Kini Nutriferon & Collagen Powder Telah Kembali

bazliaamoza.com shaklee shah alam

Ya Allah happy sangat bila Shaklee hantar sms bagitahu stok Nutriferon dan Collagen Powder dah pun kembali bulan ini. Memang ramai customer yang bertanya kan stok dua produk ini..Alhamdulillah kini dah pun sampai Malaysia..So apa lagi korang patut cepat2 dapatkannya sebelum kehabisan stok lagi.

Jom kita lihat FAKTA mengenai 2 produk hebat ini:

NUTRIFERON
  1. Terbukti daripada Empat Kajian Klinikal Pada Manusia – Campuran fitonutrien yang berkesan dan selamat ini memberi sokongan imun tepat pada peringkat sel. Kajian menunjukkan khasiat kesihatan yang luar biasa dan perlindungan imun yang diperolehi daripada campuran khas empat ekstrak tumbuhan di dalam NutriFeron.
  2. Meningkatkan paras interferon secara semulajadi*– Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat. NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi.*
  3. Dicipta Oleh Individu Yang Menemui Interferon – Ahli imunologi yang terkenal di dunia, Dr. Yasuhiko Kojima merupakan individu pertama yang menemui interferon pada tahun 1954 semasa beliau menjalankan penyelidikan di Universiti Tokyo.
  4. Rumusan Berpaten Yang Eksklusif – NutriFeron tidak dapat dijumpai di mana-mana kedai. Ia hanya boleh didapati melalui Shaklee. Rumusan berpaten NutriFeron yang unik adalah eksklusif kepada Shaklee.Ia telah melepasi satu set ujian-ujian saintifik yang ketat dari segi keselamatan, ketulenan, keberkesanan dan prestasi.
  5. 40 tahun kajian – Setelah menjalankan penyelidikan selama 40 tahun dengan menguji ratusan sebatian semulajadi, Dr. Yasuhiko Kojima telah menghasilkan satu campuran unik daripada empat ekstrak tumbuhan yang menggalakkan pembentukan interferon secara semulajadi di dalam badan. Menurut kajian terbaru, NutriFeron telah berjaya membuktikan kesan positif terhadap serangan sel-sel semulajadi.
COLLAGEN POWDER

  1. Shaklee Collagen Powder ialah suplemen kolagen tercanggih yang mengandungi 4,000mg ekstrak Kolagen RSS (Red Snapper Scale) proprietari yang tulen dan berkualiti tinggi daripada sisik ikan merah. 
  2. Kolagen Shaklee mempunyai molekul yang amat ringan, lebih kurang 1,000 Dalton*, menyebabkannya mudah diserap oleh tubuh bagi merangsang sintesis kolagen pada lapisan dermis.
  3. Formula Collagen Shaklee dengan tujuh bahan utama termasuk ekstrak biji Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerang-kerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B.
  4. Mudah larut dan boleh dicampurkan ke dalam makanan dan minuman kegemaran anda. 

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

7 Manfaat ESP Yang Anda Perlu Tahu

Helo..helo….hai semua…entri kali ini masih lagi berkisahkan ESP Shaklee yang “hot” tu..ye lah dalam sebulan hampir melebihi 100 tin orang beli takkan masih belum kategori ” hot item ” kan…For sure lah sebab ia semulajadi, selamat dan berkesan sebab tu orang ramai semakin mempercayai minuman soya non-gamo ini. Soya pilihan korang cemana??? 

-credit-

Antara 7 manfaat Utama ESP ialah:

  1. AWET MUDA – Asid amino penting untuk membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.
  2. BAIK UNTUK HORMON – kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolestrol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung. Tapi lelaki pun boleh ambil ESP don’t worry..
  3. BAIK UNTUK PROSTAT – Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti mengekang pertumbuhan dan merebaknya sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.
  4. KULIT REMAJA – mampu meransang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian/ton kulit dan kepejalan otot, mempercepat kan penyembuhan luka dan mengurangkan dan memudarkan kesan parut.
  5. PEMBEKAL TENAGA – pembekal tenaga segera dan meningkatkan sistem imun, maka ia baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan/stress.
  6. MEMBAIKI PIGMENTASI – membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.
  7. MEMBAIKI MEMORI – meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.
Tak cukup ke 7 manfaat yang mampu di miliki jika anda KONSISTEN mengambil ESP Shaklee?? Ingat ye tubuh yang sihat adalah di sebabkan sel dalam tubuh yang sentiasa sihat dan sentiasa di gantikan dengan sel yang baru.
TESTIMONI ESP
Soya Shaklee atasi gastrik

awet muda dengan ESP

kulit cantik dengan ESP, bertenaga

Cukup lah kot 3 testimoni dalam entri. Nak lagi testimoni anda boleh korek2 dekat entri lama di blog saya ini. Kang tepek banyak2 kata over pulak kan….jom mulakan hidup anda dengan ESP Shaklee yang hanya berharga RM150 utk 850g penggunaan selama 1-3 bulan…mana nak dapat soya lain dengan harga murah mcm ni tambahan lagi ia tahan lama dan BERKESAN!!


Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

7 Ramuan Terhebat Yang Hanya Ada Pada Shaklee Collagen Powder



Hubungi saya 019-2003947 | Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

PROMOSI JULAI – VIVIX

“RM0.00 Shaklee: July’14 Buy 6 Free 1 Promotion – Vivix (00P195)
Place your order now! TQ”

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin glamor ini boleh la hubungi saya seperti di alamat tertera di bawah:
————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

PROMOSI JULAI – VIVIX

“RM0.00 Shaklee: July’14 Buy 6 Free 1 Promotion – Vivix (00P195)
Place your order now! TQ”

Jika anda berminat untuk mencuba vitamin glamor ini boleh la hubungi saya seperti di alamat tertera di bawah:
————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Pelbagai Khasiat Vitamin E Shaklee

Promosi untuk bulan Jun adalah VITAMIN E SHAKLEE atau lebih di kenali di kalangan SID sebagai vitamin cinta..Macam biasalah jika promosi semestinya BELI 6 PERCUMA 1. Tapi yang bestnya promosi bulan Jun ini apabila anda beli 6 botol Vitamin E anda akan dapat sebotol secara percuma bernilai RM149. So maknanya penjimatan sebanyak RM149. Kemudian anda juga layak untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA!!
Lagi best sebab sebulan lagi dah nak raya so time ni lah pulun layan vitamin E untuk dapatkan kulit wajah yang sihat, kesan parut memudar dan yang best vitamin E mempunyai pelbagai lagi BONUS kesihatan…nak tau apa dia..check it outtt…
1. Memelihara kesihatan jantung anda
  • Kajian bertahun-tahun oleh University Harvard keatas wanita dan lelaki telah membuktikan vitamin E mampu mengurangkan risiko terhadap penyakit jantung sebanyak 41% dan strok sebanyak 33%.
  • Melindungi sel darah untuk mengelakkan pengasidan lipid (lemak)
  • Mengurangkan tekanan darah
  • Menghalang platlet darah dari melekat kedinding arteri.
  • Menghalang anemia hemolitik
2. Tingkatkan kesuburan lelaki – dapatkan zuriat
  • Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif lelaki dengan meningkatkan kiraan sperma mereka.
  • Tambahan selenium dalam vitamin E juga boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan terutama dari segi pergerakan sperma.
  • Dalam satu kajian, 5 dari 15 lelaki yang mempunyai masalah kesuburan telah berjaya menjadi bapa setelah mengambil 200IU vitamin E hanya selama sebulan!
3. Melambatkan tanda-tanda penuaan
  • Pengambilan harian vitamin E boleh membantu mengurangkan kedut, garis-garis halus, jerawat, memudarkan parut dan jeragat.
  • Ia juga mampu memulihkan tekstur kulit, ton wajah, dada dan otot paha.
  • Lebih maklumat untuk penjagaan kulit dan kecantikan 
4. Anti-oksidan yang kuat
  • Fungsi anti-oksidan ialah melawan radikal-radikal bebas dari menyerang sel-sel sihat. Dengan itu, anti-oksidan boleh mencegah dan melawan kanser
  • Boleh mencegah kanser pangkal rahim dan payudara.
  • Mengukuhkan sistem pertahanan tubuh
  • Menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor
  • Menghalang kolesterol LDL (kolesterol jahat) dari teroksidasi yang boleh menghasilkan plak dalam salur arteri darah yang mendorong kepada penyakit jantung.
  • Mengurangkan kerosakan akibat serangan radikal bebas contohnya jerawat
  • Memperbaiki masalah oksidasi seperti katarak dan masalah penglihatan
5. Meningkatkan tenaga seksual – keintiman suami isteri
  • Membantu meningkatkan kelestarian tenaga seksual dengan membekalkan lebih banyak oksigen pada organ-organ penting.
  • Lebih maklumat tentang vitamin untuk hubungan intim suami isteri
6. Memperbaiki arthritis
  • Meningkatkan keanjalan salur darah dan kitarannya
  • Merawat bahu kejang, kejang betis pada waktu malam
  • Memperbaiki urat varikos dan sakit sendi
7. Memperbaiki parut
  • Membaiki bengkak dan ulser kulit
  • Boleh dikenakan terus pada parut luka bagi mengurangkan kesan parut.
  • Boleh di gunakan untuk di sapukan pada bekas parut jerawat.
INFO:
Sebiji vitamin E Shaklee membekalkan 400IU vitamin E serta di perkaya dengan selenium yang di ekstrak dari biji anggur. Jika anda ingin mendapatkan jumlah yang sama seperti yang di hasilkan oleh sebiji vitamin E Shaklee anda perlu mengambil 1kg biji gandum, 500ml minyak sunflower, 8kg bayam, 5kg kacang badam…haaa sanggup???
————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Pelbagai Khasiat Vitamin E Shaklee

Promosi untuk bulan Jun adalah VITAMIN E SHAKLEE atau lebih di kenali di kalangan SID sebagai vitamin cinta..Macam biasalah jika promosi semestinya BELI 6 PERCUMA 1. Tapi yang bestnya promosi bulan Jun ini apabila anda beli 6 botol Vitamin E anda akan dapat sebotol secara percuma bernilai RM149. So maknanya penjimatan sebanyak RM149. Kemudian anda juga layak untuk mendapatkan KEAHLIAN PERCUMA!!
Lagi best sebab sebulan lagi dah nak raya so time ni lah pulun layan vitamin E untuk dapatkan kulit wajah yang sihat, kesan parut memudar dan yang best vitamin E mempunyai pelbagai lagi BONUS kesihatan…nak tau apa dia..check it outtt…
1. Memelihara kesihatan jantung anda
  • Kajian bertahun-tahun oleh University Harvard keatas wanita dan lelaki telah membuktikan vitamin E mampu mengurangkan risiko terhadap penyakit jantung sebanyak 41% dan strok sebanyak 33%.
  • Melindungi sel darah untuk mengelakkan pengasidan lipid (lemak)
  • Mengurangkan tekanan darah
  • Menghalang platlet darah dari melekat kedinding arteri.
  • Menghalang anemia hemolitik
2. Tingkatkan kesuburan lelaki – dapatkan zuriat
  • Kajian pada tahun 1924, mendapati vitamin E mampu memulihkan kemampuan reproduktif lelaki dengan meningkatkan kiraan sperma mereka.
  • Tambahan selenium dalam vitamin E juga boleh meningkatkan kualiti air mani dan mempunyai kesan bermanfaat dan perlindungan terutama dari segi pergerakan sperma.
  • Dalam satu kajian, 5 dari 15 lelaki yang mempunyai masalah kesuburan telah berjaya menjadi bapa setelah mengambil 200IU vitamin E hanya selama sebulan!
3. Melambatkan tanda-tanda penuaan
  • Pengambilan harian vitamin E boleh membantu mengurangkan kedut, garis-garis halus, jerawat, memudarkan parut dan jeragat.
  • Ia juga mampu memulihkan tekstur kulit, ton wajah, dada dan otot paha.
  • Lebih maklumat untuk penjagaan kulit dan kecantikan 
4. Anti-oksidan yang kuat
  • Fungsi anti-oksidan ialah melawan radikal-radikal bebas dari menyerang sel-sel sihat. Dengan itu, anti-oksidan boleh mencegah dan melawan kanser
  • Boleh mencegah kanser pangkal rahim dan payudara.
  • Mengukuhkan sistem pertahanan tubuh
  • Menghalang atau melambatkan pertumbuhan tumor
  • Menghalang kolesterol LDL (kolesterol jahat) dari teroksidasi yang boleh menghasilkan plak dalam salur arteri darah yang mendorong kepada penyakit jantung.
  • Mengurangkan kerosakan akibat serangan radikal bebas contohnya jerawat
  • Memperbaiki masalah oksidasi seperti katarak dan masalah penglihatan
5. Meningkatkan tenaga seksual – keintiman suami isteri
  • Membantu meningkatkan kelestarian tenaga seksual dengan membekalkan lebih banyak oksigen pada organ-organ penting.
  • Lebih maklumat tentang vitamin untuk hubungan intim suami isteri
6. Memperbaiki arthritis
  • Meningkatkan keanjalan salur darah dan kitarannya
  • Merawat bahu kejang, kejang betis pada waktu malam
  • Memperbaiki urat varikos dan sakit sendi
7. Memperbaiki parut
  • Membaiki bengkak dan ulser kulit
  • Boleh dikenakan terus pada parut luka bagi mengurangkan kesan parut.
  • Boleh di gunakan untuk di sapukan pada bekas parut jerawat.
INFO:
Sebiji vitamin E Shaklee membekalkan 400IU vitamin E serta di perkaya dengan selenium yang di ekstrak dari biji anggur. Jika anda ingin mendapatkan jumlah yang sama seperti yang di hasilkan oleh sebiji vitamin E Shaklee anda perlu mengambil 1kg biji gandum, 500ml minyak sunflower, 8kg bayam, 5kg kacang badam…haaa sanggup???
————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease