Multivitamin Pilihan Buat Anak Anda

Adakah anak-anak kecil kita memerlukan pun pengambilan vitamin/suplemen? 

” Pemakanan yang seimbang adalah perlu untuk pertumbuhan dan perkembangan bayi dan kanak-kanak. Tabiat makan yang sihat adalah penting tanpa mengira peringkat umur dan tahap kecerdasan anda. Kekurangan zat makanan boleh merencatkan pertumbuhan mental dan fizikal. Ini mengakibatkan kanak-kanak menjadi terbantut, kurang berat badan dan terdedah kepada penyakit. Apabila kanak-kanak mencapai usia pra sekolah, lebih banyak tenaga diperlukan kerana mereka lebih aktif. Sarapan pagi penting untuk memulakan kehidupan seharian.” credit Info Sihat
vitamin vitalea untuk anak-anak
Multivitamin @ Vite-Lea For Children
Price : RM111
60 tabs
Order : sms/whatsapp 019-2003947
Shaklee telah memperkenalkan multivitamin pertama khusus buat anak-anak anda. Kalau korang nak tahu dah lama Vita-Lea for children ni menghilangkan diri. Bukan apa Shaklee tengah nak buat improvement formula kat vitamin tu…Nah kini Vita-Lea for children kembali dengan formula yang lebih lengkap dan terbaik buat anak-anak kita. 
Kenapa harga Vita-Lea sekarang makin mahal? Okay ini jawapannya yang lengkap dan munasabah…bukan suka2 naik harga tau…
“The new Vita-Lea® for Children is an improved formulation with 14 higher levels of vitamins and minerals. Shaklee is committed to ensuring all our products are ALWAYS SAFE. ALWAYS WORKS. ALWAYS GREEN.

Even though the bottle price is high, however, it is recommended to consume 1-2 tablets a day instead of 2 tablets a day, which effectively brings the per serving cost to only RM 1.48 per serving compare to old formulation’s RM 1.20, which is an increase of only about 20%.


*** Ooopss…baby Razin pun dah memanggil nak susu…saya stop kat sini dulu uolss…kalau nak buat pesanan boleh sms/whatsapp saya ye 019-2003947

Perbandingan formula lama & yang baru


Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s