Promosi Mac 2015 Yang Gempak

Kepada mereka yang memang gemar amalkan ESP, Zinc dan Vitalea for Children haa ini lah masa terbaik untuk anda dapatkan stok anda. Sebab sepanjang Mac Shaklee menawarkan harga “luarbiasa” yang sangat best !! Bagi yang dah lama pasang niat nak join membership Shaklee tu haa ini lah masa yang sesuai….Grab 1 set promo ESP – Buy 6 free 1 tu terus boleh claim FREE MEMBERSHIP dan layak dapat CASH REBATE lagi next month..
esp, zinc dan vitalea for children

INFO PRODUK

ESP – Soy Protein Isolate Powder

Membekalkan tenaga berpanjangan dengan kebaikan protein berkualiti tinggi daripada tumbuhan
(850g)

Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya yang lengkap, iaitu 14 gram protein soya bukan GMO berkualiti tinggi termasuk sembilan asid amino penting yang diperlukan untuk proses sintesis protein tubuh.
Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP juga mengandungi kandungan lemak yang rendah tanpa laktosa dan kolesterol.
Shaklee ESP:
  • Menyediakan sumber tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar
  • Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada Nilai Harian kalsium, serta isoflavon soya. Kajian menunjukkan bahawa soya dapat membantu menyeimbangkan semula hormon semasa tempoh peralihan menopaus*
  • Protein soya bukan GMO ini dihasilkan di bawah Program Pengekalan Identiti atau Identity Preservation Program (IPP), di mana proses penanaman hingga pemprosesan kacang soya dipantau dengan teliti dan dilakukan dalam keadaan terkawal

Zinc Complex

(120 tablet)
Zink ialah mineral penting yang terkandung dalam setiap sel tubuh kita. Ia mengaktifkan tindakan hampir100 jenis enzim, iaitu bahan-bahan pencetus tindak balas biokimia dalam tubuh anda.
Menyokong dan Mengekalkan Kesihatan
Zink Complex Shaklee membekalkan zink, bahan utama untuk kesihatan yang sempurna dan amat diperlukan untuk metabolisme karbohidrat, lemak dan protein. Zinc Complex juga merupakan sumber kalsium yang berkualiti untuk kesihatan keseluruhan badan anda.

Vitalea For Children

(60 tablet)
Kini Vitalea for children Shaklee kembali dengan new dan improved formula yang mana sebanyak 14 jenis nutrien telah di gandakan. Vitalea for Children menyediakan 18 jenis vitamin dan mineral yang di perlukan oleh kanak-kanak. Ia nya merupakan multivitamin terbaik yang mana mengandungi 100% sumber khasiat vitamin C, D, E termasuk 8 jenis vitamin B penting bagi mengawal fungsi tubuh dengan betul.
Formula terkini juga menawarkan lebih 200mg kalsium, magnesium, zinc, dan copper penting untuk kesihatan tulang, otak dan gigi. Setiap tablet di jamini tidak merosakkan gigi anak anda kerana Vitalea for children ini tidak mengandungi gula di dalam formulanya. 
sumber Shaklee Malaysia.
Jangan tunggu lama-lama..nanti stok di ambil orang habis lah korang..Kalau berminat nak order ke repeat order cepat2 hubungi saya di 019-2003947. 

Bazlia Amoza | Shaklee Distributor di Shah Alam & Kota Kemuning | Contact me 019-2003947 emel : ailzab@yahoo.com
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s