Kelebihan Vitamin C Shaklee Berbanding Jenama Lain

Hai semua…lama saya tak mengupdate apa2 di blog kesayangan ini…tengah berpantang sambil menguruskan 2 lagi orang anak di bawah usia 5 tahun adalah antara perkara paling mencabar dalam hidup saya…Tapi setakat ini Alhamdulillah kakak2 baby Razin semuanya bagaikan memahami ibu mereka sedang dalam fasa “berpantang” cuma kadang2 je diorang buat hal dah nama budak2 kan layankan aje lah…

Vitamin C Shaklee Pilihan Ramai
Sementara baby tengah tido saya ambil kesempatan untuk update pasal vitamin C shaklee yang tengah HOT sekarang ni…tanya je pasal vitamin C semua kata vitamin C Sustained Release Shaklee best…tak caya cuba korang GOOGLE sat pasal vitamin C…hehehe
Kalau tanya saya pun memang jawapan saya pun sama mcm diorang jugak sebab hanya vitamin C SR Shaklee je yang ada mempunyai sifat pelepasan secara berperingkat (sustained release)…maknanya sekali telan vitamin C Shaklee ia akan di larutkan kedalam badan untuk di serap secara perlahan2…Di sebabkan vitamin C adalah merupakan vitamin larut air jadi ia mudah “termusnah” apabila sudah masuk kedalam badan. So dengan adanya teknologi pelepasan secara berperingkat yang macam Shaklee ciptakan ini maka khasiat vitamin C itu tadi akan kekal di dalam badan kita selama lebih kurang 5 jam yang mana ia di lepaskan secara berperingkat untuk penyerapan yang lebih optimum…haaa gituuewww…faham tak?? sebab itulah vitamin C Shaklee ini menjadi pilihan ramai…kalau cakap bab keberkesanan tu hmmm tak perlu nak di sangkal lagi lah…memang superb !!
Jika ada sebarang pertanyaan/konsultasi/pesanan produk Shaklee hubungi saya melalui:

SMS/Whatsapp : 019-2003947
Email : ailzab@yahoo.com
Penghantaran COD bagi kawasan sekitar Shah Alam, Kota Kemuning & Batu Pahat
Penghantaran dengan Poslaju ke seluruh negeri.

Advertisements

2 thoughts on “Kelebihan Vitamin C Shaklee Berbanding Jenama Lain

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s