Promosi Sepanjang Bulan Februari 2015

Bagi yang bercuti hari ini selamat bercuti dan bagi yang bekerja jangan stress2 okay..lakukan kerja anda dengan senyuman pasti semuanya indah…haa gituew. Korang dah tau tak bulan ni Shaklee buat promosi apa?? Promosi sepanjang Februari 2015 adalah…jeng..jeng..jeng…
promo shaklee
Memang best giler promosi bulan Februari ni kan sebab sampai 4 produk sekaligus Shaklee buat promosi. Bukan selalu tau Shaklee buat offer mcm ni so baik uols rebut segera sementara ada peluang. Kalau refer pada poster yang saya tempel kan tu anda boleh lihat produk yang di tawarkan adalah terdiri daripada :
Ok meh saya buat sedikit review mengenai setiap satu produk ini. Tapi kalau korang nak info lebih lanjut boleh je klik pada nama2 produk di atas tu ok..
1. VITA-LEA with IRON FORMULA – Merupakan multivitamin yang mengandungi 28 vitamin & mineral yang penting untuk menyokong keperluan zat dan nutrisi pemakanan harian kita untuk mengekalkan kesihatan yang baik. Pengambilan multivitamin terbaik membantu menguatkan sistem imun dan menggalakkan kesihatan jangka panjang. Pendek kata siapa nak jaga kesihatan amalkan lah Vitalea setiap hari.
2. OSTEMATRIX – Kalsium dengan gabungan magnesium, fosforus dan vitamin D, zinc, kuprum, dan boron. Semua nutrien di atas sangat perlu dalam suatu tablet kalsium bagi memastikan penyerapannya 99% dalam badan kita, dan menghalang endapan sesetengah mineral. Cuba cek kalsium yang anda makan sekarang ni cukup tak formulanya?
3. ADVANCED JOINT HEALTH TABLET – Satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi – sendi
4. VITA-LEA FOR CHILDREN – Formula terkini yang mengandungi 19 multivitamin dan multimineral yang penting untuk pertumbuhan dan perkembangan anak-anak kita. Ia di datangkan dalam bentuk tablet yang mudah di kunyah/hisap oleh kanak-kanak. 
Best kan sekali 4 produk Shaklee tawarkan tau dengan harga yang super jimat pulak tu. Kalau nak tahu jimat ke tidak apa lagi hubungi saya segera untuk membuat pesanan produk-produk promosi sepanjang Februari 2015 ini. Memang kalau membeli dengan harga promosi ni jauh lebih jimat kan..kan…so berbelanja lah dengan bijak ….
Luv,

Bazlia Amoza
SMS/whatsapp: 019-2003947
SID 866183
Kawasan Cash On Delivery (COD) sekitar Shah Alam
Pengeposan seluruh Malaysia
Advertisements

Kelebihan Advanced Joint Health Table (AJHT)

Salam ceria buat semua pembaca blog Bazliaamoza.Com..sorry sangat sebab hari ini terlambat update blog sebab dari pagi busy sikit menguruskan anak-anak dan order customer yang tak putus2..Alhamdulillah..skrg baru berkesempatan menulis di blog tersayang ini sambil2 minum petang layan apam balik…nyum..nyum…jemput makan…

Hari ini saya ingin berkongsikan info mengenai produk yang saya sangat suka untuk kesihatan sendi..kenapa saya suka? ini kerana saya sendiri dah mencubanya dan dapat merasakan kesan yang sangat cepat selepas mengamalkan Joint Health Tablet (AJHT) ini. Harga pula memang sangat reasonable tambah2 kalau sudah bergelar ahli Shaklee lebih 15% potongan harga tau..siapa tak nak kan..pssttt..Rita Rudaini pun dah jadi ahli Shaklee tau..paling best di bawah susur galur Mak Shaklee saya…phewwittt glemer gituew…ok2 dah lari topik ni..jom kita fokus soal jawab mengenai AJHT ini:
ADVANCED JOINT HEALTH TABLET
MENYOKONG KESIHATAN SENDI
SMS/WHATSAPP : 019-2003947

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu produk semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligamen. Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina yang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.

Sumber info di petik daripada booklet Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Rasanya info di atas dah cukup lengkap mengenai fungsi produk serta kenapa ia bagus demi menjaga kesihatan sendi anda yang berpanjangan..rata-rata feed back dari customer saya juga sangat berpuas hati dengan hasil yang di berikan oleh AJHT ini. Namun tak semuanya dapat merasakan kesannya dengan cepat..ada yang seminggu, ada yang sebulan ada juga selepas 3-4 bulan..suplemen ni bukan ubat so ia bertindak balas ke atas diri seseorang adalah bergantung kepada cara pengambilan anda..kalau konsisten di samping mengikut apa yang di sarankan Insyallah kesannya lebih cepat berbanding dengan mereka yang suka culas-culas makan..so tepuk dada tanya diri anda sendiri 🙂

** AJHT ni pun bagus kalau nak di jadikan hadiah buat orang tua kita di kampung..mana yang rasa kurang mampu nak hulur duit tiap2 bulan tu apa kata bantu parents anda dengan suplemen. Ini cadangan saya lah namun pilihan hak anda. Cuma sebagai anak jom kita pula berbakti kepada mereka selagi mereka masih ada kan…hmm rindu mama & ayah saya..Al-Fatihah buat mereka semoga di berikan kesihatan yang baik serta di lindungi dari malapetaka yang tidak di ingini serta di murahkan rezeki..Aamiin.

Hubungi saya Bazlia | 019-2003947 untuk sebarang pesanan Shaklee. 
Wakil Pengedar Shaklee Area Shah Alam bagi kawasan penghantaran Cash On Delivery (COD) sekitar Seksyen 7, Seksyen 8, Seksyen 9, SUK Selangor, Seksyen 15, Seksyen 16, Seksyen18, Seksyen 24, Padang Jawa, Kota Kemuning.
Email : ailzab@yahoo.com

Testimoni Pesakit Slip Disc Dengan Shaklee

Slipped disc adalah masalah tulang belakang beralih atau menggelongsor dari kedudukan asalnya di sebabkan oleh gel di antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan bocor dan menyebabkan berlakunya peralihan. Jadi bila terjadi fenomena ini maka tulang akan menekan pada saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher yang menyebabkan kesakitan yang teramat sangat sehingga boleh menyebabkan berlakunya kebas. 


Setakat ini masih belum ada ubat untuk menghilangkan penyakit. Cuma terdapat beberapa kaedah bergantung pada severity slip disc itu sendiri.
  • Ada kes yang memerlukan pembedahan.
  • Rawatan Fisio yang merupakan salah satu cara rawatan terbaik walaupun ianya memakan masa. Fisio bermula dengan rawatan cold pack pada peringkat permulaan diikuti dengan hot pack ditempat sakit. Rawatan diteruskan dengan senaman ringan bagi menguatkan otot-otot bahagian yang terlibat.
  • Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit.
Walaubagaimanapun, slip disc mungkin berlaku kembali jika kita tidak mengambil langkah berhati-hati terutamanya ketika aktiviti yang berat menggunakan tulang belakang.

TESTIMONI SLIP DISC & SHAKLEE


Beliau mengamalkan Omega Guard, Advanced Joint Health Tablet & Vivix secara konsisten ye bukan on off. 
  • Omega Guard – DHA & EPA yang terdapat di dalam Omega Guard di temui dari ikan laut dalam. Ia di katakan mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu perolehi melalui pemakanan. Omega Shaklee merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan Omega Guard Shaklee menyediakan 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA & EPA
  • Advanced Joint Health Tablet (AJHT) – Ia menyokong kesihatan sendi berpanjangan.  Ia adalah merupakan satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.

    Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

  • Vivix Ia adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Kesimpulannya, vitamin Shaklee hanyalah merupakan suplemen tambahan yang mana bukan bertujuan memulih. Jadi pengambilan secara konsisten adalah di galakkan untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Testimoni Pesakit Slip Disc Dengan Shaklee

Slipped disc adalah masalah tulang belakang beralih atau menggelongsor dari kedudukan asalnya di sebabkan oleh gel di antara tulang yang berfungsi menyerap tekanan bocor dan menyebabkan berlakunya peralihan. Jadi bila terjadi fenomena ini maka tulang akan menekan pada saraf-saraf yang mengawal anggota badan seperti kaki, tangan dan leher yang menyebabkan kesakitan yang teramat sangat sehingga boleh menyebabkan berlakunya kebas. 


Setakat ini masih belum ada ubat untuk menghilangkan penyakit. Cuma terdapat beberapa kaedah bergantung pada severity slip disc itu sendiri.
  • Ada kes yang memerlukan pembedahan.
  • Rawatan Fisio yang merupakan salah satu cara rawatan terbaik walaupun ianya memakan masa. Fisio bermula dengan rawatan cold pack pada peringkat permulaan diikuti dengan hot pack ditempat sakit. Rawatan diteruskan dengan senaman ringan bagi menguatkan otot-otot bahagian yang terlibat.
  • Rawatan thermal seperti bersauna adalah digalakkan bagi mengurangkan sakit.
Walaubagaimanapun, slip disc mungkin berlaku kembali jika kita tidak mengambil langkah berhati-hati terutamanya ketika aktiviti yang berat menggunakan tulang belakang.

TESTIMONI SLIP DISC & SHAKLEE


Beliau mengamalkan Omega Guard, Advanced Joint Health Tablet & Vivix secara konsisten ye bukan on off. 
  • Omega Guard – DHA & EPA yang terdapat di dalam Omega Guard di temui dari ikan laut dalam. Ia di katakan mampu mengurangkan keradangan, menggalakkan fungsi otak, sistem saraf dan fungsi mata yang perlu perolehi melalui pemakanan. Omega Shaklee merupakan makanan tambahan yang mengandungi minyak ikan. Satu hidangan Omega Guard Shaklee menyediakan 1000mg asid lemak Omega 3 termasuk DHA & EPA
  • Advanced Joint Health Tablet (AJHT) – Ia menyokong kesihatan sendi berpanjangan.  Ia adalah merupakan satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi.

    Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.

  • Vivix Ia adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi. Bahan-bahan utamanya telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee.

Kesimpulannya, vitamin Shaklee hanyalah merupakan suplemen tambahan yang mana bukan bertujuan memulih. Jadi pengambilan secara konsisten adalah di galakkan untuk mendapatkan hasil yang terbaik.

————————

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
SAYA ADALAH WAKIL SAH SHAKLEE ANDA CASH ON DELIVERY SHAH ALAM & SEKITARNYA, SERTA MEMBUAT PENGHANTARAN KE SELURUH MALAYSIA MENGGUNAKAN KHIDMAT POSLAJU PADA KADAR FLAT RATE RM10 (SEMENANJUNG) & RM20 ( SABAH & SARAWAK)
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Advanced Joint Health Tablet Kembali!!

Tetiba dapat mesej pagi tadi…
RM0.00 SHAKLEE: We are pleased to inform that Advanced Joint Health Tablet (11004) is now available at branch & online. Thank you
Harga retail untuk sebotol hanya RM124.
Sebotol 60biji
Apa lagi lompat bintang lah kawan sebab lama dah tunggu stok..customer yang bertanya pun ramaidah place order…So tanpa buang masa terus online beli stok untuk mereka2 yang setia menanti. AJHT ni memang sesuai sangat buat mereka yang sering mengalami masalah sakit sendi-sendi. Saya sendiri telah mencuba AJHT ini dah Alhamdulillah jika di ambil secara konsisten ia mampu membantu anda mengatasi masalah sendi. 

Berikut adalah antara soalan2 yg sering di tanya mengenai Advance Joint Health Tablet…

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu product semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament.Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yangsulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosaminayang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.


Sumber: Shaklee 

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Advanced Joint Health Tablet Kembali!!

Tetiba dapat mesej pagi tadi…
RM0.00 SHAKLEE: We are pleased to inform that Advanced Joint Health Tablet (11004) is now available at branch & online. Thank you
Harga retail untuk sebotol hanya RM124.
Sebotol 60biji
Apa lagi lompat bintang lah kawan sebab lama dah tunggu stok..customer yang bertanya pun ramaidah place order…So tanpa buang masa terus online beli stok untuk mereka2 yang setia menanti. AJHT ni memang sesuai sangat buat mereka yang sering mengalami masalah sakit sendi-sendi. Saya sendiri telah mencuba AJHT ini dah Alhamdulillah jika di ambil secara konsisten ia mampu membantu anda mengatasi masalah sendi. 

Berikut adalah antara soalan2 yg sering di tanya mengenai Advance Joint Health Tablet…

Q : Apakah Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formulasi proprietary yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendi-sendi.

Q: Siapakah yang memerlukan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Lelaki dan wanita dewasa yang mencari satu product semulajadi dalam mengekalkan kesihatan sendi mereka. Orang muda yang mempunyai gaya hidup lasak dan aktif juga boleh memanfaatkannya.

Q: Apakah ekstrak jagung?
A : Ekstrak jagung secara semulajadinya kaya dengan glucosamine yang merupakan gula amino dan merupakan blok binaan utama bagi proteoglikan. Ia digunakan untuk membina tulang rawan dan lendir bagi melincirkan sesendi. Glukosamina mengandungi bahan yang juga dijumpai dalam tendon dan ligament.Ekstrak jagung membantu meningkatkan perlindungan sesendi dan membantu memelihara tulang rawan untuk kesihatan sendi dalam jangka masa panjang.

Q: Apakah Boswellia ?
A: Boswellia merupakan gum resin dari pokok Boswellia Serrata. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia serrata ialah asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) yang berfungsi sebagai anti-radang semulajadi.

Q: Apakah yang membuat ekstrak Boswellia dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet istimewa?
A: Ekstrak Boswellia proprietari yang digunakan di dalam Shaklee Advanced Joint Health Tablet bukan sahaja mengandungi asid Boswelik AKBA yang berkepekatan tinggi bagi menyokong keselesaan sendi tetapi juga mengandungi unsur-unsur semulajadi lain dalam resin Boswellia yang berkaitrapat dalam memberikan bioaktiviti yang lebih baik berbanding dengan AKBA sahaja. Tambahan pula, ekstrak Boswellia tertentu ini telah ditunjukkan secara nutrisinya dapat menyokong keselesaaan sendi yang lebih baik berbanding satu ekstrak AKBA yang lebih tinggi.

Q: Bolehkah saya mengambil Shaklee Advanced Joint Health Tablet dan OsteMatrix pada masa yang sama?
Boleh. Tiada sebab mengapa anda tidak boleh mendapatkan khasiat kedua-dua product yang dapat menyokong kesihatan sendi anda. Lebih baik lagi anda gabungkan Shaklee Collagen Powder dan VIVIX bagi mengoptimumkan khasiat Shaklee Advanced Joint Health Tablet

Q : Bila dan bagaimanakah saya mahu menggunakan Shaklee Advanced Joint Health Tablet?
A : Untuk hasil yang terbaik, ambillah mengikut apa yang disarankan iaitu dua tablet sehari bagi setiap hidangan.

Q: Mengapakah ia bebas daripada chondroitin?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet tidak mengandungi sulfat kondroitin kerana ia tidak akan diserap dengan baik jika diambil secara oral ( ditelan). Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yangsulfat chondroitin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosaminayang lazimnya diserap dengan lebih baik jika diambil secara berasingan.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi Vitamin C?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 100% Vitamin C kerana ia merupakan nutrient penting yang diperlukan bagi sintesis kolagen. Kolagen merupakan satu komponen tulang rawan dan juga tisu-tisu penghubung yang lain di dalam tubuh.

Q: Mengapa produk tersebut mengandungi mineral surih zink, copper (kuprum/ tembaga) dan mangan?
A : Shaklee Advanced Joint Health Tablet menyumbang Nilai Harian 10% mineral zurih zink, copper dan mangan yang merupakan faktor sampingan bagi enzim-enzim yang membina kolagen dan glikosaminoglikan.

Q: Adalah Shaklee Advanced Joint Health Tablet berasaskan sayur-sayuran?
A : Ya.


Sumber: Shaklee 

Jika anda ingin membuat sebarang pesanan sila hubungi saya seperti berikut:
☻ SID Bazlia Amoza – 866183
✆ sms/whatApp : 019-2003947
✉ pm Inbox FB : http://on.fb.me/GUrNgp
✉ Email : ailzab@yahoo.com
* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease