Promosi Terhebat Januari 2015

Alhamdulillah kita semua berpeluang menjangkau ke tahun baru iaitu 2015. Meninggalkan pelbagai kenangan yang berlaku di tahun 2014 dan yang pastinya setiap orang pasti mempunyai azam tahun baru..ada yang nak kurus, yang nak kahwin, yang nak sambung belajar, yang baru dapat kerja dan macam2 lagi…semoga buku baru membawa kejayaan buat anda semua..Insyallah.
Secara rasminya saya masih merupakan Your Shaklee Independent Distributor ID 866183 serta membuat penghantaran secara COD sekitar Shah Alam. Orang Shah Alam boleh la sms/whatsapp me at 019-2003947 jika ingin mendapatkan vitamin Shaklee anda serta konsultasi ekslusif dari saya. 
Korang dah tahu tak PROMOSI bulan ini?? Sekali lagi Shaklee bikin gempak uollss..Sekali 3 produk dia bagi bulan ni…haa tu dia bukan 1 atau 2 tapi 3. Dan yang paling best tahun baru di mulakan dengan vitamin2 penting untuk proses detoks. Buang toksin bukan hanya dengan cara cuci darah je tau tapi hati, usus juga perlu kasi cuci baru lah segala makanan berkhasiat yang kita makan dapat di serap secara optimum oleh tubuh kita. 
PROMOSI SHAKLEE JAN 2015
PROMO 1 – BUY 6 FREE 1
PROMO 2 – BUY 2 GET 5% OFF
VITAMIN KANAK-KANAK SHAKLEE
PROMO 3 – BUY 3 FREE 1
Itu dia 3 produk promosi sepanjang Januari ini. Laa ni saya tengah pam susu so nanti saya update lebih details mengenai setiap satu produk ini ye. By the way uols bole juga search info mengenai produk-produk ini di sini:
KLIK VIVIX
See u next update !!
Luv,

Bazlia Amoza
sms/whatsapp: 019-2003947
SID 866183
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s