Kini Nutriferon & Collagen Powder Telah Kembali

bazliaamoza.com shaklee shah alam

Ya Allah happy sangat bila Shaklee hantar sms bagitahu stok Nutriferon dan Collagen Powder dah pun kembali bulan ini. Memang ramai customer yang bertanya kan stok dua produk ini..Alhamdulillah kini dah pun sampai Malaysia..So apa lagi korang patut cepat2 dapatkannya sebelum kehabisan stok lagi.

Jom kita lihat FAKTA mengenai 2 produk hebat ini:

NUTRIFERON
  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia – Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*– Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon – Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif – NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian – Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.
COLLAGEN POWDER

  1. Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. 
  2. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
  3. Formula Collagen Shaklee dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
  4. Mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. 

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Kelebihan Vitamin C Shaklee Berbanding Jenama Lain

Sebut saja pasal vitamin C pasti ramai yang mengaitkan vitamin untuk kulit cantik, gebus, putih berseri kan..tapi sebenarnya banyak lagi kelebihan vitamin C kepada tubuh manusia. Selain sangat terbukti berkesan bagi tujuan kecantikan malah vitamin C juga mempunyai pelbagai kelebihan lain dan salah satunya adalah membantu meningkatkan tahap imunisasi badan manusia. 
Vitamin C Terbaik
Picture credit to pharmacisthouse.my
Ada juga yang sanggup buat suntikan vitamin C untuk kelihatan canti, kulit nak bagi licin berseri, cucuk nak bagi kulit tegang lah haishh memacam deme ni kan…kalau saya bagi free treatment untuk cucuk2 ni memang tak lah saya nak pegi buat…menyeramkan aje…baiklah amalkan supplemen semulajadi Shaklee yang sah-sah mempunyai ribuan ujian klinikal sebelum di pasarkan kepada pengguna. Bab harga janganlah bersikap suka membuat perbandingan ini kerana  vitamin Shaklee adalah vitamin yang sangat berkuali dan terbukti berkesan malah ia bukanlah jenis ubat-ubatan yang hanya ingin meraih keuntungan.
Kenapa Perlu Pilih Vitamin C Plus Shaklee?
Ciri-ciri yang paling terbaik untuk memilih vitamin C adalah vitamin C yang mempunyai teknologi perlepasan secara berperingkat @ sustained release. Maksudnya sekali telan vitamin C  ia akan di rembeskan kedalam tubuh anda secara perlahan-lahan setiap 5 jam.. Ini kerana vitamin C adalah bersifat larut air yang bermaksud ia sangat mudah termusnah apabila berada di dalam tubuh kita yang penuh dengan air dan ia lebihan vitamin C yang mudah termusnah itu akan di buang melalui air kencing. Haa rugi tak..rugi tak???
So dengan adanya teknologi sustained release seperti yang di cipta oleh saintis Shaklee ini maka vitamin C yang anda makan tadi akan di salurkan ke dalam sistem tubuh badan manusia secara berperingkat. Tiadalah pembaziran berlaku di sini. 
Teknologi Sustained Release
Selain itu satu biji Vita-C Shaklee mampu membekalkan khasiat yang sama seperti memakan 7 biji buah oren sekali dengan kulitnya..haa mampu tak makan 7 biji oren sekali dengan kulit dia tau?? hehehe…tak payah menyusahkan diri ambil sahaja Vitamin C Shaklee. 
Vitamin C Shaklee juga mempunyai satu lagi kelebihan iaitu di tambah dengan BIOFLAVONOIDS. Bioflavonoids ni fungsi dia untuk meningkatkan keberkesanan vitamin C dan perlu diambil sebagai sebahagian daripada suplemen vitamin C. Fungsi bioflavonoid ni antaranya adalah sebagai anti-alergi ( terutama yang ada masalah eczema), anti-radang ( asma ), anti-kanser dan anti-virus. Jadi jika anda memilih vitamin C Shaklee pilihan anda adalah sangat berbaloi…harga pun hanya RM92.50 sahaja kan…so cheap but worth.
Dapat tak info yang saya cuba sampaikan?? bukan memaksa anda untuk beli beli beli Shaklee tapi saya cuma ingin berkongsi dengan anda kenapa anda patut memilih Vitamin C dari Shaklee. Apapun keputusan tetap di tangan anda. Tiada paksaan dalam memilih vitamin anda.

Luv,

Bazlia Amoza
SMS/whatsapp: 019-2003947
SID 866183
Kawasan Cash On Delivery (COD) sekitar Shah Alam
Pengeposan seluruh Malaysia

Kandungan Terhebat Nutriferon Shaklee

Selamat pagi semua…salam Jumaat buat semua dan semoga dengan berkat penghulu segala hari di harini memberikan sesuatu yang lebih baik dari hari2 sebelumnya. Jika siapa yang memang follow blog saya ini semalam ada menulis satu entri yang berkisarkan penemuan terhebat dalam bidang IMMUNOLOGI iaitu NUTRIFERON.. hari ini saya nak sharekan lagi bersama-sama anda kenapa Nutriferon ni best!!
Kajian terhebat selamat 40 tahun

Interferon buat julung kalinya di temui oleh Dr. Yasuhiko Kojima dari University Tokyo pada tahun 1954. Selepas kajian selama 40 tahun dan semakan semula beribu-ribu jenis sebatian dan lebih 200 jenis herba yang berlainan akhirnya Dr. Kojima telah berjaya membangunkan satu-satunya INTERFERON SEMULAJADI DI DUNIA yang di beri nama NUTRIFERON…haa so apa yang saya amalkan sekarang adalah penemuan terhebat memastikan sistem imun tubuh terjamin…kerlass lah hasil kajian Shaklee ni..bukan 2, 3 tahun punya kajian dan keluar pasaran..
Di hasilkan dari 4 esktrak tumbuhan semulajadi yang terbukti berkesan
Dr. Kojima telah berjaya menemui 4 esktrak tumbuhan iaitu:
  • BIJI LABU – merangsang pengeluaran interferon semulajadi di dalam tubuh. Selain itu ia mampu menentang radikal bebas yang merupakan faktor penyebab kanser
  • PLANTAGO SEED – mengandungi polisakarida yang mengaktifkan sel-sel imun badan.
  • JAPANESE HONEY SUCKLE FLOWER  – menentang pencerobohan virus dan kuman
  • BUNGA SAFFLOWER – menghasilkan dan memperkuatkan keupayaan makrofaj memusnahkan virus dan kuman
Kandungan Nutriferon Shaklee terdiri daripada 4 ekstrak tumbuhan

 MANFAAT UTAMA NUTRIFERON yang perlu anda ketahui…

  1. Mengukuhkan Sistem Imun Tubuh dalam masa 3 hari
  2. Melawan kanser & tumor
  3. Melindungi dari Influenza 
  4. Meringankan stress & kelesuan
  5. Melambatkan proses penuaan
  6. Mengurangkan infeksi  & meminimumkan ketidakselesaan seperti kembung perut, mual, muntah
  7. Terbukti secara klinikal mampu mengurangkan simptom PMS akibat ketidakseimbangan sistem endokrin iaitu kekejangan sewaktu haid, sakit belakang, sakit payudara, masalah jerawat, kegelisahan, insomania & mood swing 🙂
Nutriferon adalah merupakan satu formula eksklusif dan telah di patenkan oleh Shaklee dan tidak boleh di jual di mana-mana kedai biasa. Ianya hanya boleh di jual oleh Shaklee serta Distributor yang sah. so kalau jumpa mana-mana kedai/klinik/farmasi yang jual Nutriferon tu perbuatan mereka adalah melanggar undang2 Shaklee. Boleh buat aduan kepada Shaklee Management. 
Di dalam bidang perubatan pula, suntikan interferon paling banyak di gunakan untuk merawat penyakit seperti Hepatitis, Kanser, Hidrophia (penyakit anjing gila), herpes, dan HIV serta lain-lain. Ini kerana ia telah terbukti bahawa interferon adalah sangat berkesan untuk melindungi kita dari jangkitan influenza dan berbagai lagi jenis penyakit yang mudah di sebarkan melalui virus.
TIPS: Di sarankan di ambil bersama-sama Vitamin C Shaklee untuk mendapatkan kesan yang lebih Optimum

Nutriferon Shaklee Menguatkan Sistem Imunisasi Badan Anda

Anda sering di datangi penyakit??? 
Sering kali kita lihat ada individu yang selalu sangat selsema, demam, batuk, berhingus, dsb tapi ada juga individu yang jarang sekali untuk mendapat virus tersebut contohnya saya…Iye memang tidak di nafikan saya adalah antara golongan yang jarang sekali terkena virus seperti selsema, batuk2, demam, muntah2 tapi bukan lah bermaksud saya ni 100% sihat dan tak perlu makan makanan yang sihat & jalani kehidupan yang sihat serta mengamalkan suplemen tambahan..lebih baik terus mencegah dari mengubati..kan..kan..
Agak2 anda apakah sebab utamanya? Adakah mereka yang jarang2 sakit itu adalah golongan yang mampu untuk makan mewah menyebabkab mereka sentiasa sihat? jom lihat ini…berikut adalah antara BAGAIMANA SISTEM IMUNISASI BADAN ANDA DI CEMARI.
Akibat GAYA HIDUP yang tidak sihat
GAYA PEMAKANAN yang tidak sihat
Pengambilan ANTIBIOTIK yang berlarutan 
STRESS melampau

SIMPTOM-SIMPTOM SISTEM IMUN YANG LEMAH

  • Selesema & batuk yang berpanjangan
  • Kesejukan walaupun di kawasan yang panas
  • Badan berjerawat
  • Kelenjanr leher membengkak
  • Ulser mulut
  • Sering keletihan
  • Luka yang lambat kering & pulih
  • Insomania
  • Alergik
  • Keradangan-sakit jantung, diabetes, kanser paru-paru
  • Kanser
AWAS!! Jika anda mempunyai simptom-simptom seperti di atas dan terlalu kerap mengalami masalah tersebut adalah lebih baik jika sekiranya anda mendapatkan nasihat pakar kesihatan dengan segera. Pengambilan VITAMIN setelah mendapat penyakit bukanlah satu langkah yang bijak ini kerana Vitamin adalah BUKA BERTUJUAN MENGUBATI @ MERAWAT. 

JADI…..APAKAH JALAN PENYELESAIAN UNTUK MENINGKATKAN TAHAP IMUN BADAN???
Amalkan segera pengambilan NUTRIFERON
Telah terbukti dengan Kajian Klinikal Ke atas Manusia
Kelebihan & Keunikan Shaklee 
Apa tunggu lagi?? segera simpan sekotak Nutriferon sebagai salah satu “FIRST AID KIT” anda di rumah, di dalam handbag, atau di bawa kemana sahaja anda berada. Ini kerana ia telah berkesan & terbukti secara klinikal & ujian ke atas manusia yang mana pengambilan Nutriferon mampu menggalakkan penghasilan INTERFERON semulajadi di dalam badan manusia.

** INTERFERON dihasilkan secara semulajadi oleh badan manusa yang mana ia berfungsi macam Pak Guard untuk melindungi tubuh manusia dari serangan virus, sel kanser dan sel yang dijangkiti mikrob


Sebarang pesanan boleh hubungi saya di sini:
Puan Bazlia Amoza
SID 866183
Tel/SMS/Whatsapp: 019-2003947
Email : 019-2003947

** Wakil Sah Shaklee anda di Malaysia. Penghantaran terus/COD ke Shah Alam & kawasan sekitarnya. Juga membuat penghantaran melalui courier ke semua tempat.

Kepentingan Pengambilan Vitamin C Kepada Tubuh

Apakah jenama vitamin C pilihan anda? Pilihan saya semestinya Sustained Release Vita-C Plus 500mg dari Shaklee. Sebenarnya kalau anda semua nak tahu sumber vita-C semulajadi adalah dari jagung. Sebab itu vita-C di dalam Sustained Release Vita-C adalah daripada ekstrak jagung. Dan lagi keistimewaan vita-C Shaklee aialah vita-c kekal di dalam badan selama 5 jam dan di lepaskan secara perlahan-lahan seolah-olah sama seperti anda sedang makan satu setengah biji oren dalam masa 1 jam.
Sebab itu pilihan saya ialah Sustained Release Vita-C Shaklee.
More info here http://www.webmd.com/diet/features/the-benefits-of-vitamin-c
Sebarang pesanan boleh hubungi saya di sini:
Puan Bazlia Amoza
SID 866183
Tel/SMS/Whatsapp: 019-2003947
Email : 019-2003947

** Wakil Sah Shaklee anda di Malaysia. Penghantaran terus/COD ke Shah Alam & kawasan sekitarnya. Juga membuat penghantaran melalui courier ke semua tempat.

Keistimewaan Vivix Shaklee Revolusi Anti Penuaan Terkini

Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yang di bangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee Syarikat no. 1 dalam suplemen makanan. Dulu saya pun tak percaya yang Vivix ni hebat dalam anti penuaan. Tapi selepas saya konsisten mengamalkan Vivix saya dapati ia benar2 berkesan dalam menangani masalah anti penuaan seperti kedut di muka, jeragat, kulit semakin kusam. Sejak dari itu saya memang amalkan Vivix. Suami pun ambil Vivix ni untuk membantu menjaga kesihatan jantung, otak, sendi, memperbaiki sistem imun, dan mengekalkan tenaga.

Jom kita lihat apa lagi kelebihan Vivix Shaklee……

Tonik Ajaib Vivix


Vivix di hasilkan daripada buah-buahan dan tumbuhan semulajadi. Dan salah satu utamanya adalah  ANGGUR MUSKAT. Ia adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom manakala anggur biasa hanya mempunyai 19 kromosom. Oleh sebab itu ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz sebiji anggur muskat adalah anggaran sebesar bola golf. Ia mengandungi lebih banyak polifenol & resvetrol. Kelebihan lain anggur muskat ini adalah kerana ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak di jumpai di dalam anggur lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus & anti bakteria.

LAGI INFO LANJUT KLIK DI SINI

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 

Email : ailzab@yahoo.com


SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.

Keistimewaan Vivix Shaklee Revolusi Anti Penuaan Terkini

Vivix merupakan suplemen anti penuaan terbaik di dunia yang di bangunkan selepas penyelidikan bertahun-tahun oleh Shaklee Syarikat no. 1 dalam suplemen makanan. Dulu saya pun tak percaya yang Vivix ni hebat dalam anti penuaan. Tapi selepas saya konsisten mengamalkan Vivix saya dapati ia benar2 berkesan dalam menangani masalah anti penuaan seperti kedut di muka, jeragat, kulit semakin kusam. Sejak dari itu saya memang amalkan Vivix. Suami pun ambil Vivix ni untuk membantu menjaga kesihatan jantung, otak, sendi, memperbaiki sistem imun, dan mengekalkan tenaga.

Jom kita lihat apa lagi kelebihan Vivix Shaklee……
Kelebihan Vivix Shaklee
Vivix di hasilkan daripada buah-buahan dan tumbuhan semulajadi. Dan salah satu utamanya adalah  ANGGUR MUSKAT. Ia adalah anggur liar yang mempunyai 20 kromosom manakala anggur biasa hanya mempunyai 19 kromosom. Oleh sebab itu ia menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh. Saiz sebiji anggur muskat adalah anggaran sebesar bola golf. Ia mengandungi lebih banyak polifenol & resvetrol. Kelebihan lain anggur muskat ini adalah kerana ia juga mengandungi asid ellagik dalam kepekatan yang tinggi, satu phyto-nutrient yang tidak di jumpai di dalam anggur lain dan telah menunjukkan mempunyai ciri-ciri menghentikan kimia penyebab kanser, anti virus & anti bakteria.

LAGI INFO LANJUT KLIK DI SINI

*******************************************
Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
SID Bazlia Amoza – 866183 
Call/SMS/WhatsApp : 019-2003947 

Email : ailzab@yahoo.com


SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any diseases.