol terbahagi kepada 2 jenis:
  • HDL ( high density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTEROL BAIK. Fungsinya adalah mengangkut koleterol keluar dari salur darah dan di bawa ke hati untuk di singkirkan. Ia juga membantu membersihkan salur darah
  • LDL ( low density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTEROL JAHAT. Fungsinya adalah mengakibatkan pembentukan plak dalam salur darah. Selain itu ia juga menghalang dan menghentikan pengaliran darah. Akibatnya ia menyebabkan kerosakkan arteri,  sakit jantung dan juga angin ahmar.
Jadi fungsi utama produk terbaru ini adalah :
  1. MENCEGAH penyerapan kolesterol LDL
  2. Menurunkan paras kolesterol LDL
Kenapa anda perlu memilih Phytocol-ST ini? 

Produk ini telah di hasilkan dari adunan mantap FITOSTEROL yang mana telah di buktikan oleh 80 jenis kajian. 
Jom rebut peluang untuk dapatkan produk terbaru ini pada 7hb & 8hb June bertempat di Sunway Convention Centre. Anda juga boleh hubungi seperti no tertera di bawah.
REBUT PROMOSI UNTK DAPATKAN:
1. KEAHLIAN PERCUMA
2. Beli 6 dan percuma 1 botol

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Testimoni Turunkan Kolestrol LDL Dengan Phytocol-ST

Setiap individu yang amat mementingkan kesihatan diri pasti akan rasa terganggu apabila mendapati mempunyai masalah kolesterol. Terutamanya kepada golongan mereka yang sudah berusia dan berisiko mendapat penyakit. Namun zaman sekarang bukan mereka yang berusia sahaja berisiko malah yang muda remaja juga ada yang sudah mempunyai masalah tinggi kolesterol di dalam badan terutamanya Kolesterol Jahat. Tahukah anda rakyat Malaysia adalah golongan paling mudah terdedah kepada masalah kolesterol. 
Kini terdapat produk baru yang di hasilkan oleh Shaklee untuk membantu anda terutamanya mereka yang mempunyai masalah kolesterol ini. Produk ini ni namakan PHYTOCOL-ST yang mana akan di lancarkan pada 7 June bersempena dengan National Conference Shaklee yang berlangsung selama 2 hari di Sunway Pyramid Convention Centre. Jangan ketinggalan!!

TESTIMONI SELEPAS MENGGUNAKAN PHYTOCOL-ST SELAMA 2 BULAN

Di sini saya sharekan Testimoni Mr. Ethan Wang yang merupakan Sales Coordinator Shaklee Malaysia. Beliau telah mengamalkan produk ini selamat 2 bulan dan hasilnya……


Tahukah anda kolestrol terbahagi kepada 2 jenis:
  • HDL ( high density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTROL BAIK. Fungsinya adalah mengangkut koleterol keluar dari salur darah dan di bawa ke hati untuk di singkirkan. Ia juga membantu membersihkan salur darah
  • LDL ( low density lipoproteins) atau lebih di kenali sebagai KOLESTROL JAHAT. Fungsinya adalah mengakibatkan pembentukan plak dalam salur darah. Selain itu ia juga menghalang dan menghentikan pengaliran darah. Akibatnya ia menyebabkan kerosakkan arteri,  sakit jantung dan juga angin ahmar.
Jadi fungsi utama produk terbaru ini adalah :
  1. MENCEGAH penyerapan kolestrol LDL
  2. Menurunkan paras kolestrol LDL
Kenapa anda perlu memilih Phytocol-ST ini? 

Produk ini telah di hasilkan dari adunan mantap FITOSTEROL yang mana telah di buktikan oleh 80 jenis kajian. 
Jom rebut peluang untuk dapatkan produk terbaru ini pada 7hb & 8hb June bertempat di Sunway Convention Centre. Anda juga boleh hubungi seperti no tertera di bawah.
REBUT PROMOSI UNTK DAPATKAN:
1. KEAHLIAN PERCUMA
2. Beli 6 dan percuma 1 botol

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Produk Baru Shaklee Phytocol-ST Bagus Untuk Turunkan Kolestrol

Yeay…tahun 2014 ni akan ada produk baru yang sangat2 sesuai buat rakyat Malaysia. Sebab apa? sebab rakyat Malaysia ni suka makan so bila suka makan maka kadar kolestrol pastinya senang berkumpul di dalam badan tanpa di sedari. Produk terbaru ini mampu turunkan kadar kolestrol dan sangat-sangat sesuai untuk mereka yang kaki makan, susah nak kawal nafsu makan serta yang suka makanan lemak2 ni. So bagi anda yang tergolong dalam golongan ini pengambilan produk terbaru ini sangat bagus untuk anda. Mencegah lebih baik dari merawati kan so better act now! Tunggu pelancaran produk terbaru ini pada Jun nanti.

Cara pengambilan produk ini pula ia perlu di ambil sebelum anda makan makanan2 yang berlemak. Almaklumlah orang Malaysia kan..sikit2 nasik lemak, tengahari nanti lemak lagi, malam pun berlemak haa memang suka sangat makanan lemak2 ni kan..actually saya pun suka tau..hahahah. So memang sesuai sangatlah amalkan produk ini. Simpan dalam handbag bawak pegi mana-mana. Jika rasa2 nak makanan berlemak tu haa telan lah dulu produk ini. Ok nak cerita lebih-lebih tak boleh lagi sebab belum ada depan mata & belum try lagi. So kita tunggu aja kemunculan produk ini Jun 2014 nanti. Jangan terlepas!! saya yakin produk ini bakal menjadi HOT SELLER soon!

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp

✉ Email : ailzab@yahoo.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Produk Baru Shaklee Phytocol-ST Bagus Untuk Turunkan Kolestrol

Yeay…tahun 2014 ni akan ada produk baru yang sangat2 sesuai buat rakyat Malaysia. Sebab apa? sebab rakyat Malaysia ni suka makan so bila suka makan maka kadar kolestrol pastinya senang berkumpul di dalam badan tanpa di sedari. Produk terbaru ini mampu turunkan kadar kolestrol dan sangat-sangat sesuai untuk mereka yang kaki makan, susah nak kawal nafsu makan serta yang suka makanan lemak2 ni. So bagi anda yang tergolong dalam golongan ini pengambilan produk terbaru ini sangat bagus untuk anda. Mencegah lebih baik dari merawati kan so better act now! Tunggu pelancaran produk terbaru ini pada Jun nanti.

Cara pengambilan produk ini pula ia perlu di ambil sebelum anda makan makanan2 yang berlemak. Almaklumlah orang Malaysia kan..sikit2 nasik lemak, tengahari nanti lemak lagi, malam pun berlemak haa memang suka sangat makanan lemak2 ni kan..actually saya pun suka tau..hahahah. So memang sesuai sangatlah amalkan produk ini. Simpan dalam handbag bawak pegi mana-mana. Jika rasa2 nak makanan berlemak tu haa telan lah dulu produk ini. Ok nak cerita lebih-lebih tak boleh lagi sebab belum ada depan mata & belum try lagi. So kita tunggu aja kemunculan produk ini Jun 2014 nanti. Jangan terlepas!! saya yakin produk ini bakal menjadi HOT SELLER soon!

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp

✉ Email : ailzab@yahoo.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease