Kebaikan Makan Durian

Korang suka durian tak? Isk isk rugi lah kalau tak suka durian..suka bukan bermaksud melantak tau..hihi…Buat yang suka durian tu tahukah anda terdapat 6 fakta positif kebaikan makan durian. Nak tahu apa dia cuba tengok poster di bawah ini yang saya ambil dari FB Kevin
bazliaamoza.com shaklee shah alam
.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Keep NURSING Jika Ibu Tidak Sihat?

keep breastfeed your baby
credit to Dunia Laktasi

Saya sering terbaca soalan dari ibu-ibu bertanyakan mengenai penyusuan susu ibu perlukah di teruskan jika ibu tak sihat..Well tiada alasan untuk si ibu tidak menyusukan bayi anda. Yang sakit anda bukan air susu badan anda kan so secara logiknya takde apa yg perlu di risaukan. 

Tak percaya??? refer lah kat gambar yang saya share ni..semoga bermanfaat buaat semua.

Luv,


Bazlia Amoza

SID 866183
019-2003947

Berbuka Puasa Dengan Menu Homemade Beef Patties Bazlia Amoza

2 hari lepas tetiba tekak nak buka puasa dengan roti je..agaknya dah jemu kot asik nasi je kan..so saya dan husband pun keluar lah pergi mencari bahan-bahan nak buat beef patties ni..kebetulan Selasa Selangor cuti Nuzul Quran kan so memang waktu terbaik untuk memasak bersama suami dan anak-anak…hehehe sebenarnya ibu nak rilek..hahahah
Lepas zuhur kami ke Jusco untuk membeli bahan-bahan yang diperlukan…simple je nak buat patties ni sebenarnya..resepi saya copy dari blog The Pink Stilettos tapi saya modify ala gaya Bazlia Amoza 🙂
Resepi Homemade Beef Patties Bazlia Amoza
** Daging kisar (saya beli daging kisar brand Burger Ramly paket kecik so guna 2 keping)
** setengah biji bawang merah ( potong dadu) – ikut citarasa anda
** 2 biji bawang putih ( potong dadu)
** daun bawang potong halus
** blackpepper – ikut citarasa anda
** biskut cream crackers 3-4 keeping ( hancurkan ) – kalau ada serbuk roti pun boleh guna
** sebiji telur
** garam – secukup rasa
** olive oil – setengah sudu teh
** sos tiram – secukup rasa ( optional je ni )
Cara-caranya:
  1. Campurkan kesemua bahan-bahan tadi dan kacau sehingga sebati
  2. Bila semua dah sebati anda boleh bentukkan ia seperti daging burger. Ketebalan tu berganting kepada citarasa anda.
  3. Kemudian simpan di dalam peti sejuk selama setengah jam untuk biarkan bentuk tadi kekal.
  4. Cara untuk memasak terpulang kepada anda tapi saya menggunakan kuali ajaib je sebab malas nak kemas oven..hihi..bakar sehingga masak.
  5. Bila dah masak boleh la di hidangkan bersama-sama hirisan tomato, salad, mayonese dan cheese…buat ala2 burger/sandwich
Ini lah rupanya bila dah siap di bentuk..abaikan bentuk mcm2 hasil anak-anak tu
Simple kan..haa boleh la uols cuba untuk menu berbuka puasa petang nanti…hubby said ” laaa burger bakar ke..awat tak habaq..” hihi…Owh ye saya gunakan roti wholemeal sebab tak jumpa roti burger..seeloknya gunakan roti fibre sebab lebih kenyang..di hidangkan bersama-sama air oren Performance Drink…wallah memang menu simple tapi berkhasiat…
Ok selamat mencuba!!
DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN KLIK ONLINE…semuanya di hujung jari anda!!

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut: 
SID Bazlia Amoza – 866183 
No Tel : 019-2003947
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Berbuka Puasa Dengan Menu Homemade Beef Patties Bazlia Amoza

2 hari lepas tetiba tekak nak buka puasa dengan roti je..agaknya dah jemu kot asik nasi je kan..so saya dan husband pun keluar lah pergi mencari bahan-bahan nak buat beef patties ni..kebetulan Selasa Selangor cuti Nuzul Quran kan so memang waktu terbaik untuk memasak bersama suami dan anak-anak…hehehe sebenarnya ibu nak rilek..hahahah
Lepas zuhur kami ke Jusco untuk membeli bahan-bahan yang diperlukan…simple je nak buat patties ni sebenarnya..resepi saya copy dari blog The Pink Stilettos tapi saya modify ala gaya Bazlia Amoza 🙂
Resepi Homemade Beef Patties Bazlia Amoza
** Daging kisar (saya beli daging kisar brand Burger Ramly paket kecik so guna 2 keping)
** setengah biji bawang merah ( potong dadu) – ikut citarasa anda
** 2 biji bawang putih ( potong dadu)
** daun bawang potong halus
** blackpepper – ikut citarasa anda
** biskut cream crackers 3-4 keeping ( hancurkan ) – kalau ada serbuk roti pun boleh guna
** sebiji telur
** garam – secukup rasa
** olive oil – setengah sudu teh
** sos tiram – secukup rasa ( optional je ni )
Cara-caranya:
  1. Campurkan kesemua bahan-bahan tadi dan kacau sehingga sebati
  2. Bila semua dah sebati anda boleh bentukkan ia seperti daging burger. Ketebalan tu berganting kepada citarasa anda.
  3. Kemudian simpan di dalam peti sejuk selama setengah jam untuk biarkan bentuk tadi kekal.
  4. Cara untuk memasak terpulang kepada anda tapi saya menggunakan kuali ajaib je sebab malas nak kemas oven..hihi..bakar sehingga masak.
  5. Bila dah masak boleh la di hidangkan bersama-sama hirisan tomato, salad, mayonese dan cheese…buat ala2 burger/sandwich
Ini lah rupanya bila dah siap di bentuk..abaikan bentuk mcm2 hasil anak-anak tu
Simple kan..haa boleh la uols cuba untuk menu berbuka puasa petang nanti…hubby said ” laaa burger bakar ke..awat tak habaq..” hihi…Owh ye saya gunakan roti wholemeal sebab tak jumpa roti burger..seeloknya gunakan roti fibre sebab lebih kenyang..di hidangkan bersama-sama air oren Performance Drink…wallah memang menu simple tapi berkhasiat…
Ok selamat mencuba!!
DAPATKAN PRODUK SHAKLEE DENGAN KLIK ONLINE…semuanya di hujung jari anda!!

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut: 
SID Bazlia Amoza – 866183 
No Tel : 019-2003947
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Pengedar Shaklee Anda di Selangor, Shah Alam

Selamat pagi semua..tetiba pagi ni nak menulis mengenai diri saya lagi dan topiknya adalah berkenaan saya dan Shaklee…boring ke?? ok siapa boring boleh layan entri lama-lama…entri ini khusus buat mereka yang LOVE SHAKLEE like me….
Sejujurnya seumur hidup saya tak pernah mengamalkan mana-mana jenis or brand vitamin sebab mindset saya selalu fikir yang saya ni sihat lagi so kenapa nak kena ambil vitamin..sebab masa zaman muda remaja saya boleh di katakan tidak mengalami sebarang masalah mengenai kesihatan mahupun kecantikkan..contohnya mcm masalah kegemukan ke (even kuat makan), pakai jeans Levis size 25 kadang2 24 pun boleh, t shirt size S…( hahahaha cer korang imagine kan agak-agak gimana yeah rupa hakak ni…)…haa tgk bawah ni…senyum je jangan kata apa2 hokay…
Gambar tahun 2005-2006 kot…
Saya berkahwin pada 2009..dan setahun kemudian saya bergelar ibu kepada anak sulung saya Afrina..masa tu ilmu pasal breastfeed memang zero lah…tahun penting tapi takde kesedaran nak buat betul2..bila anak dah masuk 4 bulan lebih saya mula mengalami masalah susu merudum..stress wooo…tambah pulak anak saya dah mula jiwa kacau dengan masalah keliru puting..OMG!! memang mak stress..dengan masa tu masih bekerja di syarikat Jepun yang memang tak peduli orang dah kawin ke tak…2 3 pagi still on call dah ala2 doktor pakar aku ni walhal executive bahagian planning je pun tapi busy mengalahkan manager. So start tu saya mula la meng google makanan2 tambahan yang boleh boost susu badan..terjumpa pasal Shaklee tapi di pendekkan cerita saya takde rezeki nak dapatkan Shaklee sebab masa tu distributor Shaklee susah sangat untuk di temui..So end up saya amalkan Fenugreek (halba) dlm bentuk kapsul konon untuk boost susu…well result so so takdelah memancut2 kan tapi yg tak tahan bau badan dan ala2 bangla tebar roti canai…adoiii lawak masa tu…hubby pun nak tergelak je tapi bila fikirkan kesihatan anak kan so ku gagahkan jua…bau pun bau lah janji anak dapat susu badan…Dekat ofis takde bilik khas untuk pam susu malah di perli lagi oleh mereka2 yg tak paham..( yg paling tragis yang memerli itu adalah kaum ibu jugak)…lantak pi lah diorang saya tahu apa yg saya buat so saya pam susu dekat klinik in house yg ada di tempat kerja masa tu dan kdg2 pam dlm toilet…sob..sob..sob sedih bebnor bila teringat…
Kisah breastfeed saya end up sebelum Afrina berusia setahun..berkubur lah impian di situ…
Tahun 2011 saya bersalin anak kedua…wahh masa ni nak kata dah pro bab BF takde lah sangat tapi masa ni boleh di katakan semakin ramai yang telah sedar akan kepentingan BF ni…mula hari kedua berpantang saya dah mengamalkan set Shaklee iaitu Alfalfa, B Complex, Vitamin C dan most feveret ever saya iaitu ESP…Alhamdulillah perjalanan penyusuan berjalan dengan lancar sehingga saya berjaya membeli second fridge semata2 utk stok susu badan yang dah tak muat satu freezer sahaja.
Alhamdulillah..hasil stok EBM yang sedang di susun mengikut FIFO
SEJAK BILA JADI AHLI SHAKLEE
Saya mula mengamalkan vitamin Shaklee sejak Apr 2011 ( masa tu cuba trial pack ) dan setelah sekian lama serta berpuas hati dengan hasil yang di berikan oleh vitamin Shaklee akhirnya Oct 2011 saya sign up menjadi ahli Shaklee dengan membuat pilihan membeli vitamin Shaklee melebihi 200point..masa join tu niat hanya sebab dah alang-alang consume so why not tak jadi ahli sebab nasib-nasib mana tau boleh tebus cash rebate..niat utk berbisnes tu ada tapi di sebabkan saya ni memang tak pernah bisnes so niat tu jadi on & off..tapi hasil sharing dengan kawan2 vitamin yg saya beli masa sign up tu berjaya juga di sharekan bersama mereka-mereka yang memilih Shaklee..sejak tu semangat nak bisnes semakin kuat..
Tapiiii…masa tu saya tak ada acc FB, tak ada blog, masih bekerja sepenuh masa, weekend pulak masih bergelar student so masa saya memang tersangat terhad..bayangkan dengan anak-anak2 yg masih kecil saya kena bahagikan masa yang semaksimumnya..mana nak BF anak ( bila tgh BF confirm tak boleh buat apa2 kecuali online kan), bila nak memasak, nak kemas rumah, nak basuh baju, sidai & lipat baju…owhhhh memang supermom bila di kenang balik (bukan ank overclaim tapi realiti) sebab manusia semua mempunyai nilai jam yang sama iaitu 24 jam sehari. Tapi Alhamdulillah dengan bantuan vitamin Shaklee rasa bertenaga melakukan semua tugasan tersebut..
Masuk tahun kedua ber Shaklee saya mula aktif setelah blog ailzab.blogspot.com terhasil..sharing di blog juga sedang giat di lakukan tapi terkadang tu ada gak miss sebab alasan SEBOK…alasan ni lah yang membuatkan kita sentiasa tak cukup masa..akhirnya setelah setahun Oct 2012 saya berjaya naik satu rank dan mampu menjana pendapatan 4 angka even buat secara part time. Sejak itu saya nekad nak buat sepenuh masa sebab saya yakin bisnes Shaklee ni tak susah mana. As long as ada niat yg betul, mentor yg bagus, usaha yang sungguh2, semangat yg tak pernah luput Insyallah boleh berjaya..cepat atau lambat tu belakang kira sebab Allah yang menentukan segala-galanya yang penting kita as umatnya perlu berusaha sehabis baik di samping seimbangkan bersama amalan rohani ( ini apa yang mentor saya pesan dan ternyata ia banyak mengubah diri saya kini)
National Conference June 2014 
Saya tahu diri saya tak sehebat nama-nama besar lain di dalam bisnes Shaklee kini tapi saya yakin 1 fine day saya juga akan menjadi salah seorang dari mereka yang hebat2 tu…”thik big the futire is yours to create”….dengan segala ilmu yang telah di curah kan oleh mentor tersayang Insyallah akan saya praktik kan dan duplicate kan kepada my gojes team We’re Shaklee Millionaires [WSM]…Amin..
Alamak…dah panjang bebeno rupanya..dah ala2 karang surat pulak..ok takleh panjang2 kang ada yang menguap sambil baca maklulah bulan puasa kan…tapi korang kalau cuba amalkan SET MIGHTY 3 GEM di kala puasa ni memang terasa kelainannya..serius..cuba tau..boleh hubungi saya segera untuk pesanan. Kalau nak order sendiri secara online pun boleh. Klik aje button bawah ni:
*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut: 

SID Bazlia Amoza – 866183 
No Tel : 019-2003947 
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Pengedar Shaklee Anda di Selangor, Shah Alam

Selamat pagi semua..tetiba pagi ni nak menulis mengenai diri saya lagi dan topiknya adalah berkenaan saya dan Shaklee…boring ke?? ok siapa boring boleh layan entri lama-lama…entri ini khusus buat mereka yang LOVE SHAKLEE like me….
Sejujurnya seumur hidup saya tak pernah mengamalkan mana-mana jenis or brand vitamin sebab mindset saya selalu fikir yang saya ni sihat lagi so kenapa nak kena ambil vitamin..sebab masa zaman muda remaja saya boleh di katakan tidak mengalami sebarang masalah mengenai kesihatan mahupun kecantikkan..contohnya mcm masalah kegemukan ke (even kuat makan), pakai jeans Levis size 25 kadang2 24 pun boleh, t shirt size S…( hahahaha cer korang imagine kan agak-agak gimana yeah rupa hakak ni…)…haa tgk bawah ni…senyum je jangan kata apa2 hokay…
Gambar tahun 2005-2006 kot…
Saya berkahwin pada 2009..dan setahun kemudian saya bergelar ibu kepada anak sulung saya Afrina..masa tu ilmu pasal breastfeed memang zero lah…tahu penting tapi takde kesedaran nak buat betul2..bila anak dah masuk 4 bulan lebih saya mula mengalami masalah susu merudum..stress wooo…tambah pulak anak saya dah mula jiwa kacau dengan masalah keliru puting..OMG!! memang mak stress..dengan masa tu masih bekerja di syarikat Jepun yang memang tak peduli orang dah kawin ke tak…2 3 pagi still on call dah ala2 doktor pakar aku ni walhal executive bahagian planning je pun tapi busy mengalahkan manager. So start tu saya mula la meng google makanan2 tambahan yang boleh boost susu badan..terjumpa pasal Shaklee tapi di pendekkan cerita saya takde rezeki nak dapatkan Shaklee sebab masa tu distributor Shaklee susah sangat untuk di temui..So end up saya amalkan Fenugreek (halba) dlm bentuk kapsul konon untuk boost susu…well result so so takdelah memancut2 kan tapi yg tak tahan bau badan dan ala2 bangla tebar roti canai…adoiii lawak masa tu…hubby pun nak tergelak je tapi bila fikirkan kesihatan anak kan so ku gagahkan jua…bau pun bau lah janji anak dapat susu badan…Dekat ofis takde bilik khas untuk pam susu malah di perli lagi oleh mereka2 yg tak paham..( yg paling tragis yang memerli itu adalah kaum ibu jugak)…lantak pi lah diorang saya tahu apa yg saya buat so saya pam susu dekat klinik in house yg ada di tempat kerja masa tu dan kdg2 pam dlm toilet…sob..sob..sob sedih bebenor bila teringat…
Kisah breastfeed saya end up sebelum Afrina berusia setahun..berkubur lah impian di situ…
Tahun 2011 saya bersalin anak kedua…wahh masa ni nak kata dah pro bab BF takde lah sangat tapi masa ni boleh di katakan semakin ramai yang telah sedar akan kepentingan BF ni…mula hari kedua berpantang saya dah mengamalkan set Shaklee iaitu Alfalfa, B Complex, Vitamin C dan most feveret ever saya iaitu ESP…Alhamdulillah perjalanan penyusuan berjalan dengan lancar sehingga saya berjaya membeli second fridge semata2 utk stok susu badan yang dah tak muat satu freezer sahaja.
Alhamdulillah..hasil stok EBM yang sedang di susun mengikut FIFO
SEJAK BILA JADI AHLI SHAKLEE
Saya mula mengamalkan vitamin Shaklee sejak Apr 2011 ( masa tu cuba trial pack ) dan setelah sekian lama serta berpuas hati dengan hasil yang di berikan oleh vitamin Shaklee akhirnya Oct 2011 saya sign up menjadi ahli Shaklee dengan membuat pilihan membeli vitamin Shaklee melebihi 200point..masa join tu niat hanya sebab dah alang-alang consume so why not tak jadi ahli sebab nasib-nasib mana tau boleh tebus cash rebate..niat utk berbisnes tu ada tapi di sebabkan saya ni memang tak pernah bisnes so niat tu jadi on & off..tapi hasil sharing dengan kawan2 vitamin yg saya beli masa sign up tu berjaya juga di sharekan bersama mereka-mereka yang memilih Shaklee..sejak tu semangat nak bisnes semakin kuat..
Tapiiii…masa tu saya tak ada acc FB, tak ada blog, masih bekerja sepenuh masa, weekend pulak masih bergelar student so masa saya memang tersangat terhad..bayangkan dengan anak-anak2 yg masih kecil saya kena bahagikan masa yang semaksimumnya..mana nak BF anak ( bila tgh BF confirm tak boleh buat apa2 kecuali online kan), bila nak memasak, nak kemas rumah, nak basuh baju, sidai & lipat baju…owhhhh memang supermom bila di kenang balik (bukan ank overclaim tapi realiti) sebab manusia semua mempunyai nilai jam yang sama iaitu 24 jam sehari. Tapi Alhamdulillah dengan bantuan vitamin Shaklee rasa bertenaga melakukan semua tugasan tersebut..
Masuk tahun kedua ber Shaklee saya mula aktif setelah blog ailzab.blogspot.com terhasil..sharing di blog juga sedang giat di lakukan tapi terkadang tu ada gak miss sebab alasan SEBOK…alasan ni lah yang membuatkan kita sentiasa tak cukup masa..akhirnya setelah setahun Oct 2012 saya berjaya naik satu rank dan mampu menjana pendapatan 4 angka even buat secara part time. Sejak itu saya nekad nak buat sepenuh masa sebab saya yakin bisnes Shaklee ni tak susah mana. As long as ada niat yg betul, mentor yg bagus, usaha yang sungguh2, semangat yg tak pernah luput Insyallah boleh berjaya..cepat atau lambat tu belakang kira sebab Allah yang menentukan segala-galanya yang penting kita as umatnya perlu berusaha sehabis baik di samping seimbangkan bersama amalan rohani ( ini apa yang mentor saya pesan dan ternyata ia banyak mengubah diri saya kini)
National Conference June 2014 
Saya tahu diri saya tak sehebat nama-nama besar lain di dalam bisnes Shaklee kini tapi saya yakin 1 fine day saya juga akan menjadi salah seorang dari mereka yang hebat2 tu…”think big…the future is yours to create”….dengan segala ilmu yang telah di curah kan oleh mentor tersayang Insyallah akan saya praktik kan dan duplicate kan kepada my gojes team We’re Shaklee Millionaires [WSM]…Amin..
Alamak…dah panjang bebenor rupanya..dah ala2 karang surat pulak..ok takleh panjang2 kang ada yang menguap sambil baca maklumlah bulan puasa kan…tapi korang kalau nak cuba amalkan SET MIGHTY 3 GEM di kala puasa ni memang terasa kelainannya..serius..cuba tau..boleh hubungi saya segera untuk pesanan. Kalau nak order sendiri secara online pun boleh. Klik aje button bawah ni:
*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut: 

SID Bazlia Amoza – 866183 
No Tel : 019-2003947 
Facebook: http://on.fb.me/GUrNgp
Email : ailzab@yahoo.com

SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Cara Kekal Bertenaga & Sihat Sepanjang Berpuasa

Diam tak diam dah masuk hari ke 8 kita menjalani ibadah berpuasa kan..rasa macam sekejap sangat masa berlalu..lebih kurang seminggu lagi for sure dah kedengaran lagu-lagu raya berkumandang di radio, di shopping2 mall. Bagaimana dengan persiapan raya uols??dah ready ke?? saya tahun ni awal2 lagi dah siap..ala bukan apa sangat pun yang penting anak-anak di utamakan sebab zaman kita dah puas dah beraya sakan..

Alhamdulillah walaupun keadaan cuaca di Malaysia agak tidak berapa nak baik yer lah kejap panas kejap berjerebu kejap kering sehingga hari ini saya dan family masih dapat mengerjakan puasa dengan keadaan kesihatan yang baik. Rahsianya??? jeng..jeng..jeng…
Setiap kali sahur saya mesti buat air bancuhan dari 3 jenis vitamin ini..SET MIGHTY 3 GEM. Kurma tu mestilah di amalkan setiap kali berbuka dan bersahur tapi tambahan saya adalah set ini. Ia membuatkan badan kita kekal sihat & bertenaga sepanjang hari tanpa menjejaskan ibadah puasa..Insyallah.
 

Haa so itulah tadi serba sedikit penerangan menerusi gambar jenis-jenis vitamin yang paling sesuai di amalkan di kala berpuasa. Juga bagus buat ibu hamil, menyusukan bayi, kanak-kanak, mereka yang mempunyai gastrik, mereka yang bekerja berat. Insyallah jika di ambil dengan cara yang bertepatan ia akan memberikan anda tenaga yang berpanjangan.
 
🚦 SHOPPING ONLINE
Anda juga boleh terus membeli vitamin ini sendiri  dengan cara Online. Klik di sini untuk tempahan SET RAMADAN
————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.