Promosi April Ada 3 Hari Lagi !!

bazliaamoza.com shaklee shah alam

ITEM PROMOSI:

Korang-korang kalau nak order mana-mana produk promo untuk bulan April boleh hubungi saya di 019-2003947 ye..ada 3 hari saja lagi jangan ketinggalan !!!

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Pengedar Shaklee KLANG : Testimoni Vitalea Untuk Tenaga dan Kecergasan

Sekejap je rasa weekend..tahu-tahu harini dah hari Isnin..kalau dulu masa kerja hari Isnin adalah hari permulaan yang sangat busy untuk tempoh 5 hari yang akan datang..yer lah time tu kena kembali bekerja, dan juga kena sarung topi sebagai ibu, isteri dan student part time on weekend..tapi kini Alhamdulillah hampir masuk tahun ke 3 saya dah pun selamat bergelar SURI RUMAH SEPENUH MASA (saya sentiasa berdoa agar status surirumah ini mampu kekal selamanya namun kita hanya mampu merancang kan…selebihnya berserah pada yang maha ESA )
Walaupun saya dah resign tapi kini saya bukan lah hanya seorang surirumah sepenuh masa yang duduk di rumah setakat uruskan anak-anak dan rumah tangga je tau tapi saya ambil kesempatan untuk bekerja dari rumah..bekerja macamana tu? Masing-masing ada pilihan bisnes sendiri dan saya memilih untuk melakukan Bisnes Online dari rumah dan memilih MLM Shaklee sebagai sumber pendapatan saya..Yes Shaklee is MLM tapi langsung tak sama macam MLM lain yang tumbuh bak cendawan di Malaysia..nak tahu kenapa MLM Shaklee berbeza? ( boleh refer entri saya sebelum ini )
Hari ini saya tak nak bercerita menegnai bisnes tapi saya nak share kan pengalaman “anak Shaklee” saya yang telah jatuh cinta dengan Vitalea Shaklee dan akhirnya kini mengambil peluang menjana pendapatan dengan Shaklee. Jom ikuti kisah beliau dan Shaklee

pengedar shaklee klang

Itu lah kisah Yani dan Vitalea Shaklee. Beliau adalah seorang suri rumah sepenuh masa mempunyai 2 cahaya mata dan kini aktif menjalankan bisnes Online Shaklee. So kepada mereka yang tinggal di sekitar KLANG jika berminat untuk mendapatkan vitamin Shaklee serta konsultasi percuma dari beliau boleh hubungi beliau seperti alamat di bawah:
pengedar shaklee klang
JIKA ANDA BERMINAT UNTUK MENYERTAI TEAM KAMI DI BAWAH SUPPORT GROUP JUTAWAN SHAKLEE ( THE BEST SUPPORT GROUP IN MALAYSIA ) 
BERKONGSI KEBAIKAN PRODUK SHAKLEE SERTA MEREBUT PELUANG MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN DENGAN SHAKLEE SEGERA HUBUNGI SAYA BAZLIA AMOZA DI TALIAN 019-2003947

Promosi Mac 2015 Yang Gempak

Kepada mereka yang memang gemar amalkan ESP, Zinc dan Vitalea for Children haa ini lah masa terbaik untuk anda dapatkan stok anda. Sebab sepanjang Mac Shaklee menawarkan harga “luarbiasa” yang sangat best !! Bagi yang dah lama pasang niat nak join membership Shaklee tu haa ini lah masa yang sesuai….Grab 1 set promo ESP – Buy 6 free 1 tu terus boleh claim FREE MEMBERSHIP dan layak dapat CASH REBATE lagi next month..
esp, zinc dan vitalea for children

INFO PRODUK

ESP – Soy Protein Isolate Powder

Membekalkan tenaga berpanjangan dengan kebaikan protein berkualiti tinggi daripada tumbuhan
(850g)

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap, iaitu 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk sembilan asid amino penting yang diperlukan untuk proses sintesis protein tubuh.
Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP juga mengandungi kandungan lemak yang rendah tanpa laktosa dan kolesterol.
Shaklee ESP:
  • Menyediakan sumber tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada Nilai Harian kalsium, serta isoflavon soya. Kajian menunjukkan bahawa soya dapat membantu menyeimbangkan semula hormon semasa tempoh peralihan menopaus*
  • Protein soya bukan GMO ini dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP), di mana proses penanaman hingga pemprosesan kacang soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal

Zinc Complex

(120 tablet)
Zink ialah mineral penting yang terkandung dalam setiap sel tubuh kita. Ia mengaktifkan tindakan hampir100 jenis enzim, iaitu bahan-bahan pencetus tindak balas biokimia dalam tubuh anda.
Menyokong dan Mengekalkan Kesihatan
Zink Complex Shaklee membekalkan zink, bahan utama untuk kesihatan yang sempurna dan amat diperlukan untuk metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zinc Complex juga merupakan sumber kalsium yang berkualiti untuk kesihatan keseluruhan badan anda.

Vitalea For Children

(60 tablet)
Kini Vitalea for children Shaklee kembali dengan new dan improved formula yang mana sebanyak 14 jenis nutrien telah di gandakan. Vitalea for Children menyediakan 18 jenis vitamin dan mineral yang di perlukan oleh kanak-kanak. Ia nya merupakan multivitamin terbaik yang mana mengandungi 100% sumber khasiat vitamin C, D, E termasuk 8 jenis vitamin B penting bagi mengawal fungsi tubuh dengan betul.
Formula terkini juga menawarkan lebih 200mg kalsium, magnesium, zinc, dan copper penting untuk kesihatan tulang, otak dan gigi. Setiap tablet di jamini tidak merosakkan gigi anak anda kerana Vitalea for children ini tidak mengandungi gula di dalam formulanya. 
sumber Shaklee Malaysia.
Jangan tunggu lama-lama..nanti stok di ambil orang habis lah korang..Kalau berminat nak order ke repeat order cepat2 hubungi saya di 019-2003947. 

Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Multivitamin Pilihan Buat Anak Anda

Adakah anak-anak kecil kita memerlukan pun pengambilan vitamin/suplemen? 

” Pemakanan yang seimbang adalah perlu untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi dan kanak-kanak. Tabiat makan yang sihat adalah penting tanpa mengira peringkat umur dan tahap kecerdasan anda. Kekurangan zat makanan boleh merencatkan pertumbuhan mental dan fizikal. Ini mengakibatkan kanak-kanak menjadi terbantut, kurang berat badan dan terdedah kepada penyakit. Apabila kanak-kanak mencapai usia pra sekolah, lebih banyak tenaga diperlukan kerana mereka lebih aktif. Sarapan pagi penting untuk memulakan kehidupan seharian.” credit Info Sihat
vitamin vitalea untuk anak-anak
Multivitamin @ Vite-Lea For Children
Price : RM111
60 tabs
Order : sms/whatsapp 019-2003947
Shaklee telah memperkenalkan multivitamin pertama khusus buat anak-anak anda. Kalau korang nak tahu dah lama Vita-Lea for children ni menghilangkan diri. Bukan apa Shaklee tengah nak buat improvement formula kat vitamin tu…Nah kini Vita-Lea for children kembali dengan formula yang lebih lengkap dan terbaik buat anak-anak kita. 
Kenapa harga Vita-Lea sekarang makin mahal? Okay ini jawapannya yang lengkap dan munasabah…bukan suka2 naik harga tau…
“The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.

Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.


*** Ooopss…baby Razin pun dah memanggil nak susu…saya stop kat sini dulu uolss…kalau nak buat pesanan boleh sms/whatsapp saya ye 019-2003947

Perbandingan formula lama & yang baru


Vitalea For Children With Improved Formula

Selamat pagi buat semua pembaca blog ini…Alhamdulillah dah masuk hari ke 4 saya menyesuaikan diri sebagai ibu kepada 3 orang ahli syurga..so far semuanya terkawal cuma a bit tired lah sikit maklumlah dulu handle 2 orang je dan dah besar lak tu but now kena handle extra and still bf so paham je lah baby kalau masih bf ni kan…asik nak melekat aje…tapi saya suka 🙂

Seperti yang di janji kan ini lah review mengenai Vitalea untuk kanak-kanak tu.. Rasa macam anggur sedap sangat..saya tengah menyusukan Razin sambil bersarapan ni so limited sikit nak menulis. Btw uols boleh refer gambarajah di bawah ini untuk mengenali vitamin terbaik kanak-kanak ni..Boleh kunyah lagi tau…check it out !!

multivitamin untuk kanak-kanakvitalea shaklee

vitalea untuk kanak-kanak

Tunggu apa lagi…jom buat investment sikit belanja anak kita multivitamin improved formula ni..

Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183

Shaklee vs other Vitamins dissolve

Salam hujung minggu semua pengunjung ailzab.blogspot.com…sorry hari ini terlambat pulak post entri di sini sebab hari ni kan Ahad so hari akak ke pasar membeli lauk pauk untuk stok seminggu…tapi minggu ni hubby yg pegi so balik tinggal tolong cuci then simpan je…Ok sementara menunggu masa nak masak lunch sambil tengah bermasker collagen & toner nutriwhite ni saya nak sharekan sebuah video mengenai VITALEA Shaklee iaitu multivitamin tertua & pertama di dunia ni bagaimana ia di kata PALING EFEKTIF, PALING LARUT DALAM AIR, PALING CEPAT MENYERAP KEDALAM TUBUH BADAN KITA…..jom saksikannya
So dah tengok dah kan?? antara 4 jenis Multivitamin ni yang mana satu PALING CEPAT MENYERAP??? anda dah tengok kan?? so anda jawab lah ye…nanti kalau saya jawab kata overclaim pulak….okay2 sekian sahaja perkongsian hari ini…semoga ia bermanfaat untuk semua terutama yang masih was-was dengan Shaklee 😉
*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 
Email : ailzab@yahoo.com


SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Kelebihan & Kebaikan Multivitamin Shaklee @ Vita-Lea

Ada orang nak sihat tapi tak suka untuk ambil suplemen. Ada juga yang sanggup berhabis duit untuk beli apa jua suplemen janji sihat. Namun harus diingatkan Shaklee hanya SUPLEMEN iaitu makanan tambahan yang membantu manusia mendapatkan zat yang mana tak mampu diperolehi dari pemakanan yang mana mungkin telah rosak akibat proses penyedian seperti memasak. Ini kerana kadang kala kita rasa dah makan makanan yang berzat tapi badan masih tak dapat zat yang cukup. Jadi apa solution nya?? teruskan membaca…

Pilihan tepat bagi mereka yang ingin kekalkan tahap kesihatan dan mencegah diri dari gejala-gejala penyakit adalah dengan mengambil vitamin Vitalea. Tapi jangan salah anggap pulak tau..Bila dah ambil Vitalea ni anda still kena continue makan makanan berzat & jalanani kehidupan yang sihat & bersih. Sebab suplemen hanya MAKANAN TAMBAHAN. Jom lihat siapa yang perlukan Vitalea aka Multivitamin ni…

Antara golongan yang boleh mengambil vitamin ini dan kelebihan multivitamin ini adalah:
1) Ibu mengandung – Multivitamin ini mengandungi iron tablet yang sesuai untuk ibu mengandung yang kurang HB bagi membantu menaikkan HB anda
2) Ibu yang menyusukan anak – Multivitamin ini membantu mengcukupkan vitamin dan mineral yang kekurangan dalam badan ibu menyusu memandangkan bayi menyusu menyerap nutrisi-nutrisi dalam badan ibu melalui air susu ibu
3) Ibu bapa yang sudah berumur – Vita – Lea membantu menambah nutrisi dalam badan orang-orang yang sudah berumur memandangkan pada ketika ini kekurangan nutrisi boleh berlaku disebabkan pola pemakanan yang tidak seimbang dari muda
4) Orang dewasa – Kita perlukan Vita-Lea untuk menyeimbangkan kekurangan vitamin dan mineral yang tidak seimbang disebabkan oleh cara pemakanan yang tidak teratur dan kurang nutrisi.


Berminat ingin mencuba? Siapa yang suka ambil spirulina tu boleh gantikan dengan Vitalea dah sebab Vitalea yang berwarna hijau tu di saluti dengan salutan spirulina. So PERFECT dah kan…Memang PELABURAN YANG SANGAT BIJAK.

** PERHATIAN: Shaklee telah menetapkan bahawa HARGA AHLI hanya di benarkan bagi mereka yang sudah mendaftar menjadi ahli Shaklee sahaja. Bagi yang belum mendaftar anda akan di caj dengan harga BUKAN AHLI. Oleh itu MARI SERTAI SAYA menjadi ahli Shaklee dengan hanya RM65 untuk pendaftaran (pembayaran hanya sekali seumur hidup)
Anda ingin dapatkan suplemen kesihatan semulajadi & HALAL ?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?
Hubungi Bazlia Amoza | call/sms/whatsApp 019-2003947 | ailzab@yahoo.com
Shaklee Independent Distributor Malaysia & Indonesia
COD SHAH ALAM & SEKITARNYA
*These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease