Kini Nutriferon & Collagen Powder Telah Kembali

bazliaamoza.com shaklee shah alam

Ya Allah happy sangat bila Shaklee hantar sms bagitahu stok Nutriferon dan Collagen Powder dah pun kembali bulan ini. Memang ramai customer yang bertanya kan stok dua produk ini..Alhamdulillah kini dah pun sampai Malaysia..So apa lagi korang patut cepat2 dapatkannya sebelum kehabisan stok lagi.

Jom kita lihat FAKTA mengenai 2 produk hebat ini:

NUTRIFERON
  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia – Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*– Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon – Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif – NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian – Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.
COLLAGEN POWDER

  1. Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. 
  2. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
  3. Formula Collagen Shaklee dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
  4. Mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. 

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Tips Minum ESP & Collagen Shaklee Yang Best

Sejak anak sekolah ni waktu pagi saya dari 6 pagi sampai ke 1 petang memang terlalu padat. Rushing  siapkan anak nak pegi sekolah, hantar, balik kemas rumah, siapkan lagi 2 anak, basuh kain, masak, ambil semula anak balik sekolah..Fuhhhh memang penat teramat sangat sebenarnya tapi nasib saya dah jumpa “rahsia” bagaimana nak bagi badan masih kekal bertenaga & mampu buat semua kerja2 tu dengan senyuman…tapi kadang kala kena lah berehat jugak yer tak sebab kita ni bukan robot…
Tapi hari ini saya hanya nak share dengan anda semua salah satu menu ringkas saya especially bila betul2 sibuk atau tak sempat nak makan. Biasanya time sarapan pagi saya memang akan memulakan hari saya dengan segelas air bancuhan ESP dan plain water sahaja. Tapi sejak dah habis berpantang ni kini saya on semula Shaklee Collagen Powder ( tahun ni Shaklee dah tak jual sebab tengah re-formulation ). Ye lah time preggy hari tu habis semua jeragat singgah bermaharajalela kat muka ni..nak amek awal2 takut baby tak selesa lak nanti ( actually boleh je ) tapi saya habiskan dulu tempoh 44 hari berpantang tu..
Hari ini saya tak sempat nak masak lunch sebab baby Razin buat hal pulak..termanja lebih budak tecik ni harini…so lunch saya hanyalah air ESP yang di campur dengan Collagen & Hershey’s Strawberi..fuhhhh memang sedap sangat tambah pulak letak ais…so korang lepas ni boleh la cuba resepi saya ni memang confirm takda rasa soya, takda bau collagen ( tips bagi mereka yang kata tak boleh bau soya lah, bau kolagen lah ) tapi saya ok je..kadang2 tu tuang masuk mulut je.. (maybe dah biasa kot )
So cuba lah !! memang best…panas or sejuk ikut lah tekak masing2…
kulit cantik, kawal berat

Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183


7 Ramuan Terhebat Yang Hanya Ada Pada Shaklee Collagen Powder



Hubungi saya 019-2003947 | Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

Promosi Akan Tamat!!! Shaklee Collagen Powder

Hari ini adalah HARI TERAKHIR PROMOSI Shaklee Collagen Powder uolss…sehingga tepat jam 11.59pm malam ni anda layak untuk mendapatkan kolagen Shaklee dengan harga promosi..lepas tu harga kembali ke asal RM298 untuk sekotak/15 sachet. Jangan lengah2 lagi… kolagen Shaklee ni adalah antara kolagen terbaik kerana beberapa sebab berikut:
  • Pilih kolagen dari sumber ikan laut dalam kerana ia hampir sama dengan kolagen asal tubuh manusia —-> Shaklee √ checked
  • Pilihlah kolagen yang mempunyai saiz sekurang2nya 1000 dalton ke bawah untuk penyerapan unggul. Haa Shaklee Collagen adalah 1000 dalton tau! —-> Shaklee √ checked
  • Sebaiknya pilih di dalam bentuk makanan berbanding suntikan —-> Shaklee √ checked
  • Pastikan setiap Kolagen itu mempunyai bahan yang merangsang pembentukan asid hyaluronic yang memberi kesan kulit lebih tegang kerana ia berfungsi mengikat kolagen dengan serat yang elastin. —-> Shaklee √ checked
  • Pastikan kolagen mempunyai antioksidaan yang tinggi untuk mengurangkan kesan pra-penuaan —-> Shaklee √ checked
INFO LANJUT KLIK DI SINI

Kelebihan Shaklee Collagen Powder
Kajian Klinikal Shaklee Collagen Powder
Collagen & Vivix Shaklee ternyata bagus untuk anti penuaan
Baca je ke…tak rasa rugi ke uols tak beli sekarang??? saya dah simpan stok siap2..sebab harga time promo ni jauh bezanya ..saya yang distributor pun simpan untuk diri sendiri bila ada promosi…bagaimana pula dengan anda?? jangan tunggu2 lagi…mungkin anda pengamal kolagen dari jenama lain tapi since dah ada info ni apa kata cuba bandingkan kolagen anda dengan Shaklee collagen powder?? apa yang saya share kan dia atas adalah berdasarkan kajian terperinci serta ujian klinikal yang di buat oleh Shaklee serta di published. 
Kepada yang berminat boleh hubungi saya seperti nombor tertera di bawah ini.
Hubungi saya 019-2003947 | Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

Kereta Malaysia : Axia Perodua Atau Iriz Proton?

Selamat pagi semua…

Happy Monday….kepada yang bekerja tu jangan masam2 nanti seluruh hari anda masam je..sedekahkan senyuman ok..bagi yang tak bekerja tu mcm saya ni manfaat kan setiap detik saat anda dengan aktiviti yang berfaedah…jgn asik buang masa skrol atas bawah FB, main whatsapp cakap merapu2, skodeng sana skodeng sini….( pesanan khusus buat anak-anak Shaklee saya…sehari lagi nak closing ni..)

Pagi ni saya nak share topik mengenai kereta Malaysia lah..kan baru2 ni masing-masing Perodua & Proton baru melancarkan kereta baru kan…so mana satu pilihan anda?? Jom kita lihat gambar kedua-dua kereta Malaysia ni…
Iriz Proton
Axia Perodua
hah…mana satu pilihan uols?? kalau tanya saya …hmmm Iriz nampak canggih sikit..tapi Axia pun cun jugak…boleh lah kalau nak di jadikan kereta buat permulaan kerja…zaman sekarang ni canggih..masuk Universiti je mak ayah korang terus bagi kereta kan…haishhh masa zaman saya dulu jangan haraplah…nak kereta boleh tapi sila tunggu grad dan sila pastikan dapat kerja…tapi ada juga lah kawan-kawan saya yang mak ayah yang dah bagi kereta since study..tu biasanya golongan yang berkemampuan lah…macam saya ni orang kampung je so berjalan kaki or naik bas saje lah…
Pesan saya kepada adik2 yang di berikan kemudahan tu jangan lah uols menyalah gunakan kelebihan yang ada…patutnya siapa yang ada kemudahan lah lagi bagus result untuk skor sebab TIADA ALASAN untuk kesana kemari mengejar ilmu kan…jadilah insan yang menyumbang kepada kemajuan negara…
OK sampai sini dulu…hari ini hari busy sikit setelkan order2 customer yang nak Vitamin Shaklee sebab esok dah closing…kalau berkesempatan nanti saya buat entri lagi…sampai jumpa lagiiiii…..
Kepada yang nak memesan vitamin Shaklee boleh lah hubungi saya 019-2003947. Bulan ini promosi Collagen Powder tau…harga memang lebih murah berbanding biasa…jangan ketinggalan!!

Penting Ke Kolagen Kepada Tubuh Kita?

“From the Greek word, kólla, meaning glue, collagen is the most abundant type of protein found in the human body. It makes up our connective tissue, providing the structure for skin, tendons, joint cartilage, organs, bones, and other parts. Our bodies actually contain more than 20 different types of collagen, but three of these—types I, II, and III—make up 80—90 percent. Types I and III are found mainly in the skin, tendons, ligaments, and bones, while type II is a major component of joint cartilage.
Once we hit our mid-20s, our collagen levels begin to decline. As compared to those in their 20s, people in their 80s have about four times the collagen breakdown. That’s why age brings wrinkles, creases, and saggy areas around the mouth and neck.
Our bodies produce collagen in the underlying layer of the skin, the dermis. Think of it as a mattress and our outer skin, the epidermis, as bed sheets. When collagen starts to break down, we end up with an old, saggy “mattress” that wrinkles the sheets.”


KENAPA PILIH COLLAGEN SHAKLEE?
Sumber Collagen Shaklee adalah dari sisik ikan merah & 7 ramuan semulajadi
Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.

Bagi meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyerlahkan kecantikan dalaman anda, produk kolagen kami dirumus dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
Shaklee Collagen Powder mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. Setiap sajian dibungkus dalam paket berasingan untuk pengambilan pada bila-bila masa dan di mana sahaja.

* Berat molekul kolagen diukur dalam Dalton.
** PROMOSI SEPANJANG SEPTEMBER BELI 6 COLLAGEN POWDER PERCUMA 1 KOTAK BERNILAI RM298.
Sebarang pesanan boleh hubungi saya di sini:
Puan Bazlia Amoza
SID 866183
Tel/SMS/Whatsapp: 019-2003947
Email : 019-2003947

Promosi September 2014 – Shaklee Collagen Powder & Meal Shakes

Hi semua…owh minta maaf sesangat sebab hari ini lambat update entri terbaru…hari ni kan cuti so kami suami isteri sedang mula melatih si Qisya (anak kedua kami berusia 3 tahun) tu potty training ( tak pakai pampers) …tapi lawak sungguh dari dia bangun tidur pukul 11am pagi tadi sampai setakat ini dah masuk panty kali ke 5 dah terpaksa di tukar gara-gara dah basah sebelum inform…lawak sesangat bila mengenangkan perangai bijaknya tu bila lepas dia kencing dia akan ambil kain buruk kat dapur untuk lap then baru dia inform we all macam ni ” ibu. Sofia dah encing dah”….haihh la anak owh anak…takpe2 kami perlu terus bersabar sebab ini adalah training…kang kalau di marah2 terus nak pakai pampers semula lagi parah kan…so bertabah lah ye mr.daddy…hihihi
Haa itu lah dia anak Shaklee..membesar sepenuhnya 2 tahun dengan susu ibu dan bantuan suplemen Shaklee sepenuhnya..tiada ambil sebarang ubat klinik sepanjang 2 tahun kerana imun badan yang sangat kuat dengan pengambilan set menyusu serta tambahan Omega Guard..setelah beliau putus susu badan saya mula bagi Meal Shakes seperti kakaknya. Alhamdulillah serasi dan sangat berkesan mengatasi masalah anak cerewet makan ( anak sulung saya Afrina), kulit sensitif dan menguatkan sistem imun badan.
Jadi promosi bulan September iaitu Collagen Powder & Meal Shakes adalah masa terbaik untuk ibu dan anak bergabung meletup…cewah…jom kita lihat apa kelebihan dua vitamin ini sampai boleh meletop tu…
PROMOSI SAH SEPANJANG SEPTEMBER
BELI 6 PERCUMA 1
HARGA RM1788
INGIN DISKAUN? SMS/WHATSAPP : 019-2003947

PROMOSI SAH SEPANJANG SEPT~OKT
BELI 3 PERCUMA 1
HARGA RM341.25
INGIN DISKAUN? SMS/WHATSAPP : 019-2003947
Okay..dah tahu kan promosi produk apa..jadi jangan lengah2 lagi..banyak kelebihan dan fungsi kedua2 produk ini. Bagi yang nak kekalkan keanjalan kulit muka ha sesuai sangat ler amalkan kolagen Shaklee ni..jika di ambil dengan cara yang betul dan konsisten kesan boleh di lihat dengan begitu cepat.
Meal Shakes pula adalah suplemen paling sesuai buat kanak-kanak kerana ia lengkap dengan gabungan semua vitamin & mineral serta serat & kalsium. Buat warga emas atau dewasa yang tak boleh or susah untuk telan vitamin dalam bentuk pil maka Meal Shakes adalah pilihan terbaik anda.
JANGAN KETINGGALAN!!!
Sebarang pesanan boleh hubungi saya di sini:
Puan Bazlia Amoza
SID 866183
Tel/SMS/Whatsapp: 019-2003947
Email : 019-2003947