Promosi Shaklee May 2015

Best sangat bulan ni boleh borong Omega, Phytocol dan Vitalea for children… Dan bulan ni juga masa terbaik buat mereka yang ada masalah kolestrol, yang nak kurus, yang banyak lemak, yang nak kawal kadar kolestrol, ibubapa yang mempunyai anak lemah sistem imunisasi, kurang fokus, sering batuk, selsema, lemah dsb untuk miliki vitamin2 ini dengan harga PROMOSI

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Mudah Hilang Ingatan Jika Perut Buncit

bazliaamoza.com shaklee shah alam

Alamak…seramnya bila terjumpa artikel ni..buat anda semua selepas membaca entri ini jom sama-sama kita muhasabah diri..kalau anda tidak buncit mungkin boleh share kan info ini kepada kenalan anda yang terdekat yang mengalami masalah perut buncit..Sharing is caring 🙂
Supplemen Shaklee yang boleh di amalkan:
bazliaamoza.com shaklee shah alam

bazliaamoza.com shaklee shah alam

bazliaamoza.com shaklee shah alam
Jika anda ingin mendapatkan cadangan supplemen atau sebarang info lanjut boleh hubungi saya di 019-2003947

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Omega Guard Shaklee Minyak Ikan Terbaik

Promosi Omega Guard Shaklee akan berakhir 4 hari sahaja lagi. Lepas ini harga kembali kepada harga asal. So memang rugi kalau anda tak rebut peluang keemasan ini untuk beli sebotol dua..Bukan tujuan saya kerana nak kaut untung tidak sama sekali tapi Omega Guard adalah vitamin terbaik yang di perbuat dari Minyak Ikan yang mana semua peringkat umur boleh mengamalkannya.

Kelebihan Omega Guard Shaklee adalah kerana satu sajian Omega guard Shaklee (Recommended daily serving is 3 capsules) membekalkan 900mg asid lemak omega 3 yg perlu seperti EPA dan DHA. Sebab itulah saya yakin dengan Omega jenama Shaklee kerana ia “Perfectt”.
13 kepentingan sumber Omega-3 kepada tubuh kita

Promosi yang Shaklee Malaysia Sdn Bhd tawarkan adalah buy 6 free 1..so bulan ni pengguna yang bijak mereka akan terus grab berbotol2 paling tidak 2 botol sekali gus kerana harganya yg sangat berbaloi2..Lagi pun expired date lama lagi iaitu Aug 2015. Masih ada baaaaanyak masa lagi untuk habiskan kan…Order segera jangan menangis kalau by 31st Dis nanti stok habis!

Anda ingin dapatkan suplemen kesihatan semulajadi & HALAL ?

Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?

Hubungi Bazlia Amoza | call/sms/whatsApp 019-2003947 | ailzab@yahoo.com
Wakil Shaklee di Seksyen 16  COD Area Shah Alam

Omega Guard Shaklee Minyak Ikan Terbaik

Promosi Omega Guard Shaklee akan berakhir 4 hari sahaja lagi kawan-kawan. Sila lah rebut peluang untuk berbelanja dengan bijak dengan cara beli 6 percuma 1.

Kelebihan Omega Guard Shaklee adalah kerana satu sajian Omega guard Shaklee (Recommended daily serving is 3 capsules) membekalkan 900mg asid lemak omega 3 yg perlu seperti EPA dan DHA. Sebab itulah saya yakin dengan Omega jenama Shaklee kerana ia “Perfectt”.
13 kepentingan sumber Omega-3 kepada tubuh kita

Promosi yang Shaklee Malaysia Sdn Bhd tawarkan adalah buy 6 free 1..expired date lama lagi iaitu Aug 2015. Masih ada baaaaanyak masa lagi untuk habiskan kan…Order segera jangan menangis kalau by 31st Dis nanti stok habis!

Anda ingin dapatkan suplemen kesihatan semulajadi & HALAL ?
Ingin menjana pendapatan 4-5 angka sebulan hanya dari rumah?
Hubungi Bazlia Amoza | call/sms/whatsApp 019-2003947 | ailzab@yahoo.com
Wakil Shaklee di Seksyen 16  COD Area Shah Alam

OMEGA GUARD BOLEH MEMBANTU UNTUK KURUS

TAKUT BERAT BADAN BERLEBIHAN?? Ketahui tips KURUS & Suplemen yang boleh mambantu anda dari masalah berat berlebihan..

TIPS kurus:
1. Jadikan air masak sebagai minuman utama
2. Makan 5-6 hidangan kecil berbanding 3 hidangan besar sehari
3. Berjalan sekurang-kurangnya 45 minit sehari
4. Buang pakaian besar anda – motivasi
5. Makan bijirin untuk sarapan
6. Makan hanya apabila lapar
7. Makan dengan tenang dan perlahan – kunyah 40 kali
8. Makan buah-buahan

OMEGA Guard Shaklee mampu membakar lemak dan mengawal selera makan 

OMEGA GUARD BOLEH MEMBANTU UNTUK KURUS?


Bagaimana Omega 3 bertindak:

  • meningkatkan metabolisma badan. 
  • Kandungan Omega 3 di dalam darah juga memberi kesan tindakbalas kepada tubuh supaya mengguna lelemak di badan sebagai punca tenaga. 
  • Minyak ikan (Omega 3) boleh mengawal nafsu makan bagi mereka yang mahu membuang lemak di badan. 

TIPS: Kejayaan dalam penurunan berat badan walaubagaimapun akan berkesan jika kita mengawal selera makan. Makan ketika perlu bukan sehingga kekenyangan.. Leptin yang terkandung di dalam Omega 3 akan memberi signal kepada otak dan mengehadkan rasa lapar seseorang. 

BAGAIMANA OMEGA BERTINDAK
* Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.
* membantu masalah perut buncit dan obesiti.

So tak sia2 anda dapatkan OMEGA GUARD SHAKLEE di sepanjang bulan Disember ini kerana harga sangat “BERBALOI” jika anda membeli lebih. Berbelanja la dengan berhemah dalam masa sama kesihatan terjamin.

Jika anda berminat untuk membuat pesanan/pertanyaan sila hubungi saya:
————————————————————————–
SHAKLEE IS MY 1st CHOICE
~Shaklee Independent Distributor Id 866183~

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

OMEGA GUARD BOLEH MEMBANTU UNTUK KURUS

TAKUT BERAT BADAN BERLEBIHAN?? Ketahui tips KURUS & Suplemen yang boleh mambantu anda dari masalah berat berlebihan..

TIPS kurus:
1. Jadikan air masak sebagai minuman utama
2. Makan 5-6 hidangan kecil berbanding 3 hidangan besar sehari
3. Berjalan sekurang-kurangnya 45 minit sehari
4. Buang pakaian besar anda – motivasi
5. Makan bijirin untuk sarapan
6. Makan hanya apabila lapar
7. Makan dengan tenang dan perlahan – kunyah 40 kali
8. Makan buah-buahan

OMEGA Guard Shaklee mampu membakar lemak dan mengawal selera makan 

OMEGA GUARD BOLEH MEMBANTU UNTUK KURUS?


Bagaimana Omega 3 bertindak:

  • meningkatkan metabolisma badan. 
  • Kandungan Omega 3 di dalam darah juga memberi kesan tindakbalas kepada tubuh supaya mengguna lelemak di badan sebagai punca tenaga. 
  • Minyak ikan (Omega 3) boleh mengawal nafsu makan bagi mereka yang mahu membuang lemak di badan. 

TIPS: Kejayaan dalam penurunan berat badan walaubagaimapun akan berkesan jika kita mengawal selera makan. Makan ketika perlu bukan sehingga kekenyangan.. Leptin yang terkandung di dalam Omega 3 akan memberi signal kepada otak dan mengehadkan rasa lapar seseorang. 

BAGAIMANA OMEGA BERTINDAK
* Pengambilan 3 biji sehari selepas sarapan/ lunch mampu memberi rasa kurang lapar kepada anda.
* membantu masalah perut buncit dan obesiti.

So tak sia2 anda dapatkan OMEGA GUARD SHAKLEE di sepanjang bulan Disember ini kerana harga sangat “BERBALOI” jika anda membeli lebih. Berbelanja la dengan berhemah dalam masa sama kesihatan terjamin.

Jika anda berminat untuk membuat pesanan/pertanyaan sila hubungi saya:
————————————————————————–
SHAKLEE IS MY 1st CHOICE
~Shaklee Independent Distributor Id 866183~

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Set Bajet Kurus Langsing Dengan Alfafa Complex & Lecithin Shaklee

Antara banyak2 vitamin untuk KURUS Lecithin & Alfafa adalah kombinasi yang paling laris..dengan harga mampu milik sekitar RM100+ sahaja ( kalau nak diskaun hubungi saya segera) ramai customer yang berpuas hati dengan kedua2 agen detox & pembakar lemak ini…

LECITHIN: ia berfungsi sebagai fat emulsifier (pemecah lemak) yang baik. Jika di ambil  secara konsisten setiap hari dalam kuantiti yang dicadangkan dengan betul maka ia membantu mengelak masalah obesiti dan mempercepatkan proses pembakaran lemak untuk kesan pelangsingan yang sempurna.

ALFAFA COMPLEX: ia berfungsi sebagai agen detoks yang mengangkut lemak-lemak yang telah dipecahkan untuk disingkirkan daripada badan. Dalam erti kata lain ia mencuci usus anda. Alfalfa Complex juga membantu pelawasan dimana ini adalah aktiviti sangat penting terutama bagi mereka yang ingin turunkan berat badan. Alfafa turut membantu membuang lebihan air didalam badan yang kadang kala menyebabkan seseorang itu gemuk air.

Jika anda mengambil kedua-dua vitamin ini dan ada mengalami salah satu seperti simptom2 dibawah ini bermakna anda KEKURANGAN AIR. Jadi sila pastikan water intake anda mencukupi.

  • badan kita ditumbuhi ruam
  • tekak mudah rasa haus
  • ulser mulut
  • mudah rasa nak demam.
  • sembelit
  • kulit wajah ditumbuhi jerawat halus
  • kulit menjadi kering dan gatal
  • kulit bibir kering

Jadi apa tunggu lagi..serendah RM100+ anda sudah boleh memiliki dua vitamin hebat ini. Lecithin (180bj) & Alfafa Complex (330bj)…Jika ada budget lebih anda juga boleh add on Omega Guard bagi agen pembakar lemak ini kerana tindakan Omega guard adalah lebih cepat.
————————————————————————–
SHAKLEE IS MY 1st CHOICE
~Shaklee Independent Distributor Id 866183~

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.