Promosi Shaklee Bulan April 2015

Yeay..setiap bulan promosi yang Shaklee lakukan semakin BEST..bayangkan bulan ini sampai 5 jenis produk ada promosi…Best ke tak best tu??? Dah..dah…jom lupakan pasal GST kerana “harga” dari saya semestinya masih tidak melebihi harga di katalog ini ( KLIK )…pendek kata masih AFFORDABLE lah…
www.bazliaamoza.com
Haa tu dia item promosi di sepanjang bulan April ini..memang sangat sesuai buat yang ingin menjaga berat badan mahupun yang tgh turunkan berat badan tu. 
Oklah memandangkan saya ada kerja sekejap so saya stop kat sini dulu. nanti saya update lagi di entri lain untuk share kan dengan anda kebaikan setiap produk dalam promo list ini ye. Buat masa ni cuba klik link di bawah ini dahulu:

Till then…..
Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s