Successful vs Unsuccessful People

Dah tengok tak poster yang saya tempek kat atas tu..actually saya terjumpa gambar ni dekat wall FB page saya..bila tengok betul2 gambar ini dan beberapa lagi gambar lain rasa menarik pula untuk di kongsikan di blog saya…

Gambar yang saya pilih untuk di masukkan ke dalam blog saya pada hari ini adalah kerana ia memang realiti…perbezaan mereka yang ingin berjaya/ sudah berjaya dengan mereka yang sentiasa MALAS dan beralasan. Semenjak menceburkan diri dengan bisnes online Shaklee dan menjadi leader kepada empayar saya dah banyak kes2 macam ni saya jumpa…mula2 je bersemangat lepas tu makin merosot…Balik2 alasan memanjang…

Kebiasaannya lah mereka yang berjaya ni adalah mereka yang tak berhenti beusaha, rajin mencari info, tak buang masa dan tak mengenali benda2 atau perkara yang tiada manfaatnya….

Jadi
.
.
.
.

Dimanakah anda??

.
.
.
.
.
.
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s